И ето първата седмичка с дъх на есен 19.09 - 25.09.05

• 13 872
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
Кларке давай...мятай мъжО и после чакам първите форумски близнета Heart Eyes А как обичам близнацитеееее Flutter Не се маи много...една..две ову-та..колкото толкова...важното е крайния резултат Hug
Дарилка и аз ще го гледам...да видя какви човеци ще турят ...чух, че и циганин щяло да има Crazy
Аз , че ще го мятам, ще го мятам, то туй ясно  Mr. Green ама много странно се чувствам днеска и ми е объркано. А за близнетата и аз ги обичам и няма да ги откажа  Wink
Че са ни наред и на двамата    Wink

Светли, честито за хубавата новина и хайде бързо да се завръщаш на бебеправещия фронт Hug

# 46
Здравейте и от мен. Малко късно се включвам,ам с тая работа #2gunfire

Изпиват ми мозъка:-( Как ще се правят бебета тозе месец не знам.Отпуск за бебеправене дават ли някъде?  Wink Че то може ли да се върнеш скапан, ама не само физически, а и психически, с дни да не мога да седна, овулация ли да следя, кво ли?  Close Тази работа вече ми омръзна, мислех да се махам тия дни,ама като бебе искам. Безработна и с бебе, не ми се иска....
Сега ще чакам да ми дойде тези дни и да действаме като дойде О. Ама мнещо мнооого страноо става този месец-друг път около седмица преди да ми дойде ме болят зверск игърдите, сега няма кьорав признак  Shocked а до 2-3 макс тррябва да се появи. Не би трябвало да съм  EFP, защото не уцелихме момента за бебеправене изобщо - не следяхме тогава и беше към 22 ден от цикъла, което нема нищо общо с овулация. При мен си е от 28 до 30 дни. А сега се ослушва този цикъл. Мам май и друг път ми е идвало без признаци, но е било отдавна.
Пожелавам ви успешна седмица и дано някоя от вас  ни зарадва с бебешки новинки Simple Smile  smile3521

# 47
  • Den Haag
Стискайте палци шефът да се сети да плати Mr. Green
newsm10
Благодаря,didkec, плати , ама пак орязано  Sad и бонус не ми даде за сватбата Sad поне точните пари да ми беше дал, като няма подарък...их, как ми изкриви настроението, дето едва си го закрепих Confused
Леле , мръсника му с мръсник. Срам няма. smile3515. Да не ти се окачва и по- хубави дни ще дойдат, усмихни се и горе главата newsm44.

# 48
 smile3514Здравейте,момичета.
В момента съм на работа и само за едно си мисля smile3504.А ако щете ми вярвайте и при гледачки ходих и на някви други се обаждах.Интересното е,че едно и също казват,а нищо не става.Щях да припадна когато гледачката ми каза"Ти имаш един аборт.Момиченце,е било и затова ще трябва да купуваш на бебе и да подаряваш".Така и направих.После ми каза,че ще забременея трудно и щяло да бъде момче.После ми вика"Яш повече,че го виждам много слабичко".Ще ям то само да стане  smile3506

# 49
  • Стара Загора
Я стига тия бабини девитини  Twisted Evil Гледачки  Twisted Evil
Гледай си живота и мъжа и ще стане.

# 50
Светли - честита ти хидро... Дано следващия път, ни зарадваш с още по-хубава новина.

Ео, тоя твоя шеф не се ли е женил бре...Не знае ли за какво иде реч?! newsm78

Единственото хубаво нещо от както пия хапчета, е че не си усетих ПМС-то и поне нищо не ме боли този път.
И вчера полудях  #Cussing out - мъжО го пращат в командировка, точно когато сме канени за кумове. Командировката не може да я отложи, а на мен така ми се искаше да стана кума.
Единственото решение е да се върне за сватбата от Рим на собствени разностики- 300Е #2gunfire
Е, как да ти е кеф  ooooh! #Cussing out

# 51
Добро утро, момичета Simple Smile Как сме тази сутрин? Аз дойдох рано-рано на работа, защото вчера си записах час при един гинеколог в 16:30 и ще трябва да си тръгна по-рано от работа, та затова наваксвам сега с работата (като чета какво сте писали и пиша и аз Simple Smile ). Стискайте палци за прегледа - малко ме е страх какво ще каже, но е по-добре, отколкото да се чудя дали ми има нещо или не.
Дарилка, много съжалявам, че така се е случило Sad но ти не се ядосвай.
mi6ka82, моля те не се връзвай на гледачки - и на мен много ми се иска да отида от любопитство да видя какво ще ми каже, обаче няма да го направя - може да има такива, които познават, но май повечето те лъжат и стрелят на посоки. Скоро ще си имаш и ти бебче, само се успокой и не се вманиачавай толкова Simple Smile
Ео,два дни останаха Simple Smile как се чувстваш?
Хайде, да се захващам на работа, че шефа сега ще дойде, лека работа и на вац Simple Smile

# 52
здравейте и от мен. как съм? еми крива съм...
вчера вечерта нещо адски се подтиснах за някви глупости... имах чувството, че в някакъв вакум се намирам - рутина, ежедневие и сиво време... днес уж станах в по-добро настроение, но след като 30 мин. си търси новите любими слънчеви очила  и не ги намерих, пак се върнах на снощното...
иначе по темата на форума - пия си противозачатъчните и ми е някак много леко на душата... мислех този месец да е последно пиене, ама като се замисля... може и да поотложа с още един, не знам.
Лутам се в крайности - ту съм абсолютна оптимистка и съм готова веднага с любимия да си забъркаме 1-2 човечета... ту усещам, че всичко ми се свива при мисълта за ужаса, който изживях и разбирам, че още явно не съм напълно готова...
Сега като се сетих какви работи ни спохождат и някак настроениет ми се оправи - предпочитам да се нервя за търсенето на очилата, отколкото за .... сещате се.
Сори, ако съм досадила, ноима нужда да излея малко Heart Eyes

# 53
Добро утро, добро утро...

Ирка, всички сме така - на крайностите в настроенията, няма как... Но при теб сигурно е много по-трудно заради болката, която изживя. Моето лично мнение е, че ако изчакаш още някой месец ще е по-добре. Просто ти и без друго в момента си адски стресирана, няма нужда прибързано да добавяш и стреса от чакането. Аз си спомням, че времето, когато не бебеправихме заради шарката беше много спокойно за мен...

Миши, наистина няма смисъл да се вживяваш в думите на "гледачката". На мен една астроложка ми беше казала, че това, което "ясновидките" виждат, са само един вид тенденции, които не е задължително да се случат. Освен това те боравят със субективни усещания и видения, които интерпретират и е възможно да сбъркат с интерпретациите. Абе... ако не е ясно какво имам предвид, приеми, че въпросната особа е била шарлатанка и се радвай на живота си Grinning

# 54
Здрасти и от мен! Ирини всичко ще си дойде на мястото, не се нервирай напразно чуваш ли?   bouquet След като се разочаровах и този месец в главата ми са едни мисли - не е за разправяне направо! Решила съм сега да пия едни отвари: анасоново масло + мастика, някой пил ли го това чудо? Незнам дали има ефект някакъв, но съм готова на всичко вече! Ако не помогне поне няма да навреди! Най-много да ходя всеки ден Crazy, леееко замаяна Crazy! Ако някой е пил туй нящо-нека сподели впечатления! Весел ден хубави момичета!  bouquet Ео малко остана   bouquet

# 55
Крайно време е да се присъединя към вас момичета.

От как се помня винаги съм искала да бъда мама.
Това е най-прекрасната магия в живота на една жена според мен.

Омъжих се май месец и с любимия решихме да забременея есента за да родя на пролет. Или с други думи да избегна големите жеги.
Проблема е, че с него живеем в различни градове в момента и се виждаме понякога само веднъж в месеца...

Принципно вече не се пазим...
ИСКАМЕ БЕБЕ - Господ си знае работата и ще издебне най-подходящия момент - дано да е скоро!

Приемате ли ме в отбора?

# 56
Приемате ли ме в отбора?

Естествено, че да! Grinning Ти не пишеше ли по едно време в "Искам да забременея"? Или се бъркам с някоя друга Гвендолин? newsm78 Не че има особено значение, де Mr. Green Добре дошла при нас!

Момичета, аз пак съм болна yu5 Не ми се мисли зимата като дойде студа какво ще е... Иначе пък да се похваля - след мноооооого време канене най-после се видяхме с Milena.E и съм много щастлива newsm68

# 57
Естествено, че да! Grinning Ти не пишеше ли по едно време в "Искам да забременея"?

Възможно е да съм писала - по него време само аз бях Гвендолин - сега гледам и нови има с подобен на моя ник Simple Smile

Пожелавам успешна седмица на всички момичета.
Захлаждането на времето е още един повод за бебеправене Wink

# 58
Съни, защо не си биеш противогрипна ваксина? Аз много боледувам зимата и сега съм решила да се застраховам с ваксина! Бързо да се оправяш!  bouquet

# 59
Гвендолин, добре дошла сред нас и дано бързо да ни напуснеш и да се прехвърлиш в отчетните теми Simple Smile
Съни, защо не се пазиш бе мила, топли дрешки и дебело одеалце е моята рецепта за зимата... не че пак не се разболявам де...айде да се оправяш бързо.
Ирини, мила, всеки има такива дни, не се предавай и горе глават, знам че всичко ще се нареди както го желаеш (рано или късно)
Аз пък вчера осъзнах, че този месец става една година от както започнахме с опитите Sad доста време измина .... но знам, че ще стане , а и тука докторите казват да опитваме поне 2 години и тогава да се обърнем към тях ... дано не ни се налага де ... имаме още 12 опита и се надявам един от тях да е успешен Praynig

Общи условия

Активация на акаунт