ЯНУАРСКИ размисли и страсти-предпразнично- 26

• 24 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Катинче и Кати, честит имен ден! Много щастие пожелавам и на двете!
Катинче, и аз съм в твоя отбор, обожавам трушия  Grinning И въобще всичко кисело  Grinning
Да се запиша и аз, виждам че сте писали за колички, помня че някой си беше взел тази http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1882630, и понеже с немския хич не съм добре, не мога точно да разбера точно какво има,става ли за зимата и т.н. С гугъл като превеждах още по- зле станаха нещата, така че моля за малко  помощ  Simple Smile
Тединка, аз и Viola78 си взехме такава количка. Количката става за зимата, има чувалче и дъждобран, а и напълно легнало положение. Ето тук виж описанието на бг: http://www.kasidabg.com/peg-perego-pliko-p3-completo.html
Преди малко като ходих до WC, на тоалетната хартия видях 2 капчици кръв. Съвсем малко, не знам дали да се притеснявам  Sad

# 76
  • София
Честит имен ден на Катенцата,да сте живи и здрави и само сбъднати мечти оттук нататък!

Ивалекс,много ти благодаря за линковете-както винаги си много мила,  bouquet

# 77
  • София
Роси,звънни задължително на доктора ти,или тичай до болницата,да не е тапата...
Дано не е нищо притеснително,ще чакаме да кажеш как си...Успех!

# 78
  • Стара Загора
Привет и от мен!
Честит имен ден на всички празнуващи - много здраве и леко раждане ви желая!
Днес най-накрая след почти 2 мес. пауза бях на консултация. Бебо е добре, обърнал се е с главата надолу, отговаря си на седмиците и тежи около 1550, пулс 130.
Пуснаха ми направление за ПКК, антитела и урина.
Рапорт даден  Mr. Green
Колко малко му трябва на човек да се поуспокои. Леко се шашках от дългия период в невидение как е бебето.

# 79
  • София
Да се запиша и аз за януарските финали  Grinning Wink
Не знам вие как сте, но на мен вече доста ми тежи, а има още 2 месеца - как ще изкарам, просто се чудя. Не се нито спи, нито се лежи ни наляво, ни надясно, а за по гръб да не говорим. По цяла нощ се мятам като рибе и не мога да спя. Понякога успявам да дремна по 3-4 часа (като на всеки 2 часа ставам). Бонусът ми са 15 кг отгоре (засега). Иначе бебчо си е добре, много ритка и се движи, от време на време ме изритва по-яката в ребрата и се протяга. Само дето на мама й е тежко и пъшка, и охка като баба. Вие как я карате в това отношение? Как се справяте с тежестите?  newsm78 Simple Smile  Сетих се и за киселините, че са ужасни и почти непрекъснати - пия сода и ми разминава, ама дали честото пиене нещо няма да навреди?
След около 2 седмици излизам и аз най-сетне по майчинство и ще отмарям. Предполагам, че моето бебче се е обърнало с главата надолу, просто така го усещам. Иначе сега в четвъртък съм на консултация да ме види докторката и ще каже с точност. Преди 2 седмици ми каза, че тежи 1900 и върви с една-две седмици напред, та ще видим кога ще реши да се появи на белия свят  Hug

# 80
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Преди малко като ходих до WC, на тоалетната хартия видях 2 капчици кръв. Съвсем малко, не знам дали да се притеснявам  Sad
Роси, да не е като от хемороиди?!

При всички случай отивай на лекар и после пиши!
Стискаме палци  Hug

Юли, прелестни лъвчета!  Heart Eyes

# 81
Здравейте, момичета  Simple Smile Хайде и аз да се включа при вас в януарската темичка. Досега ви четях, когато ми оставаше време, но вече съм си вкъщи заради контракции и ще имам повече време за форума. Иначе чак на 15 декември излизам в 45-дневния болничен.
На 31 г. съм и имам момченце на 4 и половина, сега чакаме  stork-girl
Терминът ми е 29 януари. От баткото имаме по-големите неща - кошара, количка, столче за кола, а всичко останало вече почти сме накупили.
С предната бременност имах едно безпроблемно кърмене 1г. и един месец, после отбих, надявам се и сега да е така. Родих секцио и кърмата ми дойде почти преди да ни изпишат - на третия или четвъртия ден. Бях се шашнала, че няма да мога да кърмя, но всичко се нареди добре.
Това от мен засега, ще се включвам  Hug

# 82
момичета ето каква количка си избрахме ние
а ето какво купих вчера на промоция в Kaufland-4 бодита за 8 лева много са хубави и мекички, но бяха единствените малко,които намерих. бяха останали само големи

# 83
  • София
Момичета, някой с опит ако може да се изкаже, моля.. имам си ютия на Тефал, на няколко месеца е, подариха ми я за сватбата шаферките. Та седи си тя кротко и мирно, в близките 2 седмици не съм гладила с нея и днес изведнъж я намирам изтекла... от дупките за парата.. защото седеше в позата, в която се глади, а не изправена. Реших да я напълня пак и пак така да я оставя и пак изтече. Аз ли се отнасям дивашки с нея или тя има проблем? Преди това си седеше пак така и не течеше... видях в една тема от преди 2 години едно момиче беше писало същото, но не беше получила отговор. Някой тук да е запознат?

# 84
  • Чехия
Отговора е, седи без вода или изправена като е студена, като я пуснеш завърташ копчето на парата на 0 докато не загрее ... после гладиш когато е топла няма да ти тече. Като свършиш или я държиш изпарвена с водата или я изпарзваш.
Аз имам Браун и също ми прави подобни номера.

# 85
Здравейте, момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честита нова темичка-само хубави новини и емоции да си пожелаем в нея  bouquet  bouquet  bouquet
Роси звънни на лекаря и стискам палци, после пиши Hug
Редче дано всичко е фалшива тревога, никакви бебета поне до средата на декември Stop
Относно кошчето, аз също съм сеспряла на Макси кози или Чико, а пък количката по нататък ще вземаме, имам две набелязани, едната е http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-jane-products_id-15316.html, а другата е http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/1482058 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 86
Честит имен ден на Катинчето и на Кати, както и на всички празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • Варна
Върнах се от прегледа, всичко е наред с бебето, нямам грам разкритие, както каза доктора  Grinning Кървенето според него е било от урината, аз вчера чувствах парене като ходех по малка нужда. И аз не разбрах точно, важното което разбрах е, че няма опасност за бебето. Лошото е, че ми откри гъбички и ги третира с някакво лекарство, което доста щипеше. Каза, че като родя, ще ги морим напълно.
На мен още не ми тежи бебето, не давам да ми тежи преди да вляза в 9-я месец  Naughty Засега ми стигат и другите неразположения, които имам.

# 88
  • София
ivalex благодаря за отговора, макар че не ми харесва много много, ама явно така ще е  Hug

Катинче, Кати, честит имен ден! Пожелавам ви да си носите името щастливи и спокойни в очакване на новогодишния подарък  Grinning

# 89
tanchelina,(ако позволиш да те посъветвам нещо) за 1000 лева можеш да си купиш количка 4 в 1. според мен няма смисъл да се набутваш да даваш 1000 лева за количка и отделно да купуваш кош. разгледай количките на Giordani. те са много луксозни и хубави. и за 800 лева ще си купиш пъле комплект и то със страхотен дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт