Коледа идва! - 2

• 84 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
здравейте моичета моля за помощ -сега щ пека ванилените кравайчета -на колко градуса да пека и трябва ли да загрея фурнаа предварително -може да е обсъждан този въпрос но съм пропуснала и не знам как да постъпя-

Аз ги пекох на 170 мисля, на предварително загрята фурна.

# 421
  • ВАРНА морето сините вълни
благодаря ти за бързия отговор-захващам се с тях Laughing

# 422
Ще следя темата с интерес:)

# 423
Момичета  имам въпрос!Четох,четох обаче се уморих надявам се да не е писано.
Аз направих меденките,но да попитам глазурата сега ли трябва да се прави и да престояват с нея или преди коледа? newsm78

# 424
За глазурата от какао мисля, че още топли се мажат,а украсата от белт. глазура може и преди коледа.

# 425
Момичета,
Аз направих тесто за джинджифиловите сладки
Сега престоява - един час
Може ли да ми дадете идея за някаква лесна украса, че много не ми се отдава украсяването, защото съм решила да почерпя с тях децата на коледното ни тържество!
Благодаря Ви предварително! Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman

# 426
  • София
Момичета,
Аз направих тесто за джинджифиловите сладки
Сега престоява - един час
Може ли да ми дадете идея за някаква лесна украса, че много не ми се отдава украсяването, защото съм решила да почерпя с тях децата на коледното ни тържество!
Благодаря Ви предварително! Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman
те по принцип се украсяват със стафиди и сушени плодове след като се намажат с белтък.

# 427
момичета,обещах и се отчитам с новите покупки Peaceне са кой знае какво,ама аз съм много щастлива Party

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 17:40 от nahodkata

# 428
От къде са ти новите придобивки? Мъжът ми е в София в момента, та ако са от там да му поръчам да ми вземе, че тук няма почти нищо...

# 429
Находката, честито. Много са хубави. И аз искам такива.

# 430
момичета,обещах и се отчитам с новите покупки Peaceне са кой знае какво,ама аз съм много щастлива Party

nahodkata, и ти на всичкото това му казваш "не са кой знае какво"! На мен очите ми останаха във формичките, чудесни са, дано и да са качествени. Да си направиш най-вкусните кексчета и сладки с тях.   bouquet  Ако знаеш само що подметки съм изтъркала да обикалям по магазините и все няма. И аз да питам - откъде са?

# 431
Здравейте пак. Hug
Сдобих се с по 2 от марципана, боите и шрифта. И сега съм в голяма чуденка шрифта за какво се ползва и боите. newsm78
Да не би боите да трябва да се сложат в някаква смес? newsm78
Много съм.... Embarassed, ама пусто желание ooooh!

# 432
  • София
nahodkata, казвай бързо миличка Praynig - от кде са, страхотни са Peace Peace Peace

# 433
  • София
Здравейте пак. Hug
Сдобих се с по 2 от марципана, боите и шрифта. И сега съм в голяма чуденка шрифта за какво се ползва и боите. newsm78
Да не би боите да трябва да се сложат в някаква смес? newsm78
Много съм.... Embarassed, ама пусто желание ooooh!
с боите си оцветяваш белтъчна глазура за рисуване, марципан, фондан и т.н захарни покрития, някои кремове за торти. А с шрифтовете може да си оцветиш меденките, вместо с белтъчна глазура. Peace

# 434
labrex ,Tincheto 78 ,steffi_k   мерси много момичета Embarassed Hugаз страшно им се кефя,защото съм човек дето се радва и на малките неща в живота newsm47

не съм от София сладурнаки Peaceформите са купувани от Пени маркет-Велико Търново Peaceа за мини-мъфините-от Кауфланд-Горна Оряховица Peace

Лабрекс,кажи кои конкретно много си търсила,купувам и ти пращам Hug/ако знаеш как ти се възхищавам на вкусотиите в готварския Embarassed smile3501/

Snarky Chimpfanny ,шрифта го ползвам за меденките и надписи върху торта Peace

сладкарски бои не съм ползвала,незнам тука от къде да си купя newsm78в София знам че купуват от някакъв Щъркел ли,какво беше Joy

Общи условия

Активация на акаунт