Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 921
  • 745
  •   2
Отговори
# 435
Ах, момичета, сега разгледах снимките на първите бебочета - ама много са хубавки всичките, толкова миличко ми стана!  baby_neutral

И аз метнах няколко, които имам под ръка.

ellica11, добавена си на първа страничка, мила.  Simple Smile

# 436
Добре дошла Джема, бързо възстановяване до края и все така позитивно да пишеш, а малкото човече да папка и слушка   bouquet
Катрин аз за това писах, че знам за възглавничките не е хубаво за тези малки бебоци, Биби е отговорила добре също по този въпрос  Peace
Джема супер са снимките
Лек ден на всички

# 437
Джема, Йоан е разкошен бузан!!! Много ми е сладък и с тази рошава косица!!! Супер бубулече  Peace

# 438
Джема, добре си си дошла, гълъбе!  Hug Йоан е прекрасен.
Митето също е малък сладък бонбон.
Мацки, нагазила съм в девЕтката.  Shocked Пък нищо не ми е готово. И по този повод да се пуфаля, че си направих маникюр и педикюр, пак сама.

# 439
Браво, Чуузи!

За багажа имаш време, тамън сега лека полека можеш да почнеш да го стягаш - аз точно по това време така постъпих. Да не кажа, че до оня ден все имаше какво да се добави, е вчера след генералната репетиция всичко е тотално готово  Grinning

А за разкрасяването:

И аз съм привърженик на самообработването, поне доста от нещата си ги правя отлично  Grinning - маникюр, педикюр, епилиране, боядисване на коса и дори подстригване. Не е чак такава философия  Peace
Не знам, но въпреки огромния ми корем, нямам проблем да достигна навсякъде почти, освен триъгълника.
Явно йога-занятията преди забременяването и гимнастиката по време на бременност ми помагат много сега, че си достигам и крачката и ноктенцата всичко  Grinning

# 440
Choosy, честито ти 9-то квадратче  bouquet

Ние неска пък си капарирахме возилото, ама като го снимам, ще ви го покажа Peace
Сега сме на гости при бабата и дядото и готвим вкусната вечеря. Айди бай бай от мен за сега Hug

# 441
Голямо затишие в темата днес.
Къде сте мами, да не сте се разраждали?!

На мен преди 2 часа ми падна още тапа - тоя път още по-осезаемо - кафяво розово, доста по-обилно и дори с един съсирек като лещичка.
Но нямам контракции, води или някви силни болки. Та съм в очакване да видя какво следва... Вчера нямах никакво разкритие, не съм имала и днес болки кой знае какви, че да се е получило разкритие?!
Имате ли представа, може ли да става разкритие без да има болки? Или пък контракции...
Малко остана до финала, как пък не устисках генерално още 2-3 дни, че сега изпадам тук в чудене кво и що...
Както казва Тамариск, то човечето явно си му е време да излиза принципно, поне да не ми е съвестно, че сме насрочили 10 дни по-рано дата. Явно така или иначе е тръгнало да си излиза и е въпрос на часове .. дни?! Кой знае

# 442
Айде да се включа, нали трябва всички да се отчитаме, ние сме 2 в 1, днес голямо обикаляне ударих и сега в резултат краката едва ме държат и ми е едно замаяно  ooooh!
Направихме една придобивка за нас си, купихме си кана Брита (нз дали сте я чували), за пречистване на чешмяната вода, че с тези бурилки изворна на мъжа ми му писна носенето, че пием мн и през ден купуваме. Дано с каничката сега е добре...
Йоан на Джема е същинско слънчице, както и всички бебенца, показани преди това, всички са прекрасни  Hug   bouquet . Джема само ако не те затруднявам да напишеш отгоре-отгоре за багажа си, аз си записах на отворените врати, но като човек минал съвсем скоро от Майчин дом е хубаво да споделиш, ако нямаш време не се притеснявай  Hug .
Choosy споко и аз преди два-три дена навлезнах в 9-тия и тогава се сетих да правя подготовка за болницата, дори чак сега взех да пера активно, преди това някак си ми беше, както майка казва на непукистите 'равна ливада' (все едно не им пука, всичко им е равно). Е, на мен не че не ми пукаше, ами по-скоро ми беше спокойно че има време, но като взеха да се бебят доста мами от нашите нещо ме стегна и взех да действам.
Darlin` ще чакаме да щракнеш возилото, ние още не сме решили какво точно да е, колебаем се и ще изчакаме бебо да се появи и ще вземем. Но на Вас да Ви е честито, както се казва лека и безаварийна.
За обработката на окосмените участъци аз също предпочитам лично да си ги обработвам с епилаторчето се справям чудесно, само че ако преди ми отнемаше по 20-30 мин всичко, сега времето е поне 4-5 пъти повече  #Crazy , защото всичко е на почивки, иначе бебока вътре негодува.
Collibri дано си изкарате до вторник малко време има, но дори да тръгне ние сме с теб духом имай го предвид Hug

# 443
Здравейте
Колибри, аз мисля че при всеки е различно, чувала съм след като падне тапата, че може да се изкара така и една седмица, а за правенето на разкритие без болка също съм чувала, та не знам какво да ти кажа, стискам палци бебо да си остане на топло до вторник  Peace
Честито возило Дарлин  Hug
Лека вечер

# 444
  • София
Верно е затишие днес - може би пред буря Laughing
и на мен не ми се пише,  Hug на всички

# 445
Предусещам аз много изненади от уикенда Wink

Честито бебенце на мама Раоа! Да е живо и здраво и много да слушка Hug

Любимият ми албум става все по-хубав! Толкова хубави бебчета иска ми се всичките да ги нагушкам (въпреки, че да си призная малко ме е страх да пипам новородени бебенца - просто не съм виждала) Crazy

Добре дошла на Джема  bouquet Hug

Колибри, тая тапа на колко пъти пада #Crazy Тъй като във вторник ще обсъждам раждането с моят доктор се чудех какво е чувството да знаеш точната дата и час. Тъй като и аз съм решила секцио да раждам, си мисля това чакане не те ли побърква леко? newsm78 Стискам палци малкия Дамянчо да се задържи на топличко още мъничко Hug

ellica11 за овлажнител...и аз все още се чудя??? В магазините за черна и бяла техника има овлажнители и за 60-70лв. Също и в Метро Simple Smile Не виждам смисъл да се купува такъв за 250лв.

А иначе от днес вече мога да кажа, че имам 95% от нещата от списъка, който си бях приготвила  bowuu Това включва всички дрешки, одеалца, чаршафи, кошара, столче за кола, ваничка със стойка и каквото там има по списъците(Остана само количка - която ще е подарък от фирмата и стерилизатор+шишета от приятели!) Включително и моят багаж за болницата е стегнат, за да няма изненади с тия контракции  Grinning От утре вече мисля да изпера всичко и да подготвя едно сакче с неща за изписването - мои и на беболина  - така да се каже преизпълних петилетката за 3 години!

Ех, ама и аз се олях с писането - никога до сега не съм писала толкова много Embarassed

# 446
аз съм си още тук ,пред компа.,при мен първия път разкритието до 3 см. беше без признаци,без болка, тапата не ми е падала тъй че нищо не знам. Затишието във форума е като пред буря от бебенца Laughing

# 447
Да попитам има ли някой връзка с майчето с близначетата  -     aleahim_a? Нещо се замислих за нея...

# 448
Зузу, шантаво е да си знаеш датата -
Преди 5г, когато раждах Ели със секцио нямах грам родилна дейност, а секциото беше на термина точно. Така и нищо не разбрах от що е то раждане. И просто в уречения ден /той беше избран само 3 дни преди това, дотогава си мислех, че ще раждам естествено, но се оказа някакво изтъняване на ретината ми и операция лазарна, та това наложи секциото/ просто си взимаш багажа и отиваш... нещо като на изпит. Отвътре стомаха ти свит на топка, тръгваш и се понасяш по ред на процедурите, минава и заминава като сън.

Сега все си мислех, че ще е същото и че съм подготвена, обаче не... ето ти изненадки всякакви, явно малкият младеж принципно е решил да излиза по-рано от термин, който му е 10 дек. Доки ми каза, че момчетата почти винаги тръгват по-рано, докато момичетата са по-търпеливи и си седят до термин. Естествено е статистика, но пък знаеш ли , има нещо.. може би защото момчетата са една идея по-едри принципно, натежават и почват да си прокарват път, знам ли и аз.

А за близначетата - и аз се сетих наскоро, че отдавна не са се появявали, а вече вероятно би трябвало да се раждат?

Та тая тапа, прочетох малко за нея - можело да падне наведнъж. Някой писа, че е с големина като тампон, слузесто кафяво-черно-розово нещо. А в сайта ми за бременни пише, че от 38г.с. можело да почне да се изхлузва по малко по малко, защото бебето като слезне надолу в таза /като се смъкне корема/ като при мен, почва леко да я избутва. Тя се разрехавява и или се изпльосква накуп, или както при мен се влачи... Аз още преди 3-4 дни забелязах едно ултра бежово нюансиране на нещо цервикално слузесто, което излизаше, но беше супер оскъдно. Забелязах, че се появява като се раздвижа - като ходя дълго на разходка, или нещо такова. Иначе като съм неподвижна при забърсване няма зацапване.
Вчера се появи вече с розов нюанс и то след като се епилирах и си мачках корема 2 часа... в дивите си стойки... Предполагам съм понатиснала бебо още надолу и тапата още се е изнизала.
А днес нищо не правих кой знае какво, не съм ходила на разходка, щъках из къщи, беше си изтекло само на превръзка - вече обилно слузесто кяфаво розово, без съмнение, та със съсирече. Все си мисля, че сигурно има още от това в мен. Не съм убедена обаче.

Четох, че след като падне - при мен не знам ако ще пада още дни или е паднала?! нямам идея ... раждането можело да почне до 3 часа, можело до 24, а можело и след седмица... иди че разбери.
Вчера като ме преглеждаха, казаха, че обикновено падането на тапата е свързано с промени в шийката предродилни. а при мен такива няма.
Но пък след като падне, това предизвиква контракции. Примерно след 8 часа... така че ще видим.
Малко дълго стана, ама така е като сме такива самоуки и начетени  Crazy...

Но такъв стимул пък получих.... сега съм се изкъпала така, ама направо се излъсках до скърцане хахаха.... то епилиране, то подкъсяване на косата, кво ли не... кремчета, мазилца, ходилца, ноктенца, луда работа....
Вече съм нащрек постоянно.. знам ли го Дамянски дали не е решил да ме изненадва тотално.
Днес почнах да си пия подготвително Ериуса заради упойката.
Иначе съм си спокойна. Мисля да си гледам някой филм сега, за разсейване на изкукалата психика.
Дори помолих мъжа ми да не ходи на работа в понеделник, защото не зная вече какви изненади да очаквам и кога, а Тината Киркова ми е на 1 час път от нас, и той работи точно в този район, та ако тръгне нещо, ще му трябват 2 часа да дойде от работа и да ме откара обратно до болницата.... та аз не знам дали ще има такова време, а не ми се ще някви луди таксисти да ме карат и дразнят точно в такъв момент. Та се надявам да ме послуша и да не иде на работа!

# 449
Добър вечер, мили дами! И ние все още сме 2в1, но докога ли...
Колибри и аз днес имах такива изпълнения с част от тапата и малко количество води, но майка ми каза, че това били предните води. Та, предни или задни - не знам, ама и аз скърцам от чистота  Laughing А толкова се надявам да изкарам поне до 1-ви... Стиснете по едно палче  Praynig
Етааа, къде си?

Общи условия

Активация на акаунт