Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 264 039
  • 805
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм учителка,  не съм се направила на такава:)
Хайде спокойно, просто изказах мнение Rolling Eyes
Темата за мнения беше МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ ,а не моята грамотност! Crossing Arms

# 181
И относно мебелите изказах мнение:)
Спирам вече Peace

# 182
нашия диван го поръчахме април, доставиха го за 2 седмици... нямахме никакви проблеми...

# 183
  • Бургас
Вие значи сте щастливци SsSsS89  Peace

# 184
  • София
От тези "сладурчета" ще си търся правата по съдебен път и затова не съм сигурна трябва ли да навлизам в подробности, но мога да ви кажа, че за качество още нищо не зная, тъй като поръчаната спалня още не е в къщи. Проблемът не е в неизпълнение - на склад е, но с доставката и с отношението на склададжията ГОЛЕМИ ядове. Спокоен и нагъл си е човека тъй като в нашият случай се касае за тел разговор и той явно смята, че аз няма как да докажа правотата си. Аз пък смятам, че с адвокат биха могли да се изискат тези тел разговори(нали уж сега на всички се записват) и съответно да се посъдим. В момента съм в процес на консултация с адвокат  #Cussing out 

# 185
  • Бургас
Здравейте, ние си взехме диван на Виденов  от Карфур в събота.Платихме  и си го взехме веднага.Не сме имали проблеми.  Simple Smile

# 186
Здравейте,имам въпрос към lina  bs -Кой точно диван на Виденов сте си взели от Карфур веднага?Питам Ви, защото ние също чакаме за доставка на диван от Виденов .Преди 2 седмици си поръчахме и платихме на 100% диван "Никол"от Карфур Бургас,който тогава беше на промоция и сега чакаме доставка.Вярно,че срокът по договор не е изтекъл,но когато прочетох,че сте си взели диван веднага а и в сайта им пише,че от всички модели дивани има на слад започвам да се чудя..... 

# 187
  • Бургас
Във събота 25.09 си купихме диван "Никол"(десен).От магазина ни казаха, че има на склад 4 десни и 4 леви дивана-готови, тоест плащаш си в Карфура и отиваш в склада на Виденов в "Славейков"145 блок и си го взимаш. И точно така и си стана.Но ние улучихме промоция. Дивана ни струваше 430 лева, но това беше само за този ден.Незнам вашата промоция каква точно е била.

# 188
Никога не предплащайте без издаден документ за получаване от склад . Този стил за 100% авансово плащане може да минава някъде за смислена търговия , но за фирма претендираща да е сериозна е по-скоро смешно и крайно подозрително .

# 189
499 лв ни струваше този диван на промоцията.Май ще се ходи до слада им в" Славейков".Благодаря!

# 190
  • София
Аз сигурно ще съм от малкото доволни клиенти защото си получихме спалнята  три дни преди обявения срок.Само сега като започнем да сглобяваме да не се окаже че нещо липсва или не пасва .Ще пиша непременно какво се случва при нас.

# 191
Имаме спалня Вяра (мисля, че така се казваше) от тях, за цената си е доста добра, доволна съм...но чаках един месец да ми я доставят и то трябваше аз да им звъня два пъти да ги подсетя, че срокът от 30 дни изтича, за да се размърдат.

# 192
Здравейте,да споделя какво се случва с нашия диван.След обсъждане решихме все пак да изчакаме и да не ходим до склада да си търсим дивана,все пак имаше още доста време до итичане на срока по договор.Изненадващо днес преди около 30 минути ми се обадиха за да ми кажат,че в момента го товарили и до 20-тина минути щяли да ни го доставят-добре че точно днес има човек в къщи!Всичко това се случва 15 дни преди изичане на определеният срок.Всъщност докато сега пиша дивана вече е доставен,все още несъм го видяла,но на този етап казвам ,че съм напълно доволна от мебели Виденов!Надявям се и със самия диван да няма проблеми!Това е засега от мен,за всичко допълнително ще пиша! Simple Smile Grinning

# 193
Здравейте,искам да попитам онези от вас които имат диван "Никол"дали лежанката на дивана се задържа в отворено положение,защто при мен не е така-пада.Благодаря предварително!

# 194
Поръчахме си диван на промоция от Карфул, диванът е Ксения, казаха ми, че срокът е 30 дни, сега чакаме, дано го спазят срока.

Общи условия

Активация на акаунт