И ето първата седмичка с дъх на есен 19.09 - 25.09.05

• 13 872
  • 194
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от мен и лека, спорна, ползотворна и приятна седмица! На всички ви много късмет и успех в бебеправенето! newsm51

# 31
Ееее, Гризка и аз много се надявах да се похвалиш... айде и аз да те плюмна и наистина да си бременна от утре Peace
Аз тука уж бачкам, ама акъла ми все на друго място, тука при вас и това си е, няма отлепяне ей
Голдън и Леа, не се отчайвайте милички, не свършва света с лелката, а започва новия месец на любов и бебеправене  Wink тръпка и надежда  Simple Smile На мене май много почна да ми харесва това постоянно състояние на очакване... май нещо на глупости ма изби newsm78

# 32
  • София
Абе хора, аз не съм отчаяна! Очаквах си я лелката, ама пусто болиии и течееее. Затуй ми е криво! От утре отново съм така Laughing

# 33
Ей тая работа ме сакапа ooooh!

От 12 часа съм извън офиса и чак сега дойдох.

Голдън - супер е че си си починала, макар и само за 1 ден.

Гриз - ай на следващото утре да се похвалиш.

Весе - помним ний как няма да помним. Похвали се де, как е бебчо. Кажи нещо по така.

На останалите мацки - успех  Hugи отивам да гледам новия Биг Брадър . Да видим каква простотия ще е тоя път Mr. Green

# 34
  • Den Haag
Здравейте и от мен, пожелавам ви приятна седмица и късмет на всички. Аз правих за първи път тестове за овулация, поработихме за бебе luvbed, та дано този път лелята да ме подмине. Стискайте ми палци. Сега остава дългото чакане.

# 35
Ееееееееуууу, скъсах се от работа днес Shocked Почти не ме оставиха да ям! Тия клиенти сериозно се грижат за моята фигура Laughing По-лошото е,че не ме оставиха ни да чатя, ни по форуми да гледам Crazy Стискайте палци шефът да се сети да плати Mr. Green

# 36
  • Den Haag
Ееееееееуууу, скъсах се от работа днес Shocked Почти не ме оставиха да ям! Тия клиенти сериозно се грижат за моята фигура Laughing По-лошото е,че не ме оставиха ни да чатя, ни по форуми да гледам Crazy Стискайте палци шефът да се сети да плати Mr. Green
newsm10

# 37
 newsm03Здравейте момичета.Аз да ви се оплача днес ми дойде лелката,а вчера така се надявах.Нищо.Незнам,но този път го приех по леко,а и вие много ми помагате.Вече се опитвам да съм по търпелива,като вас.Ами ако наистина ми се наложи да чакам година или две да няма се самоубивам,я?Е,аре чао и много хубави новини през тази седмица. txtloves....

# 38
Ох, я и аз малко да се пожалвам... имам чувството, че съм във втора овулация тоя месец. Преди около седмица си имах всички признаци и съответно се постарахме подобаващо, а ето, че днеска пак... ама всичко и болчици в яйчниците и ЦК... всичко си е както трябва .... а аз съм в шах ....  #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78 по дните на цикъла не мога нищо да разбера, защото варира от 25 до 30 дена, което си е точно 1 седмица ... ох заболяме главата от вглеждане.

# 39
  • Стара Загора
Кларке давай...мятай мъжО и после чакам първите форумски близнета Heart Eyes А как обичам близнацитеееее  Flutter Не се маи много...една..две ову-та..колкото толкова...важното е крайния резултат Hug
Дарилка и аз ще го гледам...да видя какви човеци ще турят ...чух, че и циганин щяло да има Crazy

# 40
Днес явно много работен ден - и аз чак сега вдигам глава от базите данни и хвърлям едно око насам. Ама не се оплаквам, щото утре заминавам за Виена, да покажа на детето красотите на таз пуста Европа...
Ео, малко in advance, да пожелая весело изкарване на сватбата! Да си го направите незабравим ден и много да се обичате - на него и дъъълги години след това.
На останалите съфорумки - лека кратка работна седмица и приятни почивни дни след това:)

# 41
  • Варна
Привет дами! Ето ме и мен пак  Grinning
Да ви се похваля вече имам първата добра новина след извънматочната ми бременност - правиха ми хидротубация и резултатът е отличен: и двете ми тръби са проходими  Party
Според д-р Яков нямало нужда да чакам и можело още следващия цикъл да забременявам, ама мене нещо ме спира и мисля да почакам още 1-2 месеца.

Това е от мен. Надявам се скоро да съм с пълни сили на бебеправещия фронт. На вас ви желая до тогава да се масово в раздел Отчетни  Peace

# 42
  • Стара Загора
Браво Светли  Hug Hug Hug
Сега напред към заветната цел Heart Eyes

# 43
Стискайте палци шефът да се сети да плати Mr. Green
newsm10
Благодаря,didkec, плати , ама пак орязано  Sad и бонус не ми даде за сватбата Sad поне точните пари да ми беше дал, като няма подарък...их, как ми изкриви настроението, дето едва си го закрепих Confused

# 44
  • До хладилника, който обичам
5 отрицателни теста ........Така че тази седмица ще чакам Фло и следващият път с нови сили...

Мнооооооого нетърпеливо тестваш Бу ... прави се обратното - първо чакаш лелката пък като не дойде - тестваш ....

Клиа, предния път пак така действах Simple Smile Броя до седем след денят Х и после тест...два...пет (през ден - два)...ама тогава бяха +, пък сега - не. Нищо де...рак ако е, пак добре...Третото - юнско  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт