И ето първата седмичка с дъх на есен 19.09 - 25.09.05

• 13 872
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
Съни, защо не си биеш противогрипна ваксина? Аз много боледувам зимата и сега съм решила да се застраховам с ваксина! Бързо да се оправяш!  bouquet
Ети, само да ти напомня, че за да се бие такава ваксина не трябва в момента да си бременна или болна. Така че е трудна работа от всякъде Sad

Гвен, добре дошла при нас Hug Аз отдавна се чудех кога ще се присъединиш Wink

# 61
Гвендолин - добре дошла и от мен. Много приятно чевство е осъзнатото желание за бебе...нали? Wink
Гризи, Ети,Клара благодаря ви момичета. Естествено аз не съм се отчаяла... но идеята ми да приключа с противозачатъчните идва от факта, че предходното ми забременяване не стана от първия месец... и докато стане - то пак ще си е минало времето. Въпреки, че един Господ знаек /дет се вика/

# 62
... но идеята ми да приключа с противозачатъчните идва от факта, че предходното ми забременяване не стана от първия месец... и докато стане - то пак ще си е минало времето.
Ти недей пришпорва нещата. Представи си какво нищожно време са няколко месеца всъщност... А после цял живот ще се радваш на чудесните деца, ще им се тревожиш и ядосваш... Колкото и да ми е трудно да го кажа: има време за всичко в този живот, и недей да вземаш решения против себе си, само заради бързане.

# 63

Ети, само да ти напомня, че за да се бие такава ваксина не трябва в момента да си бременна или болна. Така че е трудна работа от всякъде Sad

Знам, знам, Гриз, абе пазене и много витамини трябват, че точно сега се почват вирусите!

# 64
Благодаря ви за сърдечното посрещане.
Толкова много искам да съм бременна, че понякога се плаша от желанието си.

Понякога сънувам, че съм бременна и дори, че раждам. Всичко е толкова реално...

Имам чувството, че когато забременея ще полудея от щастие!

Ходих на профилактичен преглед - казаха ми, че всичко е ОК.
Дори от 01.08 почнах да пия Фолиева...

# 65
Ети, аз много скептично гледам на тез противогрипни ваксини Tired Доколкото знам те са против някой щам (тей ли се казваше?), а вирусите толкова са мутирали вече, че... ooooh! Не смятам да си слагам такава. То за настинката аз съм си виновна де - вчера излязох леко запотена до магазина и ме одуха едно хубаво вятъра Confused

Клара, дано не стигнете до лекарите! Praynig

Гвен, жена си, тей че е нормално толкова силно да го желаеш това бебе. Желанието няма защо да те плаши Wink

# 66
Hallo и от мен. Тъкмо пак да ви пожелая добро утро и гледам, че то обяд. Голям сън съм му одарила днес, ама то това време какво друго да правиш освен бебета и да спиш???
Весел ден ви желая сладурки Hug.

# 67
Понякога сънувам, че съм бременна и дори, че раждам. Всичко е толкова реално...
ъъъ, аз това го сънувам от 14-15 годишна, свиква се Laughing Добре дошла!:)
Слончетка, става ми все по-смешно.Само да не се разсмея като ме питат дали го искам Mr. Green Особено смешно ми беше тая сутрин като ме събуди с един нежен гласец "Мило, нали не искаш да останеш вдовица преди да си се омъжила" "ъъъъ, какво си направил?!" "мииии, похарчих парите за черни дънки и черна блуза с драконче за сватбата" " а как ще дойдеш до София?!" "аааа, останаха ми за път"... #Crazy Е, не го убих, сега вярно само по една торта ще почерпим гостите, ама поне се отървах от натрапчивата мисъл,че ще се появи с камуфлажен панталон,кубинки и тениска на Blind Guardian. Laughing Язък,вече няма да е толкоз уникална сватба JoyАма едва ли пък скоро е имало друг младоженец с драконче Crazy

# 68
тая сутрин като ме събуди с един нежен гласец ........
Ео, вашта сватба няма да има подобна.
Я си похарчи и ти заплатата за тениска с ламичка Simple Smile После ще ви носим сандвичи да оцелеете Simple Smile

# 69
Ео, толкова сте сладки! Да подскажеш нещо за след сватбата...? (сори, може да си казала, но да не съм разбрала)
Добре дошла на Гвендолин!   bouquet Добре си се ориентирала за фолиевата киселина, не се шашкай и недей го мисли толкова - ще стане бебчо!
Мише,   аз съм наплашена, че Господ наказва за такива неща (ходене по гледачки, баячки и т.н). Може да е силно, но по-добре искрено се моли да ти се случи, отколкото така да се опитваш да отгатнеш бъдещето. Нали знаеш само той знае какво ще стане.

А пък аз да се похваля, че си купих костюм най-накрааая да си харесам нещо, което и да ми стане. Щото съм дългаа и все ми късо ooooh! Взех си панталона, пък сакото го поръчах с по-длъжки ръкави и ще е готово във вторник чак, та ще трябва да чакаам.
 Hug Hug Hug

# 70
Съни   сестра ми си направи  миналата година и не е боледувала, а е като мен иначе непрекъснато болна! Аз също мисля да си боцна, но това значи да пропуснем  luvbed поне за месец, а не искам! А някой да каже отзиви за мойта отвара анасаново масло + масти4ка? Някой пил ли е таквоз нещо?

# 71
Ео, ами вие ще сте супер на сватбата, бе ....
Ама давай вече снимки де...първи приготовления, трепети...туй-онуй Mr. Green

Верче,
честито ти костюмче...Ама, ти за сватбатана Ео ли се стягаш Mr. Green Laughing

Гвен - добре дошла Sunglasses и скоро да те няма. Напров скачай в мамешкия форум Hug

Ири - скоро се чудех де се дяна. Споко, бре жена - ша стане наш`та работа, макар и бавно. Peace

# 72
Ео, ами вие ще сте супер на сватбата, бе ....
Ама давай вече снимки де...първи приготовления, трепети...туй-онуй Mr. Green

Верче,
честито ти костюмче...Ама, ти за сватбатана Ео ли се стягаш Mr. Green Laughing

Нямам снимки, аз си вися сам-самичка в София Laughing И си се кипря пред огледалото, обаче няма кой да ме снима. Онзи ден се явявам в пълната си сватбена прелест пред хазяйката и и казвам "Добре ли изглеждам?" (тя не знае) и тя ми казва "аууу, супер гадже си, на дискотека ли отиваш" и аз #Crazy , дет си мислих,че съм твърде официална за себе  си Flutter Та Верчето може да дойде с новия костюм, да има някой представителен на тая сватба Laughing След сватбата - едно пътешествие, едно чудо, за няколко дни  до Северна България (понеже южното ми краче не е стъпвало отвъд Стара Планина ,освен веднъж във Варна на баща ми на една командировка за 4 часа Mr. Green) - Габрово и Етъра, ще мрънкам и до Велико Търново да скочим, ако са ни останали парички Laughing Не  е нищо специално Grinning

# 73
Ео, аз знам че не е нищо специално (ти нали тъй ни каза), ама все пак ....сватба си е...макар и малка.

Важното е вие да си се чувствате специално, на специален ден със специално празнично настроение и всичко ще е цветя и рози. Heart Eyes

# 74
Здравейте,всички!
Еовин,страхотен случай.Ама как всичките една майка ги е възпитавала.По повод Северна България-отскочи до В.Търново-няма да съжаляваш.Не пропускай и Арбанаси.
Този месец и мен ме пропусна бебето.Дано скорода се поздравим с  EFP
Поздрави и на Гвендолин.И аз ти желая скоро да се преместиш.
Успех и късмет на всички през тази седмица!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт