Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 266 382
  • 805
  •   1
Отговори
# 390
Да , страхотна е ,както и столовете...и аз се заглеждам по нея. Само столовете съм виждала на живо и на прима виста нямат забележка.

# 391
Ние си поръчахме диван от тях, спазиха си срока, но цветовете бяха объркани и отказаха да го сменят!

# 392
Поръчах си спалня и сега съм в очакване за началото на август...надявам се да нямам забележки Praynig

# 393
Поръчах си спалня и сега съм в очакване за началото на август...надявам се да нямам забележки Praynig

Ще чакаме да се похвалиш!

# 394
 И аз от страницата им си харесах спалня Калина: http://videnov.com/спални-и-легла/спалня-калина-без-вкл-матрак , но искам да е в бяло.Някои ако я е вземал или има някакви наблюдения нека ми пише.Цената  е много добра,в сравнение с други,които съм гледала  Hug

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 11:39 от Neshi

# 395
Задължително  Simple Smile А спалня Калина на живо изглежда страхотно,в бяло предполагам може с поръчка , но бежавото много и отива...аз много се позачудих в магазина за нея  newsm78

# 396
Задължително  Simple Smile А спалня Калина на живо изглежда страхотно,в бяло предполагам може с поръчка , но бежавото много и отива...аз много се позачудих в магазина за нея  newsm78

Зарадва ме много! Не бях виждала спалнята на живо, а само от страницата им.Имам още 1 ден за размисъл,но ако никои не каже нещо маи ще я поръчам

# 397
Поръчах спалнята в бяло с механизъм.Казаха 30 дни.Нямам търпение да я видя  Hug

# 398
защо поръчвате  , като има толкова много недоволни от тях  Tired  прочетете какви измамници и лъжци са и не се подвеждайте  Peace   

# 399
Много неприятно е това с чакането и неясноиите. Но както виждаш, по-нагоре самите Виденов са дали координати, пиши им, може и да ти помогнат..

# 400
  • Раковски
Ще ме прощавате за негативното мислене, но не виждам как спалня за 88 лева ще е надеждна, това е много олекотена конструкция и вероятността да се измести при сядане е голяма, материала е най-евтиния и същевременно не много качествен, отделно няма дъно отдолу което значи че ще има някакви усуквания и ще се разчита на матрака те да са малки.

# 401
  • Раковски
Някой има ли тази трапезна маса, да си каже мнението как е като качество? Пише, че е разтегателна, но как точно се разтяга? Иначе ми хареса доста, но нямам възможност да я видя на живо и всъщност това ме притеснява.

Помисли дали тези фуги няма да се проблем с почистването, инак на мен не ми се вижда много хубава, според мен разтягането става като се разделят двете части и под тях има някакъв детайл които се поставя между тях.

# 402
ще пиша отзиви,когато доиде време да получа спалнята.Дано всичко е наред.А като качество лоши ли са?

# 403
Здравейте
Харесах си доста мебели от тази фирма, но не знам нищо за тях. Има ли някой поръчвал от тях и какво е мнението ви за техните мебели?
http://www.videnov.com/
Здравейте!
За качество ми изглеждат добре, но личен опит нямам.
Искам да попитам някой знае ли какви заплати получават там? Ориентировъчно. Peace

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 23:25 от Съншайн

# 404
Искам да попитам някой знае ли какви заплати получават там? Ориентировъчно. Peace

Ако съдя по начина им на работа... едва ли ще получават много конкретно продавач - консултантите....

Жената си стои пред компютъра и изобщо не се занимаваше с клиентите си... при всеки наш въпрос отговаряше само с "да" "не" едва ли" .... говоря конкретно за Варна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт