ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Зизкееее, ше обсъждаме новия му филм, пък ти дръж връзката с преводача, нали у тебе се кълнем Joy Joy Joy

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизкееее, ше обсъждаме новия му филм, пък ти дръж връзката с преводача, нали у тебе се кълнем Joy Joy Joy
Галкее, чудим се дали си струва...аз кат гледам кво сме оредели... newsm78 newsm78
Са кат свърши темата къде че го обсъждаме...???? newsm78 newsm78 newsm78

# 662
Аз нищо не съм казала за топлоотделянето и метаболизма му.Ама в 11-та серия като изпращаше Езел след вечерята,пък и на самата вечеря-е то статичното напрежение направо ми се отрази на монитора.Невероятна игра и на двамата! #Crazy #Crazy #Crazy

# 663
Аз нищо не съм казала за топлоотделянето и метаболизма му.Ама в 11-та серия като изпращаше Езел след вечерята,пък и на самата вечеря-е то статичното напрежение направо ми се отрази на монитора.Невероятна игра и на двамата! #Crazy #Crazy #Crazy
АБСОЛЮТНО ВЕРНО....МНОГО СА ДОБРИ И ДВАМАТА....ТА ДАЖЕ И ЕНДЕРИТО... Peace Peace Peace Peace

# 664
Зизу,процедурно предложение: ooooh! ooooh! ooooh!
Нова тема:"Коя е според Вас култовата реплика от филма?:
И тнт ти си знаеш. newsm78 newsm78 или" С актьорския талант на кои техни колеги бихте ги сравнили  ?"и тнт. или "С кои турски актьори бихте желали да се снимат във филм и на каква тематика?
 Stop Stop

# 665
Зизу,процедурно предложение: ooooh! ooooh! ooooh!
Нова тема:"Коя е според Вас култовата реплика от филма?:
И тнт ти си знаеш. newsm78 newsm78 или" С актьорския талант на кои техни колеги бихте ги сравнили  ?"и тнт. или "С кои турски актьори бихте желали да се снимат във филм и на каква тематика?
 Stop Stop
Тити...тва последното предложение...неможе да стане...че ме бъгнат...не е по темата.. Naughty...ама другите стават...ма незнам аз въобще да прайм ли нова тема...кат гледам тая как я влачимееее... ooooh! ooooh!.незнам ...Казвайте кви да го дъвчем... newsm78 newsm78 newsm78
Аз лично отдавна не пишем у другите теми ...некак си ми е тъпо... Naughty

# 666
Ииии Зизоо стига дее..  как без тема Crossing Arms
Аз лично другаде не влизам, надничам само ако вие кажете че некъде некой се е изплюл Crazy
Ми нормално е да не изписваме 1 тема за 2 дни като преди, сега я изписваме за 3 Mr. Green
Перфектна скорост Peace
К'о се прайш на Геновева не мо'ем да разберем...да си сядаш на трибуквието и да спряташ нова тема, че да не пратя ВАТ у вас да ти вземе ВАТмана Joy Hug

# 667
Влачим я,как няма ?Половината са в депресия от края на филма,пък другата половина пазят поведение у дома,че кат почне новия му флим да имат натрупани точки да са залепнали за компютрите.
Ми то без тема за къде сме-виж колко материал за съждения и анализи имаме цели 49 серии. #Crazy #Crazy newsm78 #Crazy

# 668
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450055.0
Ето новата темичка. Когато изпишем тази да се прехвърлим направо там. Малко раничко я направих,но нека да си е готова Simple Smile  Crazy

# 669
Аз така и не разбрах, Шереф баща ли е на Есмер, не му ли е. То, че нищо не стана ясно не стана, ма поне това да се изяснеше. Crossing Arms

# 670
Ииии Зизоо стига дее..  как без тема Crossing Arms
Аз лично другаде не влизам, надничам само ако вие кажете че некъде некой се е изплюл Crazy
Ми нормално е да не изписваме 1 тема за 2 дни като преди, сега я изписваме за 3 Mr. Green
Перфектна скорост Peace
К'о се прайш на Геновева не мо'ем да разберем...да си сядаш на трибуквието и да спряташ нова тема, че да не пратя ВАТ у вас да ти вземе ВАТмана Joy Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha СПОКС...направих я...па мене ме фана шубето... ooooh! ooooh! ooooh!

# 671
                                                Здрасти мацки   Hug

Еййй Зизке  тъкмо мислех и аз като Чили да ти чета конско  за темите от тук нататък  и гледам , че вече си я направИла   Hug      bouquet   .   Не дей тъй бе джанъм   Naughty   , на мен просто ми е ограничено времето , не че не искам да пиша.  Ако има как сигурно по цял  ден ще вися на компа     Mr. Green   , ама  нЕма как.

# 672
Аз така и не разбрах, Шереф баща ли е на Есмер, не му ли е. То, че нищо не стана ясно не стана, ма поне това да се изяснеше. Crossing Arms
Не му е баща...той нали само го зе под крилото си...откак там висе на знамето.....ама кой аджеба е баща на Есмер аз така и не разбрах...немам си пута идея.. newsm78 newsm78 newsm78
По едно време мислех, че е Дедко Сюлейман....ама и той не е... #Crazy
Ако некой знае ...МОля да ме светне много бърже.... Praynig

Лелелелле, Линчеее, тоя голем убавец.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush

# 673
  Аз също мисля , че Шереф не му е баща.  Просто от малък , от както го е спасил  , се грижи за него.  След това го вербува и за Националната сигурност.  

# 674
Нещастна бях и сън не спах,
че тема нова няма!?!
Хвана ме страх"НО КАК БЕЗ ТЯХ
без мойте дружки ще остана?
Таман разбрах защо все там
защо все в нета е мъжа ми,
и хоп-беда!Ами сега?
Зизу не прави тема!
Недей така!-Галка каза,
не ни разваляй рахатлъка!
Бързо мисли,тема пусни-