Моля за съвет относно тест за овулация

• 9 247
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Ами целта оправдава изцяло,ама за първото се озорихме много и тогава не можахме да правим толкова дни кекса...Максимум му давам 3 дена и за това съм на зор,че трябва да ги нацеля. Моичкият на 3-тия ден беше като изцеден лимон,какви 5 дена...щях да го гътна.  Joy

# 16
  • София
Ами целта оправдава изцяло,ама за първото се озорихме много и тогава не можахме да правим толкова дни кекса...Максимум му давам 3 дена и за това съм на зор,че трябва да ги нацеля. Моичкият на 3-тия ден беше като изцеден лимон,какви 5 дена...щях да го гътна.  Joy
ее незнам...ние издържаме и по повече Blush
дано ги нацелиш.... Peace

# 17
  • София
Аз бих ти препоръчала (ако евентуално и другия месец ти трябват)  да изпробваш и друга марка тестове. При мен също, първите които купих, не даваха ясни резултати. Вторите бяха ОК за мен. Успех!
Кои са твоите - тези, ок които си доволна? Тенкс!

При мен работиха Oview - предполагам че още ги продават, въпреки че аз ги ползвах към края на 2007.

# 18
  • София
Аз бих ти препоръчала (ако евентуално и другия месец ти трябват)  да изпробваш и друга марка тестове. При мен също, първите които купих, не даваха ясни резултати. Вторите бяха ОК за мен. Успех!
Кои са твоите - тези, ок които си доволна? Тенкс!

При мен работиха Oview - предполагам че още ги продават, въпреки че аз ги ползвах към края на 2007.
Продават Oview Peace аз тях използвах за последно, че нямаше clear oview и не съжалявам Simple Smile

# 19
  • Бургас
Аз ползвам овю,показват си и ми съвпадаха абсолютно с меренето на бт,но вече не меря,заторомозява ме.Относно секса,да редовния секс си дава по -големи шаносве.И мен това ме торомози понякога,че правим рехав секс,в повечето случай заради децата,по-трудно ни е.Но вярвам,че едно нещо,като го искаш силно и то става.Продължавам с  тестовете.

# 20
  • Варна
И аз ползвам Oview. Като съдя и по-други симптоми като ЦС и болки в яйчниците, смятам че са верни, но нямам и кой знае какъв опит, така че..., ще разберем около 8.12. Иначе сега имам пробождания в корема и яйчниците и една тъпа болка в областа на матката, но не смея да се надявам, а и е рано за симптоми. Успех на всички и дано да си направим сами най-хубавия коледен подарък. EFP preggo

# 21
тея тестове не ми вдъхват много доверие, но ще пробвам втори месец и дано помогне, че все я пропускам тази овулация Confused

# 22
  • Варна
Смятате ли, че е нормално да имаш ЦС след овулация? Вече втори месец забелязвам 2-3 дни след овулация да ми се появява за един ден.

# 23
И тази вечер чертичката не е по-наситена от контролната-колкото нея е-и то става чак към 8-мата минута някъде,но не е по-наситена-с Клиър Ову съм и се чудя-имам болки в левият яйчник,боли ме,имам силно течение,но няма наситеност на чертичката-ние си действаме,че аз съм точна иначе и около 14 дена ми е овулацията,чудя се ако ми е както изглежда по теста на 14 или 15 ден,днес ми е 13,ако тази вечер правим нещо,колко ми е шанса да забременея? Уж и утре вечер ще се пробваме,ама не знам дали вече ще имаме сили...."феодални старчета" Joy

# 24
  • Бургас
И тази вечер чертичката не е по-наситена от контролната-колкото нея е-и то става чак към 8-мата минута някъде,но не е по-наситена-с Клиър Ову съм и се чудя-имам болки в левият яйчник,боли ме,имам силно течение,но няма наситеност на чертичката-ние си действаме,че аз съм точна иначе и около 14 дена ми е овулацията,чудя се ако ми е както изглежда по теста на 14 или 15 ден,днес ми е 13,ако тази вечер правим нещо,колко ми е шанса да забременея? Уж и утре вечер ще се пробваме,ама не знам дали вече ще имаме сили...."феодални старчета" Joy
А,никакви старчета,моля! Hug  bouquetКато видиш двете еднакви чертички секс си правете на другия ден и деня,след него.Ползвай тестаза ориентация,че е много неприятно,ако се превърне секса по задължение.

# 25
  • у нас
Смятате ли, че е нормално да имаш ЦС след овулация? Вече втори месец забелязвам 2-3 дни след овулация да ми се появява за един ден.

Възможно е, но ако не си сигурна че преди това си била в ову не пропускайте  luvbed

# 26

Мисля, че не. Аз миналия месец също си мислех, че имам ЦС 2-3 дни след овулацията (уж си я бях определила), а после като дойде М разбрах, че просто овулацията си е била по-късно. Дойде ми с 5 дни по-късно, но все пак си дойде  Sad - нормално, нали никой не беше правил С, когато е била истинската овулация  Joy

# 27
Мен ме огря" късмета" рано тази сутрин..отново. Че ме беше страх да не изпусна коня-снощи доста ме боляха яйчниците-много направо,а днес не ме болят толкова.Дано съм хванала периода. Praynig

# 28
Здравейте на всички!На мен ми правиха хормонални изследвания,на които се установи,че прогестерона ми е малко.Консултирах се с гинеколожката дали е възможно да е на стресова основа,защото в момента имам и такива проблеми и пия ксанакс.Тя ми изписа дуфастон,но още не съм започнала с него,защото чакам да ми дойде.Незнам кога ще ми е следващия цикъл,тъй като 2 месеца липсваше такъв и после го предизвикахме с оргаметрил за да мога да направя изследванията.Дойде ми чак на 9-тия ден след спиране на оргаметрила,а после 10 дена след спиране на цикъла пак ми дойде.Така че вече съм объркана тотално!Вече с приятеля ми искаме и бебче,ама като пия това лекарство за нервите се страхувам да не пречи нещо ако забременея случайно.Незнам какво да правя.Някой имал ли е такъв проблем?

# 29
сега видях темата и понеже съм начинаеща в определянето на овулацията тези 14, 15 дни от кога ги броите:1.от първия ден на менструацията.2. от последният ден на менструацията.

Общи условия

Активация на акаунт