ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте  Hug

Мяу е добре, днес си писахме на лични... Peace

Честито на всички празнуващииии....  bouquet

# 541
Съгласна съм, за да сменим темата кажете матрак къде да търся с размери 70/120, за сгъваемото легло на Марти  Heart Eyes

Сигурна ли си, че това е размерът ? Стандартите са 60/120 и 70/140 , не че няма изключения !
Ами  и 60/120 ще свърши работа, така го измерих с рулетката леглото 170/120. Според вас кошарата ще издържи ли матрака и колко тежи един такъв матрак, защото мъжа ми спори с мен и ме ядосва, 4е нямало да стане да се сложи матрак, щяло да бъде тежко и не знам си какво..

За мен е немислимо без матрак. Бебешките не са никак тежки, има различни видове - дунапрен, кокос, пенолатекс. Аз съм ползвала от последният вид, много съм доволна  Peace !

# 542
Момичета , да ви кажа, от няколко седмици съм в къщи с едно долнище от анцуг на мъжа ми! Ужас!! Thinking Това не говори добре за качените килограми!! Вярно в краката ми е малко широк , но пък на корема ми е  екстра, считайте колко ми е голям!! newsm03

# 543
МАРГО И АЗ СЕ ЗАМИСЛЯМ ВЕЧЕ ДАЛИ ДА НЕ ПРИВАТИЗИРАМ НЯКОЕ ДОЛНИЩЕ ОТ МЪЖО,ТЕЗИ КЪДЕТО ГИ КУПИХ СА XL,НО И НА МЕН СА МИ ТЕСНИ В КОРЕМА И ВСЕ ГИ СМЪКВАМ НАДОЛУ ПОД НЕГО.

# 544
Аз пък си ходя по пижамка или от тези туники за спане, анцузите ме стягат на коремчето  Grinning

Преди няколко дена спах при майка ми и на сутринта сме се наредили аз тя и на брат ми приятелката и трите по пижами,появява се баща ми и казва:аууу все едно съм в шейново я се оправете малко  Joy

# 545
Добрах се и аз до лаптопа  Grinning

Бях на преглед при моя доки в Шейново. Беб е идеално - 1100 гр е  Heart Eyes, отговаря си на седмиците и си е както винаги главично. Всичко си е наред - той, водите, плацента и т.н. Нямам никакви противопоказания засега за нормално раждане  Peace Говорихме с него, и той е привърженик на този тип раждане. Разказах му за премеждията в неделя и не можа да повярва, че в Пирогов не са искали да ме прегледат, беше много озадачен. Най-нормална тахикардия по време на бременността от лежане в неправилно положение при мен най-вероятно, нищо стряскащо. Каза ми да спирам магнезия понеже е безмислено пиенето му /а и понижава кръвното/ и както винаги ме посъветва да не обръщам внимание на подготвителните контракции.
Беб е на периоди по отношение на активността, което също е нормално и не смятам да се вживявам да броя движенията му. Те може и през нощта да са, както каза док и само във филми мога да се вкарам, нищо друго. Безмислено е и за мен. Всяко бебе си е различно, а и 2ма лекари все пак ме следят  Heart Eyes.
Смятането на месеците става най-лесно като се броят от термина назад  Simple Smile. Между другото на мен ехото ми изчисли термин 13 февруари, вместо 16ти по последна менструация, не че има значение  Wink.

Mepofka, добре дошла!   bouquet
Бени, честит ти 8ми месец!

# 546
Аз предния път дадох маса пари за матрака. То матрака ми беше по-скъп от леглото. Сега взимам най-евтиния и не се разправям, и хиляда лв да дам за него, пак след година най-много ще го изхвърля. Нещо една тъпотия ме е обхванала... слушах коментарите на Вучков до преди малко, че ме приспиват, но сега се ококорих - ще чакам мъжа, на обяд си беше в къщи направи страхотни гювечета, сега пак същото ще прави.
Ходих много пеш понеделник и сряда, почти получих душевен оргазъм че пак се движа като нормален човек... Какъв ти нормален човек! Сега всичко ме боли, кръст, пръст и гъз, а как ставам от леглото, не е приказка.

# 547
Здравейте!
Днес голям сън му дръпнах след обяд - страх ме е да се погледна в огледалото.
Момичета може ли малко помощ - каквато съм кукумявка забравих в колко часа беше срещата в неделя на Ориндж(нали кафенцето в блока срещу Киров беше това?)и търся назад в темата от 20 мин сигурно и не го намирам. Направо побеснях - голяма патка съм...Може ли да ми припомните часа? Embarassed

За козметиката - Себамед съм си заплюла, само за крустите може на Мустела да взема. После мисля да пробвам и Мустелата. От Бюбхен по принцип съм ужасно доволна, но по натам.
Иначе и аз каката съм я мазала с мас - и то заради информационно затъмнение! Мойта лекарка тогава ни посъветва и аз мажа ли мажа. Сега с този интернет съм се родила. Да не говорим, че е доказано вече, че маста е страхотен алерген.

Легълцето ни е дърявено от каката - много си го обичкам. Това е! Лека и спокойна вечер на всички!

# 548
От 12 часа беше срещата, доколкото си спомням. Аз все още съм абонат за нея, стига да не изскочи нещо непредвидено ,но за сега няма такива изгледи.

# 549
Ralipo ЧЕСТИТИ ХУБАВИ НОВИНИ.
ЗА МАТРАКА ОТ КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ СЪМ ЧУВАЛА ,ЧЕ Е ХУБАВ ,ИМАЛО И С ДВЕ ЛИЦА-ЗА ЗИМАТА И ЛЯТОТО.

# 550
Ами  и 60/120 ще свърши работа, така го измерих с рулетката леглото 170/120. Според вас кошарата ще издържи ли матрака и колко тежи един такъв матрак, защото мъжа ми спори с мен и ме ядосва, 4е нямало да стане да се сложи матрак, щяло да бъде тежко и не знам си какво..
Ние купихме легло-кошара с второ ниво и матрак на Hauck.
Размерът на матрака е 60 х 120 см, дебел е около 5 см, лек и сгъваем, прибира се в чанта. Цената е 60 лв.
Изглежда ето така:

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 20:18 от Xcat

# 551
  • София
Мацки, най-накрая се прибрах!
Отчет за ФМ - Макс все още е момче и всичко му е наред! Д-р Марков съвсем отговорно заяви, че това дете има абсолютно здрави бъбреци и въобще абсолютно всичко му е наред.  Дори специално ми го написа.  Laughing Heart Eyes Много съм щастлива!
Тежи 1205 гр. и си отговаря на седмиците, по-голям е с 3 дни, ама то всеки ехограф различно показва, очевидно.

Запознах се с ВелвHug

Свърших и полезна работа в НОИ и ще си имам неприятности с тях. Заради това, че ЛКК ми е пуснала болничен със задна дата /става въпрос за 6 дни/ от НОИ обжалват болничния и сега по служебен път ще се свържат с ЛКК да даде обяснение за разминаването в дните и от там нататък или ще ми го платят /ако отговора им е задоволителен/, или ще ме пращат на ТЕЛК.  #Crazy Нямам думи. Иде реч за болничен за септември.
Кой знае колко време сега ще ме размотават, или както сказаха колегите - ще чакаш включване от Свети Унуфри. Следващия болничен след обжалвания от тях също е с 4 дни разлика и вероятно и него ще обжалват.  #Cussing out
Да знаете, който се явява на ЛКК, че се заяждат за разлики над 2 дни.

# 552
  • Бургас
Ника,поздравления първо за хубавите новини . Hug
Тия пък от НОИ,нямат си друга работа и те ,ами тръгнали да разследват ,че да питат и разпитват и обжалват  ooooh!
То и моя има 2 дена разлика м/у 1-вия и 2-рия,а и сигурно и други мами са така.
Дано да приемат обясненията от ЛКК  Praynig

# 553
  • София
Рали,Ника, честито за хубавите новини !  Hug

Ника, как се получава тази разлика в дните ? Thinking Аз във вторник ще ходя за болничен в болницата (говорих с док,че искам да изляза декември в болничен и той каза,че няма проблем ) и се притеснявам за колко време ще ми го издадат и да не се падне 31.12 или 01.01 последния ден,когато трябва да го продължа и съответно да имам някакъв проблем с това. 45 дни преди термин ми се падат на 07.01 и не трябва да имам ' дупка' !  Naughty Май беше максимум за 30 дена от ЛКК ?...

# 554
  • някъде тук
Добре дошла Mepofka  най после и аз да имам градски Hug

Ника радвам се за хубавите резултати от ФМ  Hug

Аз днес поразгледах в Хиполенд  заслужава си за тези стоки които са в акция на добри цени са , за дрешки нямаше нищо интересно . Мисля да накарам  майка ми да ходим до Вис виталис в Неделя , там не съм ходила само чета отзиви от вас дано има нещо интересно Peace

Общи условия

Активация на акаунт