Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на подписа в този форум?
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
Какво е значението на термина "бебеправ"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на подписа в този форум?
-
Какво означава "лелката" в контекста на дискусията?
-
Какво е значението на термина "бебеправ"?
-
Какво представлява "гледачката" в контекста на дискусията?
-
Какво е мнението за астролозите и ясновидците по отношение на бременността?
Момичета добър ден на всички.Тук в Свищов имаме панаир и досега шетах.Сега слизам на долу да си купя локум.петле,памук и т.н.Лошото е,че вали иначе щях да се повозя и на някоя люлка.Разбирасе с племенницата на мъжо,че иначе ще ме помислят за откачена.Така ще мина се едно съм и майка.Ха-ха и ще се повозя.Айде чао аз тръгвам.

Сега тръгвам,че свекървата,която още не знае,че ми е свекърва, ще ме учи да правя мусака. Ицо ме доведе на готварски курсове
Чак се размечтах като се сетих за моята сватба през юни ...
И да си изкарате сега едно приказно сватбено пътешествие.
Момичета искам да ви попитам,за този Дуфастон.Чета за него,но все още не разбирам напълно за какво се пие,за да се имплантира по лесно яйцеклетката или какво?Моля обяснете ми с още много неща не съм наясно... 
Сега прочетох в темата на пазар,за дрехи втора употреба.Пишат и за дрехи за малки деца,да ви питам вие бихте ли си облякли детето с такива.Защото аз съм на мнение,че гола и боса ще ходя ама детето си с такова нещо небих го облякла.Е,аз да не казвам никога,че то не се знае ама все пак,как мислите?
, но ако е от друга майка и е запазена дрешката що да не го облека детето? То да дойде пък тогава ще му мисля дрехите