Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 264 041
  • 805
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте,искам да препопоръчам на всички хора,които си търсят мебели да не ги търсят във Виденов или поне не във Варна.
За срок на поръчката не може да се говори.По договор е 45 дни а се оказва най -малко 2 месеца и те мотаят,че със сигурност другата седмица ще си получиш поръчаните неща.След като изминаха няколко седмици така решихме да се свържем със цеха в Ямбол където би трябвало да се изработят и се оказва нещо съвсем друго.След близо 70 дена чакане разбирам че поръчката все още не е започната и в най-добрия вариант ще е готова след още 2 седмици най-рано .
След заплаха с комисията за защита на потребителите убедихме служителката във Варна да ни върне оставеното капаро.
За да си спестите и неудобство и неприятности горещо Ви препоръчвам не поръчвайте мебели от Виденов!!!!!

# 151
На сайта им пише това:ВНИМАНИЕ !!!! УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПОРАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕТОВАРЕНОСТ В ПРОИЗВОДСТВОТО И СЛОЖНА ПОВРЕДА ВЪВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО ОБОРУДВАНЕ, КОЯТО ВЕЧЕ Е ОТСТРАНЕНА, ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С ИЗВЕСТНО ЗАКЪСНЕНИЕ. ОРИЕНТИРОВЪЧЕН СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ  60 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОРЪЧКАТА. ПРИ НОРМАЛИЗИРАНЕ НА РАБОТАТА СРОКА ЩЕ БЪДЕ РЕДУЦИРАН. МОЛИМ, ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО. ЕКИП НА ВИДЕНОВ ГРУП
Най-продавани продукти

# 152
 Нашата поръчка пристигна на 30 Юли, но нямахме възможност да я вземем същия ден и отидохме в понеделник. Поръчахме я на 1 Юни.
И какво стана?!
 Нямаше отново нашия размер на леглото 160/200 "бил свършил". Взехме си 164/190. И още една изненада нямаше матраци. Бяха свършили Crossing Arms На следващия ден имаше и си го взехме.
 Все още не сме сглобили всичко, но на пръв поглед нощните шкафчета са готови и са много хубави за тези парички, които заплатихме. Няма определено видими дефекти-разлепени кантове, надраскано и т.н. Всичко е много добре опаковано и стречосано.
След като я сглобим, ще ви покажа снимки.
Заключение:Определено мебелите си заслужават за тази сума пари , ако не ви е толкова спешно обзавеждането, защото определено имат много работа и бавят доставките.  Peace  newsm44  newsm68

# 153
  • София
Здравейте и от мен! Поръчахме спалня Вяра от Виденов. Поради технологична авария доставката дойде след 60 дни. Сега разопаковаме и сглобяваме отделните неща. Мога да направя детайлен списък с неточностите и дефектите Sad Досега няма нещо, което да е наред. Съвсем скоро ще пиша пак и ще се опитам да приложа снимков материал за заинтересованите. Силно съм разочарована, ще си търся правата на потребител, макар и да имам чувството, че ще е безрезултатно! Sad

# 154
Здравейте!!!
Вчера в Карфур Варна гледахме тази спалня "Вяра". имате ли вече впечатления от качеството. В смисъл нужно ли е някакво укрепване?
Не видях и подматрачна рамка newsm78
Но пък цената е чудничка, като се има предвид, че временно живеем в таз и стая Hug

# 155
Нашата спалня пристигна. За парите си заслужава определено.
http://samodelia.snimka.bg/details/bedroom.525496

# 156
Здравейте, ние наскоро си купихме доста мебели от Виденов, обзаведохме спалнята и хола и трапезария, доволни сме. Само дето на мъжа ми накрая му писна да сглабя Simple Smile Но си заслужават!
Относно неточностите, липсваха няколко види и винтчета, но се обадихме и ни дадоха даже вповече!

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 09:20 от spe_n

# 157
ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ НЕ КУПУВАЙТЕ МЕБЕЛИ ОТ ВИДЕНОВ!!! Поръчах спалня на 12.06.2010,днес е 03.09.2010,вече забравих какво поръчах и не знам дали ще си получа мебели изобщо!!

# 158
Ще ги получиш, спокойно!

# 159
За това време можеше да сложи парите на лихва и да си вземе по-добра спалня  Crazy

# 160
За това време можеше да сложи парите на лихва и да си вземе по-добра спалня  Crazy
да ти кажа честно и аз взех да мисля така newsm78

# 161
  • при моите деца .....
да ти кажа честно и аз взех да мисля така newsm78
Не се тормози с такива мисли - при 8-10 % годишна лихва на депозитите - за 2 месеца на сумата от 500 - 600 лв - лихвата е около 50 лв, пак трябва да си купиш спална от ниския клас....
Гледай позитивно и дано да си доволна от резултата след чакането.

# 162
  • Абсурдистан
Да бе!
Ти изобщо да смяташ можеш ли!

# 163
Вмомента вопроса който ме мъчи е друг newsm78,когато работодателя ми закъсня да внесе парите от заплатата в банката  за кредита,аз платих 158лева глоба за просрочие cry,а когато фирма която трябва да ми достави мебели(които съм платила предварително) в срок от 45 дена,а не ги е доставила в срок 90 дни,аз трябва да съм търпелива и да проявя разбирание. Ама няма да стане ,ще си търся правата!  #2gunfireЗатова сме на този хал,что то си мълчим и не смеем да се си потърсим правата!

# 164
  • при моите деца .....
Вмомента вопроса който ме мъчи е друг newsm78,когато работодателя ми закъсня да внесе парите от заплатата в банката  за кредита,аз платих 158лева глоба за просрочие cry,а когато фирма която трябва да ми достави мебели(които съм платила предварително) в срок от 45 дена,а не ги е доставила в срок 90 дни,аз трябва да съм търпелива и да проявя разбирание. Ама няма да стане ,ще си търся правата!  #2gunfireЗатова сме на този хал,что то си мълчим и не смеем да се си потърсим правата!
Напротив, търси си правата, дори потребителка каза, че си е взела пари да всеки ден забава....
Моят пост беше по отношение парите на влог и по-скъпа спалня...

Общи условия

Активация на акаунт