И ето първата седмичка с дъх на есен 19.09 - 25.09.05

• 13 872
  • 194
  •   1
Отговори
# 75
Ео, малка - голяма... незнам каква ще е, но при всички случаи това е сватбата ти - денят за който ще си спомняш дори когато станеш баба Simple Smile Изживей го така както си си го предсатяла и го превърни в най-прекрасния си спомен!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2005, 14:41 от Gvendolin

# 76
  • BABYLAND
Здравейте и от мен сладурки! Не можах да се добера до тук да пиша-тамън започнах по едно време и нета се скапа..... #Crazy
   Аз след малко отивам на генеколог- така че моля ви СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ всичко да е наред. Ей така-притеснявам си се без причина...свило ми се е сърцето та знае ли се! Да мине и отмине та да се усмихна малко, че сега съм се смръчкала.
   Целувам ви!

# 77
Аз много силно ще стискам,Голдън!

# 78
Голд, цялата съм станала само палци, и сини от стискане!  newsm10 newsm47
Ео, да дода на сватба, ма вий нали в Софето ще я правите. Иначе както почивам и мъжо ще работи можеше да дойда да те видя, но така ми е далечко

# 79
Ео заповядай във В.Т-во ще пийнем кафенце Wink

# 80
(- правиха ми хидротубация
Светли обясни по подробно какво е това , какво е процедурата и къде ти я правиха ,, абе дай ми повече инфо

# 81
Иве, виж в съседния форум ( Проблемно забременяване ) , там има няколко теми  Heart Eyes

Здрасти и от мен, от вчера имам проблем с нета , така че...Вече съм си в Пловдив , никак не си починах в Смолян - освен че бях една вечер на Пампорово на кръщене , и бях за малко при роднините, където пак се нагледах на бебета- родени и бъдещи Laughing какво йм става на тези хора- плодят се като зайци Mr. Green да са йм живи и здрави дечицата на всички Blush В Смолян не е останала девойка без бебе Crazy, даже бившите ми гаджета ( които смятах за безнадежден случай  Flutter ) вече бутат колички  Thinking Май аз нещо изоставам с материала newsm78
Иначе, не си починах, защото се хванах да правя един превод по проект на Европейския Съюз, някакви инициативи на Гимназията ми в Смолян с град Ксанти в Гърция...та реших да помогна и аз със скромния си опит, междувременно уча за изпит... Rolling Eyes Накрая да не остана на сухо обаче- дано си взема поне паричките, ако не изпита Embarassed
 Скоро и на гинеколог ще ходя, че май гъби имам...много ми е некомфортно, ама...

На всички момичета- целувки, на болните- да си пазят силите за зимата Crazy На тези с предстоящи прегледи- стискам палци. Сега почвам да чета какво сте изписали последните седмици Crazy

# 82
  • Стара Загора
Добре дошла СТеф  Hug Hug Hug

# 83
Херичка както винаги да посрещне топло Hug

# 84
  • BABYLAND
Кофти новини от мен красавички! Толкова ми е тъжно, цяло море сълзички изплаках днес....бях на преглед, докторът ме прегледа и видя доста кистички и по двата яйчника. Явно заради тях ми е закъснявало толкова време, пак заради тях имам още висока БТ /тя така и не спадна с идването на лелката, та така до ден днешен/, отново заради тях ми беше оскъдна М.-то.....придърпваха ме през цялото време и двата яйчника, а аз овцата реших, че са близнаци.......Божкееее, колко съм застреляна.Ама то нали надеждата последна умира, та за това....
   Та както и да е, тук дойде шокът за мен-изписа ми да пия противозачатъчни!!!  #Crazy Егати живота-да забременея и да се наложи д направя аборт....месеци след това да правя опити пак за бебче, а да трябва да пия хапчета "анти бебе". ПАРАДОКСИ колкото иска човек.
   Аз така ревнах още в кабинета, че не питах защо трябва да ги пия-сигурно с идеята, че хормоните в тях ще ми излекуват кистичките ли???...де да знам. сега цяла нощ ще се ровя за инфо за кисти.....
   Ох, тъжен постинг от една разплакана бъдеща мама....съжалявам мили мои златенца, че ви надух главата с моите загубени проблеми, но защо ли сега се чувствам по-добре?!
   Целувам ви!   bouquet

# 85
Бу я докладвай ти кога я чакаш лелката ми не ми ги разказвай тия ... докато я няма лелката все има шанс - да не ти спрягам популярни реплики, че всяка бременност е различна и няма защо да сравняваш нещата.

# 86
  • Пловдив
Голдънче, не плачи за хапчетата! spoko
Преди 2-3 години и на мен ми бяха изписали анти-бебе заради кистил Още след първата М (която беше кошмарно болезнена и аз се уплаших чак Confused), лекарят каза, че са се спукали кистите и затова е боляло толкова. Пих ги още 2-3 месеца и оттогава да чукна на дърво не съм имала такива работи yes
Пожелавам ти скоро да се оправяш и скоро да се върнете на бебеправещия фронт!!!!  bouquet Praynig

# 87
Розичка, не се притеснявай де, това с изписването на противозачатъчни за кисти е редовна практика. Но това че са били множество кисти малко ме озадачава newsm78  Ако искаш, посети специалист за повторно мнение Confused Но не изпадай в депресии, нали е открит проблема- сега трябва да се оправи Heart Eyes

# 88
О, златна! Недей плака за противозачатъчните  Hug Те си имат и друга добра страна, освен че се очаква да се спукат кистите с тях.
Стеф,    bouquet   добре дошла отново при нас!

ooooh! А пък с мене такъв екшън снощи. Онуй малкото говедо с колелото, дето ме нападна миналата седмица, вчера пак ме издебна. Така съм му насъбрала, че тесен ще му се види града #2gunfire #2gunfire . Вчера един час сме обикаляли да го търсим с мъжа ми, но не успяхме да го намерим. Този път поне по-добре го видях. Едни там хора се обадиха на полицията, та и до районното трябваше да ходя  smile3515 да го описвам. Мамка му и келеша с келеш! За пет дни два пъти да ме удря #Onfire

# 89
  • София
Голдънче мило, недей плака какиното! Важното е да се пукнат кистичките. после пак ще си на бебеправешкия фронт. Аз и без кистички си мислех да почна да пия противозачатъчни, че после, казват, след спирането им, по-лесно се забременявало. Ами това звучи оптимистично, бе Голдънче. Представи си, че няколко месеца пиеш стимулант за забременяване. После - пук на кистичките и хайдеее - бебче Grinning
Стеф, добре си ни дошла Hug
Ео, вълнуваш ли се за метъл-сватбата Wink Голям купон ще да е! Щуро и весело! Как ми се иска да те зърна отнякъде newsm53

Общи условия

Активация на акаунт