Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на подписа в този форум?
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
Какво е значението на термина "бебеправ"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на подписа в този форум?
-
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
-
Какво е значението на термина "бебеправ"?
-
Какво представлява "гледачката" в контекста на дискусията?
-
Какво е мнението за астролозите и ясновидците по отношение на бременността?
което да не ти казвам колко ме изплаши. Единствено ме успокои това, че за момента ниищо не ми изписа, нито ме наплаши, че веднага трябва да почнат да се лекуват и т.н. Вчера отидох при друг гинеколог (възрастен е, бил е шеф на клиниката по стерилитет в Майчин дом), гледаме на видеозон и каза, че видял само една кистичка, но според него това са фоликулярни кисти и естествено нищо не ми изписа. Другата седмица ще ходя пак при него за гинекологичен преглед и цитонамазка, а междувременно продължавам с меренето на БТ (която нищо, че ми е трети ден се върти около 37 градуса). Ако имаш вяра на твоя лекар, давай смело и нали знаеш, че всички казват, че след противозачатъчни лесно се забременява, така че - стискам палци
))
и после да не забравиш да го настъпиш (изчакай го и той да каже "Да"). Пожелавам ти една страхотна сватба и дълъг семеен живот след това.
. Теста който направих в събота не е бил дефектен и след още 2 теста резултата пак е
.Много ми е гот
ако не съм сгрешила нещо в изчисленията термина ми ще е на 1.06.2006, но .... ще изчакам специалистите да кажат.
. Голдънче и аз мисля, че ако имаш възможност е добре да потърсиш мнението на друг специалист. Това с кистичките не е 4ак толкова страшно, но наистина според мен трудно се забременява. Погледни инфо за поликистозни яйчници. Та искам да те успокоя, първо да отидеш на друг лекар и после, ако той потвърди това с противозачатъчните - почвай ги! Може пък това да е разковничето при теб. Ще се успокоиш няколко месеца, няма да мислиш за бебе и като ги спреш - бам- може и близненца да удариш. Аз за себи си също мислех от другият месец да почвам, щото вече ми писна ума ми да не е спокоен. Но ще видим как ще развият нещата. Успех мила и не се предавай и не плачи. Прегръщам те.

Лека и безпроблемна бременност и дано да повлечеш крак из форума

, а пък и БТ още си ми е 37.00 /явно заради пустите му кисти/