Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на подписа в този форум?
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
Какво е значението на термина "бебеправ"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на подписа в този форум?
-
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
-
Какво е значението на термина "бебеправ"?
-
Какво представлява "гледачката" в контекста на дискусията?
-
Какво е мнението за астролозите и ясновидците по отношение на бременността?
А как обичам близнацитеееее
Не се маи много...една..две ову-та..колкото толкова...важното е крайния резултат 

Тази работа вече ми омръзна, мислех да се махам тия дни,ама като бебе искам. Безработна и с бебе, не ми се иска....
, защото не уцелихме момента за бебеправене изобщо - не следяхме тогава и беше към 22 ден от цикъла, което нема нищо общо с овулация. При мен си е от 28 до 30 дни. А сега се ослушва този цикъл. Мам май и друг път ми е идвало без признаци, но е било отдавна.

и бонус не ми даде за сватбата
. Да не ти се окачва и по- хубави дни ще дойдат, усмихни се и горе главата
.
Здравейте,момичета.
.А ако щете ми вярвайте и при гледачки ходих и на някви други се обаждах.Интересното е,че едно и също казват,а нищо не става.Щях да припадна когато гледачката ми каза"Ти имаш един аборт.Момиченце,е било и затова ще трябва да купуваш на бебе и да подаряваш".Така и направих.После ми каза,че ще забременея трудно и щяло да бъде момче.После ми вика"Яш повече,че го виждам много слабичко".Ще ям то само да стане

- мъжО го пращат в командировка, точно когато сме канени за кумове. Командировката не може да я отложи, а на мен така ми се искаше да стана кума.
След като се разочаровах и този месец в главата ми са едни мисли - не е за разправяне направо! Решила съм сега да пия едни отвари: анасоново масло + мастика, някой пил ли го това чудо? Незнам дали има ефект някакъв, но съм готова на всичко вече! Ако не помогне поне няма да навреди! Най-много да ходя всеки ден
Не ми се мисли зимата като дойде студа какво ще е... Иначе пък да се похваля - след мноооооого време канене най-после се видяхме с Milena.E и съм много щастлива