ЯНУАРСКИ размисли и страсти-предпразнично- 26

• 24 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
КатиHug честит имен ден и на теб! Да жива и здрава, и да гукаш сладък бебок януари!

РосиHug много се радвам, че всичко е наред!

Танчелина, и аз се надявам да няма бебета преди средата на декември.  Praynig Peace

Аз избърсах прозорците в спалнята и изчистих балкона. Утре мисля да започна прането. Мисля, че с 3-4 перални ще се справя.

Много ми се иска да си наредя коледната украса, но в тази жега не ми е много коледно. Други години я слагам от 1.12., но тази година, ако не застудее малко мисля, че ще я забавя. Вие кога започвате с украсата?

# 91
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ ПЪРВИТЕ БЕБЕНЦА!!!!!!!!!

ОБИЧАНКА Е РОДИЛА СВОИТЕ БЛИЗНАЦИ!

ЕЙ СЕГА ЩЕ ДОПЪЛНЯ ПОСТА СИ!!!!!!! ДА СЕ МОЛИМ ЗА ТЯХ, ЧЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ДИШАНЕТО!!!!!!!

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:44 от Мама Цоцоланка

# 92
  • Варна
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕНЦА НА ОБИЧАНКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО БЪРЗО ДА ОТМИНАТ ПРОБЛЕМИТЕ ПРИ ТЯХ  Praynig

# 93
ще се молим и ще стискаме палци за тези бебчета по-бързо да се възстановят. а някакви подробности знаем ли?

коледната украса обиновенно я слагам за никул ден (69ти декември), но наистина времето и на мен не ми довява коледно настроение.

вие вече купихте ли всичко за бебетата (дрешки,козметика и др.) аз още не съм напълно готова

# 94
Допълвам!!!!!!!!!

Току-що говорих с Обичанка........Все още е в реанимация, не е виждала бебоците, единственото и желание е да се молим за нейните мишки. А те са: Димана - 1050гр. и 34см. и Иван - 1250гр. и 37 см. Били са на командно дишане, в Майчин дом. Заради това,че г-ца Димана е тръгнала с краката напред - се е наложило секцио.

Бог да помогне на Димана и Иван за едно напълно възстановяване и влизане в ритъм!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:24 от Мама Цоцоланка

# 95
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Да са ни живи и здрави първите попълнения!
Дано всичко бързо отмине и да се оправят милите бебета!  Praynig
Моля се за Обичанка и нейните сладки дечица!

Роси, радвам се, че всичко е наред, мила  bouquet

# 96
Дано да са живи и здрави, както обичанка така и милите и дечица. Моля се за тях Praynig

# 97
 newsm20  Да са и живи и здрави на Обичанка бебуните...Страшно мило ми стана макар че малко рано са се появили но наистина ще стискаме палци всичко да е наред и с тримата  Praynig Hug  bouquet

# 98
  • Варна
Дано малките мишки на Обичанка се преборят, ще се молим за тях  Praynig
Днес купих повивалник за леглото и ми остана само ваничка със стойка. С всички други покупки съм готова.
И аз още не съм се настроила коледно. Опитвам се това да стане като съм си сложила коледен тапет на десктопа. Синът ми пък от вчера иска да му пускам коледни песнички, вчера и писали писмо с баба си до дядо Коледа. Писали, че иска бебе, батерии, нов апартамент с детска стая  Mr. Green, детски лаптоп.... абе не е от най-скромните  Mr. Green Аз вече съм поръчала подаръци, е, някои ще се разминат с неговите желания  Laughing Тази година искам от рано да съм готова.

# 99
  • София
Божееее, настръхнах и ми се насълзиха очите!

Честити да са Димана и Иван на Обичанка! Най-важното е да са живи и здрави, и бързо да преодолеят проблемите с дишането! Дано мама ги гушка скоро вкъщи! Бързо възстановяване на Обичанка!   Praynig

# 100
  • София
Мама Цоцоланка, ако научиш още за бебоците, съобщавай. Моля се всичко с тях да се нареди и да са добре! Толкова се развълнувах, че чак ревнах  Embarassed .

# 101
Обичанка да са ти живи и здрави малките сладури.Молим се всичко да е наред и скоро да гушкате вкъши Hug
Red tree ,чувала съм,че който го подгони манията за чистене ражда скоро........така,че я по кротко го давай Peace
Честит имен ден на всички именници  bouquet
Ние сме ОК.За сега нещата покрай мен се нормализираха.Бебка се е отплела и е заела правилна стартова позиция.Върви малко едричка.... WinkАми това е от нас.

# 102
  • София
 Joy
Rally_and_Betty, аз се шашнах малко от вчерашните новини и затова реших да започвам малко по-малко. С мъжО само си говорим как на него се пада честта да обере купишата прах по гардероба в спалнята и коридора, и да направи банята като нова. Трябва да го хвана изкъсо другата седмица. Всичко останало мен ме чака, а няма да ми става по-леко....иначе прозорците точно след 5 дни няма да им личи, че са бърсани, та не им се връзвам много...  ooooh!

# 103
Моля се и аз всичко да е наред с бебчетата на Обичанка  Praynig Да се справят малките и да радват мама и тати  baby_neutral
Честити Имени Дни на Катинче и Кати!   bouquet

# 104
  • София
И аз ревнах  Rolling Eyes
Obi4anka, всички сме с теб и с малките слънчица. Мамо Це, чакаме още новини!
Стискам всичките си палци да се възстановят и тримата бързо!

Общи условия

Активация на акаунт