ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 19 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Мерси за поздравите!
Честито бракуване на мама уидоу!!!Попътен вятър в платната на любовта и разбирателството!!!
Да си кажа и аз за контракциите-имам си неболезнени от време на време и ги усещам като едно внезапно натежаване на корема,а като го пипна е твърд като камък.МъжО много се шашка като ми стане така и като му кажа,че е контракция,веднага си мисли,че раждам.
Намерих си магазин днес,в който продават нощници за кърмачки(естествено в Люлин) и съм решила да си взема такива за в болницата(живи и здрави).Една ми подариха,така че ще си купя още една.Това,което не ми харесва е ,че са с къс ръкав и с дълъг няма производство.Дали ще ми е проблем?Иначе са страшно удобни като ги гледам!
Харесах също и комплект за изписване,ама след известен размисъл ме хвана пинтилъка и май ще харесвам друг и ще се обадя на лелката да ми ОТпази този.
Аз ще се отдавам на четене на книжле за отмора.Лека и спокойна вечер на всички!!!

# 661
МАМА УИНДОУ,ЧЕСТИТО!НЕКА СЪВМЕСТНИЯ ВИ ЖИВОТ ВИ ДОНЕСЕ САМО КРАСИВИ ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ МОМЕНТИ И ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА.
КОНТРАКЦИЙКИ И АЗ СИ ПОЛУЧАВАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ,КОЕТО СИ Е НОРМАЛНО.

# 662
БОБИ6 ,ЧЕСТИТО ЛЕГЪЛЦЕ.КАКВО МАТРЕЧЕ ЩЕ КУПУВАШ?
АЗ СЕ ПРИБРАХ ДНЕС ОТ РАЗХОДКАТА С ДВА БИБЕРОНА  Smile

# 663
Мерси за поздравите!
Честито бракуване на мама уидоу!!!Попътен вятър в платната на любовта и разбирателството!!!
Да си кажа и аз за контракциите-имам си неболезнени от време на време и ги усещам като едно внезапно натежаване на корема,а като го пипна е твърд като камък.МъжО много се шашка като ми стане така и като му кажа,че е контракция,веднага си мисли,че раждам.
Намерих си магазин днес,в който продават нощници за кърмачки(естествено в Люлин) и съм решила да си взема такива за в болницата(живи и здрави).Една ми подариха,така че ще си купя още една.Това,което не ми харесва е ,че са с къс ръкав и с дълъг няма производство.Дали ще ми е проблем?Иначе са страшно удобни като ги гледам!
Харесах също и комплект за изписване,ама след известен размисъл ме хвана пинтилъка и май ще харесвам друг и ще се обадя на лелката да ми ОТпази този.
Аз ще се отдавам на четене на книжле за отмора.Лека и спокойна вечер на всички!!!

Аз си взех такава нощница за кърмене с дълъг ръкав от малкия ЦУМ. На първия етаж в дъното, малко по-навътре се пада има щанд за бельо и спални комплекти и там имаше готини нощници за кърмене с дълъг ръкав.
Честито креватче!
За утре нали остава срещата в Ориндж?

# 664
Здравейте мамчета Hugние днес си купихме почти всичко за бебка Heart Eyes и всичко е едно розовкооо -ще снимам и ше покажа....сложихме даже на леглото въртележката и тн. Иде ми да се метна в леглото  girluu

# 665
Ох тези контракции и на мен са ми голям проблем да разбера има ли ги няма ли ги. ПО два три пъти на ден усешам болки като при цикъл- слаби са, но и няма никакво втвърдявъне. По рано ми се втвърдяваше корема без болка ама от сигурно две седмици не съм усещала подобно. Обаче чат пат корема ми става квадратен много е смешен, бебето уж е надолу с глава пък как така се разпъва отстрани незнам.
 За начина на раждане съм пристрастна и свети няма да давам освен добре да си помислите преди да правите цезарово "по желание". Аз лично много добре го понесох моето преди  - никакви болки ( изключвам първото ми ходене по голяма нужда като си помислих че шева ми се е отпорил Laughing) с бебчо изцяло сама си се занимавах, по бавно ми дойде кърмата, но пак си беше наред всичко. Пет месеца по късно качвах по стълбите до 4-ти етаж и бебе и количка.  Изобщо не е болка за умиране операцията, та без паника. Обаче сега ще опитам нормално пък кавото ще да е, добре че вадя колички и други от под дивана по н-пъти на ден, че да си седи бебето в правилна позиция.
 Как ми се ще и на мен вече да подреждам за бебчето че да се поразсея малко ама толкова други неща чакат преди това, че още повече се панирам, че то ще се роди и нищо няма да съм направила както искам Confused.

# 666
Как ми се ще и на мен вече да подреждам за бебчето че да се поразсея малко ама толкова други неща чакат преди това, че още повече се панирам, че то ще се роди и нищо няма да съм направила както искам Confused.

Виж това и на мен ми е паниката, имам два гащеризона купени за това бебе, но остават толкова много неща да свърша ... а организационните ми умения са силно закърнели  Tired

# 667
Шомире,спряла съм се на матракс кокос и пяна за 80лв.Не знам каква е марката.
Съни,срещата остава(или поне аз ще съм там,пък на който му е скучно да заповяда).Ще проверя другата седмица дали ги има и ще си купя щом/ако има. Peace
Шаманче,Роро,не се притеснявайте!Сигурна съм ,че ще се мобилизирате и накрая всичко ще ви е наред! Hug

# 668

Шаманче,Роро,не се притеснявайте!Сигурна съм ,че ще се мобилизирате и накрая всичко ще ви е наред! Hug
Ех де да бях и аз толкова сугурна, ама като знам какви щуротии ми се въртят в главата, не мога дори да си представя как трябва да се организирам Crazy Май гостите дето ще ни идват за коледа ще бъдат сюрпризирани с баданарката  и да се включват hahaha Бъдни вечер и коледна трапеза да прави някой друг  Crossing Arms

# 669
Бобишанка, благодаря, до колкото се познавам ще сглобявам шкаф 15 минути преди да родя  Mr. Green

# 670
Бобишанка, благодаря, до колкото се познавам ще сглобявам шкаф 15 минути преди да родя  Mr. Green
  hahaha Аз боядисвах врати вечерта преди да родя, добре че свеки пристигна сутринта рано и ме светна че са ми изтекли водите, че да се насочим към болницата.

# 671
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, момичета, съжалявам, че така нахълтвам в темата ви, но имам едно леко неприлично предложение към вас.  Желае ли някоя бъдеща мама да ми застане пред обектива. Правя сайт и ми се ще да включа и галерия с тумбаци, но за жалост около мен все срамежливи бременни Crazy  Отново извинете за безпокойството!  Казвам се Надя Джамбазова  (понеже видях, че споменавате някаква Госпожа Джамбазова назад в темите Mr. Green) и предимно бебшори и деца снимам, но това само, защото бременна ентусиастка не ми е попаднала  Joy Леко бременеене и здрави и хубави бебчета да гушкате скоро  Peace

# 672
Какви са тия нощници за кърмене? За пръв път чувам за такова нещо. Дайте снимки. Аз днес обикалях по магазините и бебо се сдоби със шапка и шал. Може да се каже, че и обувки му заплюх, но влязохме в спор с мъжа кой точно модел да е и нищо не взехме сега. Нищо де, в някое от следващите излизания ще ги вземем. В Мола все още няма намаления, само да отбележа.
Иначе да ви кажа сега много повече ме е шубе от раждането, отколкото предния път. Предния път си виках колко народ е родил па нищо му няма и не ми дремеше, а сега не ми се говори каква паника ме тресе. Опитвам се да не мисля за това, защото като мисля по-зле. И най-вече все повече се паникьосвам, че времето си върви и наближава, а аз съм до никъде. Чакам да дойде Коледа и нашите да ми докарат багажите за бебо, тогава и тия от приятелката ще взема, ама ако тръгне да става нещо преди коледа си е е***о мишка ушите, направо не ми се мисли. Откачам направо само като се сетя, а съм почти сигурна, че и сега да тръгна да изкача стълбите в блока до 9-я етаж и ще почна да раждам.
Честито бракуване иначе. По принцип това бракът не е голяма далавера, ама няма да ви разбивам илюзиите. Grinning

А, забравих да кажа че съм инструктирала един приятел, който често пътува до Турция и днес пак тръгна на там да проучи какви са цените на интересуващите ме креват и количка. За дрехите мисля че е ясно че цените са смешни, но дрехи не ми трябват. Все пак обмислям едно пътуване до Стамбул с него преди Нова година, но само го обмислям, май повече в сферата на фантазията, от колкото реално. Като си представя че по пътя може да тръгна да раждам и ми секва мисленето.

# 673
  • София
Здравейте и от мен,  Hug

Ще се върна да ви чета. Но най-напред да се оплача, че съм с ужасна хрема.   Sad Не пия нищо, но вчера ходихме до личната докторка. Тя ме посъветва да пия чайове и лимон с мед, а ако нещата станат по-зле да започна да си впръсквам Биопарокс. Аз лично мисля, че до последно няма да го ползвам. Дано не ми се наложи  Praynig
Честито на всички, които имат хубави поводи - сватби, рождени дни, покупки и всякакви други приятни поводи!!   bouquet Бъдете здрави и щастливи!!   bouquet

Ще наваксвам!!  Peace

Поздрави за всички,
Ели

# 674
Ели, да се оправяш бързо, мила! Много неприятно...Каквото са ти казали изпълнявай и така  Hug Чайчета и Цитросепт също можеш да приложиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт