Коледа идва! - 2

• 84 435
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
    Момичета ,хартиени формички за бонбони има в големия китайски магазин при Женския пазар.Формичките са три цвята-жълти,бели и кафяви.Купих ги преди няколко дена оттам,но днес видях,че питате за формички.

да попитам, на каква цена за колко бройки са за да знам дали да ходя до там

# 361
  • под течащия покрив
    Момичета ,хартиени формички за бонбони има в големия китайски магазин при Женския пазар.Формичките са три цвята-жълти,бели и кафяви.Купих ги преди няколко дена оттам,но днес видях,че питате за формички.

да попитам, на каква цена за колко бройки са за да знам дали да ходя до там
  Ок.500-550бр.са за 2.80лв.

# 362
Благодаря, munti     bouquet

# 363
  • София
Момичета, имам въпрос към тези които са пекли Линцерови сладки.
Горе-долу колко минути се пакат? В рецептата пише че стават много бързо на 170С, ама все пак?

# 364
Здравейте мили мами!

Аз съм една абсолютно начинаеща мама в Коледните сладки изкушения. Направо се влюбих в невероятните красоти, които описвате и които показвате на снимка.

Опитах се да изчета темите, но се обърках ужасно. Много ви моля, нека някой ми отдели малко време и ми помогне. Иска ми се за първи път да зарадвам моето семейство с домашни сладки за Коледа. Кажете ми някоя много лесна и простичка рецепта, която и новак като мен да не обърка. Опитах се да се ориентирам сама, но не мога. За сега съм си харесала меденките на Джемма, но искам и някакви ефектни шоколадови сладки да сътворя.

И още нещо да питам - очите ми останаха в къщичките, които сте показали. Четох, мислих и си представих блесналите очи на малкия ми син, ако му направя такава.. Но дотук.. Много сложни ми изглаждат -  и направата и украсата им. Може ли някой да ми прати максимално прост начин, с който да опитам да се справя?

Предварително ви благодаря!

# 365
Момичета, имам въпрос към тези които са пекли Линцерови сладки.
Горе-долу колко минути се пакат? В рецептата пише че стават много бързо на 170С, ама все пак?

Аз не съм засичала. Изкарах ги, когато видях по крайчетата, че отдолу са готови, а отгоре леко порозовяха.

Опитах се да изчета темите, но се обърках ужасно. Много ви моля, нека някой ми отдели малко време и ми помогне. Иска ми се за първи път да зарадвам моето семейство с домашни сладки за Коледа. Кажете ми някоя много лесна и простичка рецепта, която и новак като мен да не обърка. Опитах се да се ориентирам сама, но не мога. За сега съм си харесала меденките на Джемма, но искам и някакви ефектни шоколадови сладки да сътворя.

И аз съм начинаеща и затова мисля, че по тоя въпрос мога да ти помогна.    Laughing   Аз правих Линцеровите, Джинджифиловите и рохличките (Ванилови кравайчета). И трите вида са лесни, но най-много ми харесаха, а и най-бързо направих рохличките. Тестото се омесва за 5мин., трябва да престои една нощ. Много лесно се работи с тестото и стават бързо.

За къщичката не мога да помогна. И на мен ми се вижда сложна, трудоемка работа, а и май доста време отнема и все още не съм се решила да я правя.

# 366
Здравейте,мили дами.Може ли рецептат за Рохличките,че не я намирам Thinking
Благодаря предварително  bouquet

# 367
Здравейте мили мами!

..........И още нещо да питам - очите ми останаха в къщичките, които сте показали. Четох, мислих и си представих блесналите очи на малкия ми син, ако му направя такава..
Предварително ви благодаря!

vessinka, ето  Коледна къщичка стъпка по стъпка,  тук също с видео, как се сглобява къщичка (с видео), украсяване на меденки (от Наталина), прегледай първа страница на темата с линковете, сигурна съм, че ще намериш доста неща, които ще ти бъдат от полза. Пък и синчето ще ти е стимул!  bouquet

# 368
  • До хладилника, който обичам
Кога, ако не по Коледа, може човек да се освини с чиста съвест? Поради щото предлагам моята пре-най-любима торта Death by chocolate. Правя я рядко, защото ми е много съвестно, като я ям.

# 369
  bouquet  bouquet  bouquet

Страхотни сте, благодаря много.

Продължавам да чета темата и да събирам кураж да пробвам да направя нещичко! 

Запазвам си правото за глупави въпроси и обещавам снимков материал при постигнат успех!

# 370
Аз съм ви изтървала.............уж бях в 1-ва тема,как ви изгубих  Thinking

# 371
Аз реших да напрая 1 доза меденки. От нея ще се пробвам да направя къщичка и казвате че остава и за меденки. И 1 доза Коледните звезди на Мишел. Много ми ги хвалите и ме изкушихте.

Бу, тази торта си е наистина жива смърт с толкова шоколад, но звучи прекрасно.

# 372
bonni , и аз съм изкушена от Коледните звезди на Мишел  ooooh!,вече правих цяла доза на Джули ,украсих ги ,наредих ги в кутия ....,но умът ми все в тия звезди  newsm78., и аз не знам какво да правя ,ако ги правиш тази седмица,ще те моля малко инфо за бройката  Praynig..аз искам 1/2 доза да направя..

# 373
на някоя мацка да и дойде поръчката от ТСМ newsm78

мацки,изгоря ми миксера Sad

ама утре отивам на откриването на Технополис,и кат си купя новия миксер smile3508ще ги зарина вкъщи от сладки Party

# 374
Аз съм ви изтървала.............уж бях в 1-ва тема,как ви изгубих  Thinking

И аз сега се усетих! Връщам се да чета и копирам рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт