гръмна ни стъклото на фурната горение

• 52 470
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
Току що ми гръмна стъклото на фурната на печка ,, Zanussi,,  Cry Cry Cry Сега откъде да търсим ново стъкло? Не ми се занимава с гаранционни сервизи, печката е купена лятото на 2009 година.

# 136
120 лева ще струва новото стъкло + 30 лева за монтаж  Thinking Добре че изнамерих този сервиз, та ще ми решат проблема Peace

# 137
но защо стъклата да нямат и те гаранция нали са заедно с фурната?

# 138
Може ли да кажете моделите на печките Gorenje, на които са гръмнали стъклата? Вече се спрях на модел на тази марка.  Rolling Eyes то не е казано, че всички ще гръмнат, но все пак да се има едно на ум  Simple Smile

# 139
здравейте.....
имам малък проблем - фурната ми е gorenje E2705 . Всички копчета са изтрити от препарати , останали са само черните точици- колкото да се разбере , че едното е за котлон друго за фурна трето за температура и т.н. С котлоните се оправям , но с фурната налучквам , че молбата ми е ако някой има като моя модел или някакво подобие да ми направи снимчица само на копчетата , че да ги изрисувам наново. В нета има снимки , но като ги приближа стават мъгливи и нищо не се вижда. иМАМ И снимка , но незнам как да я кача

# 140
  • София
Здравей dona dimitrova при мен имаше същия проблем преди 2 години в Люлин има Пан сервиз и от там си закупих всичките копчета.Трябва само да знаеш модела на печката надявам се да съм полезна.

# 141
  • Между Пирин, Рила и Родопите
здравейте.....
имам малък проблем - фурната ми е gorenje E2705 . Всички копчета са изтрити от препарати , останали са само черните точици- колкото да се разбере , че едното е за котлон друго за фурна трето за температура и т.н. С котлоните се оправям , но с фурната налучквам , че молбата ми е ако някой има като моя модел или някакво подобие да ми направи снимчица само на копчетата , че да ги изрисувам наново. В нета има снимки , но като ги приближа стават мъгливи и нищо не се вижда. иМАМ И снимка , но незнам как да я кача
Точно вчера колежката обясняваше че си е изрисувала печката с маркер, по същата причина. Ползвала е книжката на печката - пазиш ли я?

# 142
Ползвала съм около 10 години печка (свободно стояща, с два електрически и два котлона на газ), хладилник и пералня с марката Кьортинг, собственост на Горенье. Изключително доволна бях от печката (никакви проблеми не съм имала) и хладилника. С пералнята имах дребни проблеми, но не бяха болка за умиране. Цената на уредите с тази марка бяха 2 пъти по-скъпи от марката Горенье. Служител от гаранционния сервиз ми каза, че заради това, че имали "етикета" Кьортинг" (стара немска фирма, погълната от Горенье), цените им били бая по-скъпи. Иначе си били кажи-речи еднакви, та дори и моделите им си приличат едно към едно. С една дума - дала съм повече пари напразно. Ама нейсе, нали съм била доволна.
За пръв път чувам, че има случаи (не само за Горенье) за пукване и счупване на стъкло. Моята печка не съм я жалила, и не съм "пазила" стъклата.

# 143
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 144
гръмна ми стъкления панел над фурната-там където са копчетата, Канди е на около 8-9 години , на хиляди парчета се пръсна , какво да правя ?

# 145
iskam da vi kaja 4e serviza na gorenje v Pleven sa palni negodnici  i  samo da vi kaja 4e peralnite sa pod vsiakakva kritika s tiahnoto elektronno razpredelenie na praneto. Molja obarnete vnimanie na 60% udaljeno vreme za prane a ina4e klas AA

# 146
  • София
Не ми е гръмнало стъклото, но пък ми увисна вратата на фурната, след няма и 4 години ползване и то не много активно. Стъкло-керамичния плот се държи ненормално по моите критерии, от хладилника също не съм във възторг...изобщо хиляди пъти съжалявам, че избрах Горение и тези три ще са и последните уреди на тази марка, които вземам  Crossing Arms

# 147
Момичета, ако знаете какво ми се случи  с фурната горение #Crazy #2gunfire #Cussing out
вътрешното и стъкло гръмна, чу се невероятен гръм, добре че не бяхме в кухнята и добре че не се спука и външното, но цялото вътрешно стъкло се разби на хиляди малки частички докато си готвя нещо на около 250 градуса.
Фурната е на не повече от 2 мсеца и сега се обадих в сервиза и те казаха, че 1 - това не се поемало от гаранцията  #2gunfire #2gunfire  Money Sickи 2 - нямало как да гарантират че това няма да се случи отново. Попитах за външното стъкло, ако и то се счупи и има хора наоколо - та това може да убие човек!!! Казаха че не било възможно да дадат гаранция, че стъклата няма да се пръстват. УМА МИ НЕ ГО ПОБИРА!! как е възможно това??
моля, кажете ако някой е имал подобен проблем. как мога да се доверя от тук насетне на тази фурна? очевидно стъклата им не поддържат температурата, която самата фурна е направена да развива..  newsm78
Това е супер гадно!!!

# 148
Не ми е гръмнало стъклото, но пък ми увисна вратата на фурната, след няма и 4 години ползване и то не много активно. Стъкло-керамичния плот се държи ненормално по моите критерии, от хладилника също не съм във възторг...изобщо хиляди пъти съжалявам, че избрах Горение и тези три ще са и последните уреди на тази марка, които вземам  Crossing Arms

# 149
  • с/у ОколоМръсТното
Кьортинг е Горене за немския пазар.
Бреее, няма научаване... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт