ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Хубави са преносимите кошари,но според мен разликата с дървените е все едно да спиш на диван вместо на спалня.Едва ли на бебетата им прави впечатление,но на мен ми се струва, че е по-добре леглото да си е дървено с хубав матрак.

# 436
Сашкова пожелавам ти скоро да си купите жилище-ние нашето го взехме преди 3-4 седмици и още не знам къде се намирам....Поне бебето ще има отделна стая.А говоря по принцип за кошарките за какво се ползват,защото от англ. в превод означава легло за пътуване...
Аз докато напиша вие вече сте ми отговорили Simple Smile

# 437
  • София
Лелеееее момичета как се прецаках и сега какво поръчала съм си второ ниво,  ама така е който гледа само картинки и чете между редовете.

Я кажете за тази количка http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-3per8-lx-tecno-blu-94-kit-car-P13039.htm всички елементи ли се включват в тази цена? Че искам да я поръчам другата седмица.

И тази кошара http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt-start/1910939 кошара ли е или пак ниакоиа част.

Ама много съм зле. ама здраве да е няма да се ядосвам.

# 438
Ника, аз мисля, че няколко годинки ще си спи детето в дървено легло 140/70, не е ли така? Толкова ли бързо му отесня на Борис или е било по-малко? Аз на такова съм се спряла и ще го капарираме уикенда.
Викторита, права си, за пътуване си е, ама тук масово ги използват мамите и за постоянни. Аз споделям мнението на Кристинчето  Peace.
Роси, дано сте доволни от избора Hug
Тани, и мен ме пристяга, но не обръщам внимание. Доки ми каза, че мога спокойно да си правя разходките и че от лежане няма как да престана да усещам контракциите, които ту ги има, ту не. Така че си пия магнезия и хич не се впечатлявам вече  Heart Eyes.

# 439
Лелеееее момичета как се прецаках и сега какво поръчала съм си второ ниво,  ама така е който гледа само картинки и чете между редовете.

Я кажете за тази количка http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-3per8-lx-tecno-blu-94-kit-car-P13039.htm всички елементи ли се включват в тази цена? Че искам да я поръчам другата седмица.

И тази кошара http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt-start/1910939 кошара ли е или пак ниакоиа част.

Мисля,че е цената е за кошарката.Обаче тя ниито има второ ниво,нито люлка,нито цип(като порасне да може да си излиза само),нито повивалник.....мисля,че в българия ще си намершиш подобра.

# 440
  • София
Рали, неговата кошара беше от по-малките - 60/120, но не му умаля. В момента е висок някъде около 95-100 см. и би могъл да спи в такава кошара и до сега.
Просто искахме да го отделим в неговата си стая, да спи вече на голямо легло, абе време му беше да излезне от бебешкия период.
Пък и за няколко месеца му се струпват големи промени - нова стая, ново ежедневие /градина/, ново бебе...  Crazy Гледахме от лятото една по една да въвеждаме постепенно промените, защото иначе щеше да му е голям стрес всичко наведнъж. Особено ако трябваше да освобождава стаята ни и леглото си чак при появата на бебето, мисля, че щяхме да имаме ядове.  Laughing

# 441
Ясно, Ника, разбирам  Wink. Права си, да. Реших да попитам, за да съм сигурна. Благодаря  Hug

# 442
Момичета, набързо ви прочетох, че пак много ми се спи и след малко се мушкам под завивките.

Та по повод помпите, една приятелка ми предложи нейнана на Авент, отделно се чудя за помпата на Лансинох (много добро усещане имам за нея, ех с тази моя интуиция  Mr. Green ); за количката още се колебая, направо не знам как ще я измисля; кошарка засега имам само сгъваема, защото при нас не е ясно къде ще живеем, ако е в чужбина, то нормално легло ще се купува от там  Simple Smile

# 443

Съни за количката наистина се включва всичко,но за кошарата не знамне разбирам много немски Embarassed

# 444
Хубави са преносимите кошари,но според мен разликата с дървените е все едно да спиш на диван вместо на спалня.Едва ли на бебетата им прави впечатление,но на мен ми се струва, че е по-добре леглото да си е дървено с хубав матрак.
Точно!
Жалко за бебчетата, ако можеха да говорят....може би щяха да изкажат мнение  Laughing
Вярано да тези платнените сгаваеми са по  евтини.но пък е важно здравето на бебчето.
Все едно да спи на походно легло с матрак  Rolling Eyes
Но вие си преценете!
Има време.
По добре да го лишите от някоя друга излишна хубава дрешка и да добавите още някой лев и да си вземете дървено ЛЕГЛО!На което бебето ще се чувства добре и на място!

# 445
.А говоря по принцип за кошарките за какво се ползват,защото от англ. в превод означава легло за пътуване...

Ами то си е за това!
Но ние малко обългаряваме както винаги!   Grinning

# 446
  • София
Sunny76, много ти благодаря за препоръчаната лекарка! Може ли да ми изпратиш координати, за да я проуча и на живо (т.е. да говорим преди февруари).  Hug

SUNNYTA и на тебе ти благодаря за информацията! Е, като разполагам с две имена вече съм малко по-спокойна!  Peace

И на мен много ми харесват тези преносими кошари за спане и игра – май такова чудо ще си купуваме. Не че не ми харесват класическите креватчета, но аз се изприщвам при мисълта за купуване на мебели по принцип, тъй като напоследък доста често се местим и е някакъв ужас. Мебели – до минимум и всичко излишно – в кофата за боклук. По-лесно ми е да свикна с мисълта за 10-15 кг креватче, което е и преносимо Simple Smile

И аз като Sashkova си мечтая да си купим жилище и най-накрая да се свърши с този номадски живот!  Praynig

kristinchetto, относно удобството в спането – ние с таткото спим на разтегателен диван и това е най-удобното легло, на което съм спала въобще някога! Малката ще е солидарна с нас и ще спи на нещо, което за останалите хора е „легло за пътуване” Simple Smile Идеята е матрака да е хубав, де  Peace

Не мога да се похваля с особен успех с разходките – краката ми се схващат, корема ме понаболява, кръста също, абе зор Simple Smile. Та движението ми е до работа, после вкъщи, до магазина и обратно и разбира се, екстремните изживявания с маршрутки Simple Smile Не съм се залежала, но определено ми се иска малко повече движение. Rolling Eyes

Пожелавам приятен ден на всички, приятно изкарване и на лекцията в ЦУМ!   bouquet

Аз отивам да ми се скарат на ЖК-то Blush, после ще се включвам от работа!

# 447

Добро утроо мамита от мен,
бързам да ви почерпя,че днес е един много специален ден за мен - моят ден рожден и не само това , по-специялен е защото ставам на 30 лета  Flutter ,и винаги съм си мислела че този отрщзък м/у 30-40 за жените е най-хубав ,ставаме доста осъзнати и можем да си дадем ясна представа до къде сме стигнали и какво искаме да постигнем от тук нататък bowuu,та затова се чуствам много спецялно !
Хапнете по едно парченце торта и пиййнете по едно коктейлче за мое здраве  . . . . Hug Hug Hug

Целувки на всички . . . . .

# 448
Daniela Kolarova, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и разбира се всичко, което си пожелаеш да се сбъдва!

# 449
Мами от Люлин, да питам остава ли срещата за неделя. Аз съм на линия, доколкото разбирам и Илиана е свободна, така че казвайте и вие как сте?

Пишете ме и мен момичета! Извинявам се, че чак сега отговарям, но до последно не бях сигурна!
Нашият беб снощи реши, че ще се обръща с главата надолу и ме побърка - то не беше дупене, не беше ритане - дано поне се е обърнал, т а да са си стрували мъките..

Общи условия

Активация на акаунт