ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 19 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте ,

Хубав разговор сте заформили гледам - раждането. До сега мислех за нормално ,но онзи ден док ме пита как ще раждаме. Whistling Другия месец ще знам по - сигурно ,зависи бебето как върви. При секциото като че ми е по- ясна процедурата ,все пак си е планирана операция и изненадите са сведени до минимум.

Бобиш ,честито креватче ! Сега ще го погледна. Heart Eyes

Ние днес ходихме до Вис Виталис , но пак само на проучване. Има доста неща и то на сносни цени. Ританки и блузки под 2 лв, бодита много сладки 5 лв и др. Видях на живо и количката на Хаук,която съм харесала. Момичето тама,каза,че януари щяло да има ново зареждане на тази марка специално. Бръм ,чакам и ти какво ще докладваш за магазина в Люлин !

# 646
Поне сме единодушни, че паниката или поне известните притеснения са напълно нормални на този етап.
Важното е да са умерени и да не им се даваме.  bouquet
много точно  Peace

# 647
Здравейте момичета,попорочетох ви малко назад,но нямам време за всичко.
За контракциите и аз имам и то често и отдавна.Когато пия магнерич понамаляват,като го спра пак се увеличават.Не са болезнени,но така силно ми се стяга корема,че дори ми става гадно.То аз им поматам,онзи ден отново паднах и все по корем-то бива да съм саката ама то моето на нищо не прилича.Това ми е за втори път тази бременност.Мъжо ми не ме пуска да ходя никъде сама.След всяко падане имам мускулна треска и съм синя разбира се.Горкото бебе,сигурно се чуди що става,а то ще вземе да му хареса и ще иска пак.
За раждането-аз пък искам да раждам нормално,но докторката не дава.Страх ме е от упойката/инжекцията/,но няма как.А и после голяма гадост е възстановяването-като инвалид съм 5-6 дни-ни мога да одя,ни да мърдам ни да се смея.Още не сме коментирали кога ще избирам дата,но сигурно ще иска да е до края на януари,а аз искам 7 февруари,но сигурно няма да се съгласи.
А иначе с наближаването на датата ме хваща шубе-дали ще му е наред всичко на бебето.

# 648
  • Бургас
mama_widow Честито за сватбата ! Много любов !  Heart Можеш после да качиш някоя друга снимка в албума.
Боби браво за кошарката !  Peace
Силвери ,а бе все си мисля че ще разберем кога е времето да идем към болницата .Ако ли не като по филмите -ще родим вкъщи или в колата, пък и по филмите нали за 5мин и са родили  hahaha
Налика  Hug Много неприятно това с падането,да се пазиш !

# 649
 Съни,здравия разум ми казва,че няма кок да не разбера,ноо паниката и страха и те са си сила  Laughing
 mama_widow честитоооо!!! Много любов и разбирателство ви пожелавам   bouquet

# 650
  • София
Мама уидоу, честито за сватбата !   bouquet Бъдете много щастливи и февруари да сте най - щастливите родители !

Налика, ма как така падаш и то все по корем !  Аз днес си ударих корема в коляното на Дани ( таткото ) и ми стана много неприятно,какво остава да падна... За това смених токчетата с ботуши с равна подметка,че ме е страх да не падна. Crossing Arms

Аз контракции имам от 4-ти месец някъде. Пия Но шпа,но пак си имам.Поне са безболезнени. И все пак е неприятно като ти се стегне корема. ooooh!

# 651
Абе девойки, я стига сте се панирали, ш`ги родим тия бебета и ще забравим  Hug Спокойствие и само спокойствие, както е казал Карлсон, който живее на покрива.

Предвид компактната ни държавка, едва ли имаме такива разстояния, че да се наложи да родим в коли, трамваи и подобни превозни средства.

Аз пък си мечтая за легло с голяма дупка за да мога да спя по корем, много ми липсва. Вчера пробвах като малкия да спя с дупето нагоре, ама предполагам някъде след 3 годишна възраст вече не е удобно  Mr. Green

# 652
Абе девойки, я стига сте се панирали, ш`ги родим тия бебета и ще забравим  Hug Спокойствие и само спокойствие, както е казал Карлсон, който живее на покрива.

Предвид компактната ни държавка, едва ли имаме такива разстояния, че да се наложи да родим в коли, трамваи и подобни превозни средства.

Аз пък си мечтая за легло с голяма дупка за да мога да спя по корем, много ми липсва. Вчера пробвах като малкия да спя с дупето нагоре, ама предполагам някъде след 3 годишна възраст вече не е удобно  Mr. Green

Вярно,няма къде да ходим и ще ги раждаме,но може би това че има верощтност да е по-различно от първия път и ме държи малко в шах

Joy Joy Joyа това с дупето нагоре и на мен ми е познато от мойто момченце и то милото така спи,но виж майка му не се бе сетила за този варянт . . .

# 653
  • София
bobi6ana, честито креватче! Много весели моменти, надвесена над него да си прекараш!
mama_widow, честито и горчиво! Щастлив семеен живот!

Момента с раждането… какво да ви кажа… Имам притеснения, но като цяло съм спокойна. Смятам, че ще мине и замине  Peace

Миналият месец нещо се бях притеснила, но пък изчетох темичката за смешните моменти по време на раждането (70 и кусур страници + 20тина страници новата тема! Rolling Eyes) и вече съм спокойна. Така де, то като се почне, тогава ще се притеснявам!  Crazy Дотогава – няма смисъл. Аз гледам да не се поддавам много много на емоции, от които няма смисъл  Party

# 654
  • York
Здравейте,
Честито на mama_window! Пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот!   bouquet

Аз днес бях на лекция на Ла Лече Лига и беше много приятно и занимателно. После бродих по алеите на морската градина 2 часа с майчето, но тя горката не издържа и я изпратих на спирката  Joy, а аз си продължих да се шлияя още 2 часа. Сега съм като труп, а трябва да се погрижа за храната на работливия ми мъж   chef
Качих три снимки в албума с единствените ми покупки за сега. Днес си бях намислила да купя това онова за бебока, но на финала се оказах с едни летни панталонки от разпродажба  Mr. Green Другата седмица ще понапазаря вече по - сериозно, когато е по спокойно и половината град е на работа, а не по магазините  Whistling

Забравих да ви се похваля, че крампите ми се завърнаха с пълна сила и дори може да се каже, че са по - болезнени и от преди   ooooh! В понеделник съм на изследвания, да видим как ми е повлияло желязото, което гълтах 20 дни  Thinking

# 655
Здравейте!Ние се завърнахме от обиколката по магазините.Купихме си количка и дървено столче за хранене Grinning Сега ще кача снимка на количката.
Честит брак на мама уиндоу!Бъдете здрави и нека винаги има огън в очите ви! Heart Eyes
Съни аз също нямам никакви контракции.От както влязох в 4-ч месец единственото което ми показва,че съм бременна са ритничетата в корема ми.Чак на моменти се питам нормално ли е?!
За раждането въобще не ме е страх.Само да е след Нова Година и бебчо да е добре друго не мисля.Дори не знам дали ще е секцио или нормално,но има време и това ще се реши.

# 656
Пухи, по отношение на подготвителните контракции (както съм споменавала и друг път Grinning) си е до жена и до нейният праг на чувствителност към тези неща. Не ти трябва да ги усещаш  Hug. Не е кой знае какво, ама е некомфортно.
И не че като започнат същинските ще знам и аз какво е  Mr. Green, ама хич не се притеснявам за това  Peace. Нито ще съм първата, нито последната родила. Да сме живи и здрави само да стигнем дотам  Wink. Ще се преживее.

Днес от обяд нямаме вода. Явно има авария наблизо. И ми се отлага готвенето по случая Grinning. Ще измислим нещо друго.

# 657
За контракций си говорите...аз пък такова стягане на корема не съм усещала да ми се втвърдява,но пък от няколко дни насам ме

приболява ниско долу,не знам дали това са някакви контракций

# 658
 Здравейте,Честит бракуване на mama_window!bouquetИ аз нямам никакви контракции за сега.При мен също само корема и движениятя на бебчо ме карат да се чуствам бременна.Относно раждането и мен малко ме е страх и се притеснявам,но така или иначе трябва да минем през това и мисля,че всичко ще е наред.Трябва да мислим позитивно.

# 659
  • София
За контракциите - нещо напоследък нямам. Магнерота доказано действа добре при мен.  Laughing
За раждането - въобще не ми е притеснено, дори го очаквам с нетърпение. Не знам, може би защото първия път всичко мина чудесно и си мисля, че и сега ще е така.  Laughing Все пак ще съм в същата болница, при същия екип, знам какво ме чака и ми е много спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт