гръмна ни стъклото на фурната горение

• 52 113
  • 173
  •   1
Отговори
# 105
milittana - много ти благодаря за споделеното от теб .. за неволите по стъклата на Горение .. ще се помъча да направя така - да си извикам техника в  къщи - да свали вратата, да си сменят стъклото .. да си сложат вратата - щото  иначе и аз се опасявам , че недай си боже нещо да стане - готови са винаги да те изкарат виновен .. за неправилно използване на уреда ..

# 106
смени си фурната! Майка ми имаше Горене комб.печка с фурна - последните 5-6 години фурната не я позваше, защото на 3 три пъти за 12-13г и гърмеше стъклото и и омръзна да я прави само. Е отърва се от чудовището след ремонта. Аз и за това никой не може вече да ме накара да си купя уред на Горене, независимо колко ми ги хвалят.

# 107
Тези случаи ще се харесат в Комисията за Защита на Потребителите:
http://www.kzp.bg/
Гърмящи стъкла на фурни в гаранция, която не се уважава .

# 108
  • София
Използвам темата да попитам къде мога да намеря съкло за фурна? Свекър ми го счупил без да иска, про принцип вече и не продават такива печки -Кончар  Rolling Eyes

# 109
Използвам темата да попитам къде мога да намеря съкло за фурна? Свекър ми го счупил без да иска, про принцип вече и не продават такива печки -Кончар  Rolling Eyes
Bobka
Можеш да провериш тук:
гр. София, ул. \"ВОРИНО\" № 5
Тел. 02/ 958-12-80
E-mail: neo_mebel@gbg.bg,изработват се всякакви размери без ограничение. Имат голямо разнообразие на модели.
Изработват се от Кристално стъкло, Матрирано и Цветно стъкло, Орнаментни стъкла, Акрил и други.

Знам,че имаше и фирма в Търговище,изработваща стъкла за камини .  newsm78

# 110
  • София
PAV1,много ти благодаря   bouquet

# 111
Провери и на тази сайт : marita.plamcom.net
В частта за стъкла-та .. напиши Mail  ..

# 112
Това е просто ужасно! Аз тъкмо окончателно се спрях на фурна от серията Ora-ito! Как може да се случват подобни идиотщини и то за уреди струващи 1000 лева?! В тази връзка - ня мен пък ми казаха, че дисплеите на пералните Аристон много се разваляли. Имала ли някоя от вас подобен проблем? То май като гледам не останах марки, от които да избираме  Cry

# 113
По принцип всичко може да се развали, техника е това. Въпросът е обаче дали сервизът е добър и реагира адекватно. За този на Горение съм писала многократно, че съсипва и малко останалия добър имидж на марката в БГ, но щом словенците са ок с това - тяхна си работа. От перипетиите ми по веригата търговец-сервиз останах впечатление, че добър сервиз имат все още Бош, АЕГ, Сименс. А за който иска качество без компромис, но и солена цена - заповядайте на Миеле!

# 114
Момичета, нямам време да изчета цялата тема, затова ви моля да кажете, ако сте споменавали вече на кой модел по-точно се пукат стъклата на фурните Gorenje или се пукат на различни модели, защото и аз съм в чуденка за фурната да е някоя ефтинка Gorenje или Веко  newsm78

# 115
Момичета, хайде де моля ви кажете на всички ли модели на Горение се чупят стъклата или само на определен модел Thinking

# 116
  • София
Момичета, хайде де моля ви кажете на всички ли модели на Горение се чупят стъклата или само на определен модел Thinking
нашата, на която гръмна стъклото е Горение Ора-Ито бяла.

# 117
  • София
Това е просто ужасно! Аз тъкмо окончателно се спрях на фурна от серията Ora-ito! Как може да се случват подобни идиотщини и то за уреди струващи 1000 лева?! В тази връзка - ня мен пък ми казаха, че дисплеите на пералните Аристон много се разваляли. Имала ли някоя от вас подобен проблем? То май като гледам не останах марки, от които да избираме  Cry
За тези пари си вземи Сименс или Бош и няма да съжаляваш.
Аз така направих.  Hug

# 118
Гуш, такава ли  - http://www.gorenje.bg/gorenje_ora-ito_white, иначе и аз искам беличка, ма сега незнам освен да си взема Бекото  newsm78

# 119
  • София
Гуш, такава ли  - http://www.gorenje.bg/gorenje_ora-ito_white, иначе и аз искам беличка, ма сега незнам освен да си взема Бекото  newsm78
Виж тази
http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-doma.php?cat=za-vgrajdane-furni&pid=42

Общи условия

Активация на акаунт