ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 093
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Miss_Butterflynewsm59 желая ти да бъдеш много обичана и скоро да гушкаш едно сладко и здраво бебе!

# 256
  • София
Марги, сигурно не ти е много весело, но добре си го описала!  hahaha И 16 бр. пердета?  #Crazy Аз днес се отказах нашите да ги закачам сама, довечера мъжа ми ще ги закачи, че хем трябва да съм на стълба, хем пак да се пресягам, хем да удрям по една молитва отвреме-навреме да не се разпадне стълбата от тежестта ми.  Laughing

# 257
Марги, сигурно не ти е много весело, но добре си го описала!  hahaha И 16 бр. пердета?  #Crazy Аз днес се отказах нашите да ги закачам сама, довечера мъжа ми ще ги закачи, че хем трябва да съм на стълба, хем пак да се пресягам, хем да удрям по една молитва отвреме-навреме да не се разпадне стълбата от тежестта ми.  Laughing
Ами той татко ни хубаво предложи поне в две от стаите да сложим щори ама на мен ми се видяха скъпи и не толкова красиви и сега 4 прозореца по 2 тънки и 2 дебели не знам как ще ги изгладя  newsm78 За каченето съм в преговори с етървата  Twisted Evil А и брат ми от Понеделник е на стаж в София, ще опитам да го експлоатирам Twisted Evil  Ама аз преди три години пак така се нанасях в жилище и от всички заявили участие ни един не се яви  Crossing Arms Сега като съм бременна се надявам да им стане неудобно  Twisted Evil

# 258
  • София
Ама аз преди три години пак така се нанасях в жилище и от всички заявили участие ни един не се яви  Crossing Arms Сега като съм бременна се надявам да им стане неудобно  Twisted Evil
Бааа, като че ли ептен се правят на луди! Аз за семейството ми съм една невидима бременна.  Mr. Green Laughing Трябва да им се обаждам по 10 пъти за едно и също, да настоявам, да нахалствам, добре, че не ме е срам да прилагам такива методи.  Laughing
Вчера водих майка ми да види къде точно е градината на сина ми, от къде да го вземе и т.н. защото в петък съм на ФМ. През цялото време и обяснявам защо трябва да я ангажирам да гледа детето, колко ни е важен този преглед, уж слуша, клати глава, а накрая ме пита "Ама НОИ-то работи ли до толкова късно?" Mr. Green  hahaha
Та, с най-чиста съвест си експлоатирай близките.  Laughing

# 259
Здравейте дами,
ха сега и аз да доложа - ходих до ЖК и нали съм си късметлийка нямаше хора и всичко мина мн бързо. Нашият младеж е 1250кг. и е 38 см. приблизително , доктора от ЖК каза от другата седмица да ходя на запис по веднъж седмично,което ме учуди доста,но не ми се влизаше в излишни спорове ,важното ,че всичко е ок и сме се позиционирали правилно,че миналия път беше седалищно . Ами това е мисля - рапорт даден bowuu

Сега да се оплача,забелязвам че с тази ми бременност нещо много ми оттичат краката ,килограмите са ми ок (+11),което за мойте 180 см не е чак толкова фатално,но се чуствам страшно подута и това ме дразни  Thinking и не ми помагат разходки нито пък да си вися в нас и да почивам- просто си се надувам #Crazy. Добре че кръста спря да ме боли ,че виж това беше гадничко Tired

Сега отивам да си нагледам пържолките ,които си готвя за вечеря  chef

до после от мен Hug

# 260
Момичета   Hug да се отчета
резултатите от изследванията са добри и в норма, и токсоплазмата е отрицатела  Flutter
сега остава и тези гадинки (гениталните брадавици ) да се махнах от лекарството което ми изписаха- някакви киселини които ги горят.
Много съм плашлива напоследък и само питам...аа ще е вредно ли за бебето? сигурно по 4-5 пъти питам сигурно изнервям
Дано до месец се махнат, но надежди за нормално няма  Sad

Miss_butterfly Честит Рожден Ден!  bouquet

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 19:23 от gotinoff

# 261
Най-после успях да ви настигна...големи сте хали Simple Smile
Първо да поздравя всички рожденици от миналата седмица, та до днес, както и всички именници. Пожелавам на всички щастие и късмет  smile3525 .
В петък бях на ФМ и имам страхотни снимки на бебчо, копие е на баща си  Heart Eyes . Тежеше 1285 грама (вече е повече) и хвърчи с повече от седмица напред. Легенчето на едното бъбрече е по-големичко, но все още в граница (макар и горна), така че Ника, разчитам да се претечеш на помощ, когато му дойде времето. Другото малко притеснително е, че околоплодните води са също на горната граница, но това пък може да се дължи на това, че бебчо е по-голям, та поради тази причина не съм се притеснила на този етап, като говоря с наблюдаващия лекар ще преценя какво да предприема. Слава Богу всичко друго е наред.
За всички мами, които си мислят за Мис Макси...не давам първо място на никоя от вас. От първия месец съм оглавила класацията, та до ден днешен...килограмите хвърчааат ли, хвърчат... Twisted Evil .
За бебето нищо не съм купила, а освен комплект за изписване, одеала и пелени, друго за обличане няма да купувам. Две приятелки родиха септември и октомври, и казаха, че имат страшно много дрехи, които са или чисто нови или обличани по веднъж.
Легълце съм си харесала, само трябва да го поръчам, а за количката съм в голяма чуденка. Тази, която си бях харесала още няма внос, а трябваше да е в магазина след Бебе Манията.
Поувлякох се в писането, за което се извинявам!
Добре дошла на новата мама и леко бременеене  Hug

# 262
  • offshore & overseas
Честит рожден ден, Miss Butterfly!! Бъди здрава и много обичана! Grinning

# 263
  • София
Miss_Butterfly, честит рожден ден! Пожелавам ти много хубави емоции до следващия рожден ден!   bouquet

Въобще не завиждам на местещите се в момента. Тази година два пъти се местихме и въпреки, че уж вече сме се наместили за по-дълго ( Praynig ), още ми се подмятат кашони и не съм сигурна за някои неща къде са. Да не говорим, че колкото и да се пази човек, все трябва да се навежда, да вдига много (макар и леки) неща, абе не си е работа. От тук не може да ме изчегърта човек поне още 2 години! Simple Smile

Ние със шоколада хич не се обичаме нещо. Един шоколад се подмята повече от 1 седмица в хладилника (дори отворен!) и накрая си го разделихме с мъжа ми, като определено той беше по-лакомия Wink Общо взето ми се ядат зеленчуци, плодове (цитрусови особено), но това не ми пречи да трупам излишни килограми от хляб, макарони, спагети...  Blush

Много ми е интересно да чета как са ви минали прегледите. Simple Smile Радвам се на хубавите резултати на всички и малко завиждам, че повечето от вас са по-"напреднали" с мерки и теглилки (на бебето! Grinning ), а ние, с термин от края на февруари, само ви догонваме. Simple Smile

# 264
  • До Балкана
Miss_Butterfly, честит рожден ден!  bdbaloni Много здраве, положителни емоции, да с много обичана съпруга и мама на прекрасно здраво бебе февруари!
yoo-hoo,  с теб разликата в термините ни е 1 ден и аз догонвам само дето на мен не ми ги казват теглилките и мерилките, но съм се решила да изнудвам доктора следващия път (ако не забравя до тогава) да ми ги издиктува да се радвам и аз! baby_neutral Mr. Green

# 265
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала.
Първо искам да честитя рожденният ден на Miss_Butterfly и да и пожелая най - вече здраве и леко раждане.
То е ясно, че няма как да ви изчета, защото съм пропуснала поне 4 темички  ooooh! Дано не съм изпуснала нищо важно  newsm78
Аз днес бях на ЖК и докторката каза, че вече сме с главата надолу и даже леко бил спаднал надолу  Shocked Нямало проблем засега, само да се пазя и да не се претоварвам. Другото, което ме учуди е, че ми каза че бебето било към 1600 гр. , което мен ме изуми  Rolling Eyes

# 266
Честито на рожденничката, да ни е жива и здрава!
Много се радвам за добрите резултати от прегледите ви. И аз сега се връщам от ЖК ама няма много за отчет, че моя доктор не е много по подробностите. Каза, че всичко с бебето е ОК, добре се развива и се е обърнало с главата нагоре. Килограми не се ангажира да ми каже - отговори ми, че още е малко и за нишо не става Shocked, явно помисли, че съм се засилила да го раждам Simple Smile. Но след 20 декември като мине и ФМ ще знам повече подробности.

# 267
Пеперудке да си жива ,здрава ,красива ,обичана и много щастлива  bouquet nbirthday

Ю Хуу  добре дошла при февруарските мами

Момичета за петък ме включете и мен в списъка ,нищо че не знам за какво ще е лекцията newsm78.Ще пием по фреш ,ще си поговорим - то се е видщло че друга среща трудно ще си организираме  Thinking. амо някой да ми каже в колко часа да съм в ЦУМ и пак ли ще се провежда в кафето на последния етаж?

цунки по муцунки  love001

# 268
Да се разпиша и аз днес,от вчера ме боли отстрани високо над кръста Sad не е непоносимо но е неприатно,май нещо се разтегнах,че рязко станх!
Сега се сещам да ви питам,ако някой знае,кога започват да правят запис на сърдечни тонове,че ми се ще следващата ЖК да я комбинирам с ФМ ,но в Шейново записа на тонове винаги е закъснявал(въпреки че всички са с час)

# 269
  • offshore & overseas
Запис на тонове чааак в девети месец, и то последните 2 седмици, мисля. От 41 г.с., ходиш на запис всеки ден. Това е именно за ЖК-то на Шейново, там ходих с Халюшка, ходя и сега. Аз родих в 38 г.с. и така и не ми направиха НИТО ЕДИН запис в ЖК-то, ако щете вярвайте. Но докторът, който си бях избрала, се ангажира с това и ме водеше на втория етаж в предродилното (след 36 г.с.), че били по-добри апаратите (там пък не стига че се гавреха с корема ми, ами и ми искаха да плащам пари на ръка без негово знание, аз трябваше да възроптая, ма айде, след дъжд качулка). Сега обаче май имат нов апарат... Както и да е, аз пак да припомня, че при мен имаше проблем, та затова ходех толкоз рано.

Общи условия

Активация на акаунт