ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Ника ,ти си нашето злато  Hug

# 571
  • София
 Hug

Ся ще го покажа на мъжа ми, Съни, той не мисли така!  Mr. Green

# 572

Хей момичета още веднъж ви благодаря на всички за милите пожелания
само да ви кажа че днес минах през Сити център и тамошния Фокс кидс имаше ужасно мили бебешки неща на доста приятни цени  Thinking според мен си заслужава тези от вас ,които не са си копували нищо или пък им остава да си купят още неща да минат да погледнат  Flutter

Хайде сега приятна вечер от мен
 Hug
п.с. М/у другото аз съм ползвала кокосово матраче и съм останала мн доволна

# 573
Ника, много гадно това с болничните...Стискам палци да се разреши бързо проблема, доколкото е възможно. Иначе браво за хубавите новини от Марков! Сигурно ти олекна много!   bouquet
Аз си плюя в пазвата засега, понеже нямам проблем с болничните, супер редовно ми превеждат парите на 2 пъти през месеца.

# 574
Ника, ТЕЛК обикновено са си отделна болница, те се изживяват като по-висша институция, дано всичко се оправи без да ходиш при тях, ако се налага пък да ходиш съм сигурна че ще ги откриеш, аз мога да помогна за Пловдив, София ми е тъмна индия, но ще го издирим ако се наложи Hug
Само не се ядосвай много, че аз днес толкова ядове брах с лудата ми шефка, че после бебо имам чуството че си отмъщава с ритници.Някой хора (по-скоро жени) се самозабравят като подкарат критическата. #2gunfire #Cussing out

# 575
  • Бургас
Даниелка,тия дни ще мина през Фокс-а в Бургас,може и тук да имаме промоцийка  Peace
Ника,как бе ,и мъжа ти го мисли,но просто не иска да си го признае  Hug
Мий това за критическата е много вярно  Mr. Green

# 576
  • София
Момичета, извинявам се, че ви прекъсвам, ама да ви пусна нещо смешно...няма само аз да се смея.... Joy

Това е истински случай от предаването "Горчиво"
Водещият задава въпрос на един от мъжете:
- Кога за последно правихте секс с жена си?
- В неделя.
- А къде?
-(мъжът смутено)Амииии... в банята.
Влиза жена му в студиото и трябва да потвърди.
Водещият:
- Кога за последно правихте секс с мъжа си?
- В неделя.
- А къде?
Жената поглежда въпросително мъжа си, а той:
- Хайде, хайде казвай! Аз вече казах.
Тя се обръща към камерите и най-демонстративно казва:
- Ами в дупето.
 Joy

# 577
  • Бургас
Каро аз съм го гледала даже това. Повярвай ми 100 пъти по-смешно е  Joy

# 578
  • София
 hahaha...леле, ква излагация е претърпяла женицата, а аз си мислех, че е виц... Joy

# 579
  • София
Гледам, за болнични си говорите. И аз имам проблем: издават ми болничния с дата на термина един месец по-късно! КАто за начало да поясня, че ходя на ЖК в един частен кабинет, а болничния ми го издава някакъв мед. център, явно авери на доктора ми.
Първия път като ми дадоха болничен питах сестрата (на моя гинеколог): абе защо така пише термин 1 март, като съм на 6 февруари? Тя каза: ами не знам, те в медицинския център си знаят защо. Казах да проверят защо така и да ми го коригират ако трябва. Последва отговор "Добре, добре" и не се обадиха. Междувременно стана време за втори болничен, предния ден се обадих и отново напомних за проблема (два пъти!), като казах ако може този път да ми коригират датата на точния термин. Отново "Добре, добре", отивам на следващия ден да си взема листа и какво да видя - термин 1 март. Е писна ми да се разправям с тях, лекарят ми ме увери, че нямало проблем, ама аз не съм сигурна. Какво ще стане, като според болничния трябва на 1 март да съм в 40 седмица, и им занеса болничен за след раждане, на който пише: "дете родено на 3 февруари (примерно) - три дни преди термин". Няма ли някой да се заяде?  newsm78

# 580
  • София
 Joy Дават ли го още Горчиво? Имаше страхотни попадения, преди го заглеждах и съм цвилила с глас.

Мий, аз не се ядосвам, все пак това са само пари /и то не много, защото ми ги изчисляват на база минимална заплата/. Така се зарадвахме, че момчето ни е здраво, че ми идеше да го разцелувам доктора.

# 581
  • offshore & overseas
Joy Дават ли го още Горчиво? 
И аз се чудя дават ли го. Ние с мъж ми бяхме два пъти участници. И двата пъти от най-губещите, но пък най-чаровните. hahaha На място е още по-забавно.  Wink

Ника, честито за хубавите новини!!

Рали, на теб също! Hug

# 582
  • София
Ника, браво за добрите резултати... Hug...само така и нека всички сме с такива... Peace

Мен днес малко ме попари докторът като ми каза, че ще се наложи сигурно секцио... Rolling Eyes..та още свиквам с мисълта и съм се завряла в темата с вицове да се разведря... Laughing

# 583
  • София
Карли, най-добре питай в Мачинството-счетоводно. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446367.0
Термина го пише и в болничния за раждане май /който се издава след раждането/ и да не стане някой сакатлък да спрат да ти плащат, знам ли и аз.

# 584
  • София
Мяуче, завидях ти, аз откога го врънкам моя да участваме, ама ние ще бием рекорда, нищо не съвпада като отговори при нас, ще се посмеят на наш гръб.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт