МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
хм,кой чел кой не Whistling ама доста дълги ви станаха постовете и едвам смогвам Blush отивам да подготвя колажа че темата ей сега ще свърши,а имаме нови бебоци Rolling Eyes

# 721
C_v_e_t_i, Честито ви обзавеждане! Защо в детската има 2 легла? Две дечица ли имате?

Не, имаме си само Лъчи, но мислим както казва zora в перспектива.

nani_v, напълно подкрепям мнението на Elq, GalinaG24, *Nikita* и другите момичета. По-добре изтеглете заем и вместо наема, със същата сума изплащайте собственото си жилище. Ние сме отделно и никога не бих живяла със нашите или със свекърва ми. НИКОГА!!!

Момичета, когато открих темичката ми се видя много хубава, а вие много готини и близки!!! Моля ви прекратете споровете!!!

# 722
Влизам набързо да ви почерпя за именния ден на каката! Ето  http://www.podarimi.com/files/11%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%BE%20%D1%  Ще ме извините,че нямам време да пиша,но и малкия вече прави първи стъпки и шъта навсякъде и е пълна лудница #2gunfire

# 723
  • София
Специално пък теб не съм те “отбелязвала” от месеци..И въпреки че се познаваме лично,никога не сме се карали или дори спорили се чудя ти пък от к’ъв зор се държиш така?Лично засегната ли се чувстваш,що ли?
На кой ще липсвам и на кой не-не е важно и не интересува никого,но не мога да не отчета един факт-разправията покрай варицелата изкара зад привидното ти “муцинко-пуцинко” неподозираните ти “заложби”.Защото аз от както пиша в тази тема,винаги съм казвала това,което мисля.Но злобна никога не съм била-ще прощаваш. Stop Не ги разбираш ти тези работи,сега остава сестра ти и тя да се включи че да не я забравим,пък и току-виж залипсвала на някого. Crazy
Aман от праведни! ooooh!
Да, познаваме се лично и не знам защо се чудиш от какъв зор се държа така - просто си изразявам мнението, което си е мое лично право. И аз като теб винаги съм казвала това, което мисля и точно това направих снощи. Лично засегната не се чувствам, няма защо да се чувствам така, просто ме хвана много яд как "постави" нещата и скапа всичко (мое лично мнение) и при това съвсем ненужно... можеше да се реагира по коренно различен начин, пак да изразиш същото си мнение, но без да се получи цялата тази цигания... Уж се събирахме за нещо добро, да си направим кефа и т.н., но ти наистина се постара цялото Коледно настроение и тръпка от приятното събитие да се изпарят... (е, не че успя)... Каква ирония само - точно ти, която уж носиш Коледния дух и ценности от месеци....
Продължавам надолу по поста ти - това, че за теб съм била “муцинко-пуцинко” честно казано не знам как да го разбера - никога не съм била от тези хора, които са се стараели да се харесат на всички! Явно в очите ти съм била някаква лигличка ли, кифла ли, какво ли...  newsm78 всъщност, няма значение - всеки сам си формира своето мнение, оценка и впечатления от даден човек. Имаш правото да си мислиш за мен каквито си искаш нещица. А, относно заложбите ми - наистина не подозираш какви са...  Mr. Green Но както и да е, нека не се заяждам и аз, защото първо това на никъде няма да ни заведе и второ няма смисъл, и трето като почна и не мога да спра, ама това не е сред най-любимите ми лични качества, с които се гордея, тъй че млъквам.  Stop За мен определено имаше злоба в твоите постове, но това си е лично мое виждане и не си длъжна да се съобразяваш или да си съгласна с него (при все, че не само аз отбелязах острия ти тон). Това за сестра ми също няма да го коментирам, само ще отбележа, че и тук си ненужно груба.
СЗА,   202uu Повтрям го и заставам след всяка своя дума:
"Аз пък настоявам Веселина да дойде - тя се зае с много сърце с организацията на това парти, изтърпя всякакви прищевки и спорове, опита се да угоди на всички... Мисля, че при липсата на пряка опастност от заразяване, е излишно да обсъждаме изобщо въпроса с идването на Веселина повече и да ръчкаме тема, която вече се изчерпа."
Сори, ако съм дотегнала на някой - повече няма да се включвам по темата, ако имам нещо да казвам - минавам на лични, пък и телефона на Бодливка имам, тъй че може и по него да се разберем.  Mr. Green
Окич,  Hug Hug Hug Пиша мили думи, когато ги мисля!  Peace Негативизъм нямаше, по-скоро много яд...
Честито на каката на ред гърл и всички, празнуващи днеска.

# 724
Алекс мама, в козунака притеснителното за мен е, че има яйца! По принцип белтък се дава първо в печива, но едва след годинката! Но както ти решиш! Само ако се обрине да не се чудиш!

Вероники, можеш ли да ми кажеш доставката от май тойс колко ви излезна?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:19 от Zora*

# 725
Ей ме на пак съм тук и продължавам

Вероники - и аз ти се възхищавам за идеите - тортата ти е много оригинална.

Зеленко - честито преместване. Дано и Калин успее да двигне ХБ. Ние на 16,12 ще пускаме изследвания и аз се моля нашият да е ОК. Иначе поздравления за бързото преместване - как бързо сколаса една квартира да освободиш - друга да наемеш  Peace

Тони Честита ви кола - леко и безаварийно пътуване.

Нани - аз не бих рискувала със съвместно живеене със родителите, независимо чии./ Дано не ми се и налага де./ Добро предложение според мен е това жилищен заем вместо наем. Успех независимо от решението Ви.

За това, кои какви постове чете, и кой не - аз лично чета всичко, но т.к. не пиша всеки ден, честитя общо. И на мен доста от питанията ми са увисвали, но не се сърдя на никого, нито пък се ядосвам.
И на финала - спрете да се разправяте, а ходете си изкарайте празника и после да разкажете на всички. Аз лично ще се радвам да видя една хубава снимка със всички дечица.

# 726
  • Ловеч
Кокошки сме и това се е.

Ама много си права шъ знайш Joy
Но ако за всяко неотбелязване на мой пост се цупя, то да съм спряла да пиша отдавна/не че съм от най-редовните - напротив/. Благодаря на Бодливка за съвета за борба с нашествениците. Ще взема един фронтлайн и ще напръскам като затръгваме към Ловеч, то и сега има трупове, но има и много живи твари, които щъкат необезпокоявани/някакъв прах месих с картоф и ги нахраних, но май няма желаното от мен действие/. А съседите си траят - те проблем нямат/аз пък като им вярвам..../. Не съм от най-големите чистници, но от тез гадини много ме е гнус и полирам пода най-редовно Sick
Да продължавам да се оплаквам, вчера водих баткото на доктор/уж за Манту/, но се оказа че има хрипове и от вчера е на Аугментин. Не знам защо трябва да сменя зъбите с бронхити, баси/сега му се клати един отгоре/. Имам чувството, че историята се повтаря - както никнеха проклетиите, така ще ги сменя явно всичките. Не се притеснявам дали ще зарази Косьо, ама ми е адски гадно като давам пари за лекарства/предпочитам да му взема нещо за 50лв, отколкото антибиотик за 15 - гадно ми е като са болни децата/.
Сухар/хляб/ само на супата може да се слага/ако ти се стори рядка или не засища детето/, на второто не върви, че ще стане кашаво и лепкаво и дребното може и да не го яде. Аз и днес заверих купон за понеделник, но ще трябва да хоя до кухнята майка за да се снабдя с още, че на майчето дето ми ги даде и бяха останали само четири. Хем ми е притеснено как ще реагира на храната, хем се чувствам облекчена, че имам алтернатива на пюретата. Еми няма угодия и това си е.
Анитата -  да ви е живо и здраво името   bouquet
Нани нещо съм изтървала края, но ако не се разбирате и само се карате или другото поколение е причина за раздори между вас е наложително да се изнесете. Цените сега са по-ниски, но и кредити не се дават лесно - стискам палци.

# 727
Абе мацки, по принцип нали аз спретвах скандалчета за разнообразие Laughing, а то какво стана...
Шегувам се разбира се Party
Няма да се забърквам и аз в спора, че ще стане еднааа.....само ще каже, че от болести в това време трудно ще се опазят децата, дано да са ни здравички, всичко друго ще се нареди Hug
Само да сме здрави ние с Коко сме на линия в събота Hug, а кака Ели ще ходи на Колендо парти с тати Peace

А и да са похвалим с Коко, вчера му изби първото зъбче и днес вече сме доволни и щастливи от живота Hug Hug Hug

bouquet

# 728
Ели, я си признай, че тези дни си изнервена покрай разправиите с бабетката и за това говориш такива неща за поздравите  Mr. Green
Аз лично само на това го отдавам, защото много пъти сме си говорили по разходките за тези честитки точно  Wink
И преди съм писала и чистосърдечно съм си признавала, че не чета много подробно постовете  Blush Просто нямам много време за компа и чета по диагонал. Накрая, като седна да пиша, обикновено дори не помня кой какво е писал. За това и много рядко се обръщам по име, като пиша по някой въпрос. А пък честитките директно ги прескачам. Ами де да знам защо, но на мен не са ми никаква тръпка всяка месечинка, всеки зъб и т.н. Изживях си ги тези неща с Маги и сега ме вълнуват по-другите неща, които показват, че децата ни наистина растат - кое седнало, кое се изправило, кое проходило, кое проговорило. Такива неща  Grinning

И, за да се приключи вече темата с партито, щом всички сега са спокойни относно зарази и вируси, тогава в събота ще се видим на пратито  Grinning

Мисля си, тъй като вече сме 49стр, а темата стана доста мрачна, ако има възможност слънцето да вземе да пусне направо новата тема  Peace

# 729
Оставаме все по-малко беззъбите Mr. Green

Честито зъбче на Коко, да са му бели и здрави зъбките Grinning

Класация за най-късно пробило зъбче :Алекс на АлЕкС-мама, Крис на kikoikris, Алек на vily_st, Калин на зелено човече, Тия на Мечо Пуух, Теодор на veroniki, bellabu, Владимир на *Elle*, Илийката на Дърта маймуна, Вики на Dessiss, Ванина на zori_tv, Ния на Бухта, Дариян на Nagaina, Лъчи на C_v_e_t_i, Калина на Tedsan,  Радост на mp3lp3
    моля, ако има грешки, обаждайте се, че нещо май не внимавах в час последните страници Wink

Дали е притеснително това, че на 9 месеца бебка не се изправя сама, не пълзи и не прави крачки, само на дупето си стои?

# 730
Мечо пух Ц, не е притеснително Peace

# 731
Ели, я си признай, че тези дни си изнервена покрай разправиите с бабетката и за това говориш такива неща за поздравите  Mr. Green
Аз лично само на това го отдавам, защото много пъти сме си говорили по разходките за тези честитки точно  Wink
И преди съм писала и чистосърдечно съм си признавала, че не чета много подробно постовете  Blush Просто нямам много време за компа и чета по диагонал. Накрая, като седна да пиша, обикновено дори не помня кой какво е писал. За това и много рядко се обръщам по име, като пиша по някой въпрос. А пък честитките директно ги прескачам. Ами де да знам защо, но на мен не са ми никаква тръпка всяка месечинка, всеки зъб и т.н. Изживях си ги тези неща с Маги и сега ме вълнуват по-другите неща, които показват, че децата ни наистина растат - кое седнало, кое се изправило, кое проходило, кое проговорило. Такива неща  Grinning

И, за да се приключи вече темата с партито, щом всички сега са спокойни относно зарази и вируси, тогава в събота ще се видим на пратито  Grinning

Мисля си, тъй като вече сме 49стр, а темата стана доста мрачна, ако има възможност слънцето да вземе да пусне направо новата тема  Peace

признавам си  Rolling Eyes Само мир да е  Hug

# 732
Ехо,тук сме Hug

Честит имен ден именничките днес!!! Много здраве им желая от сърце!!!
Честито и на всички с повод за празнуване днес   bouquet  bouquet  bouquet

Много благодаря на всички,които изразихте мнение по моя болен въпрос.Всъщност като се сгодихме два месеца живяхме при свекитата,но изобщо не останах възхитена.Просто това не е моя дом.Там всичко е чуждо,направо бях като на гости.Дори неможехме да се скараме като хората Mr. Green,постоянно се съобразяваш с останалите #Cussing outДа не говорим,че тогава така се бях депресирала,че бях качила доста килца/почти толкова,колкото бях като бременна в 8-я месец Embarassed/Принципно не са лоши хората,но аз държа да бъдем самостоятелни,пък и девер имам Rolling Eyes.А ако имаме желание може да идем и при майка ми и баща ми и там да си живеем.Там поне 100% апартамента остава мой/ама нали искаме сами да живеем/,докъто при свекитата не е точно така.Пък и свекитата се чувсват все едно,че Илия е само техен внук.Представям си ако идем у тях сигурно ще отсвирят майка ми и баща ми тотално ooooh!,това обаче няма да го позволя.За кредит има възможност да се тегли,но май още не ни стиска да теглим парички,но пък годините си вървяяяят.Ами в крайна сметка ще си държа на моето мнение,че искам да сме самостоятелно семейство PeaceБлагодаря ви още веднъж  bouquet  bouquet  bouquet
Нинчето,аз пък слагам сухарче и на манджичката,не само на супата,и да ти кажа много добре се чувства Илия.

Около Коледа хората не трябвашели да стават по-добри newsm78 newsm78 newsm78,така като гледам сме доста далеч от това Thinking
Хайде един поздрав от мен,та да ви напомня за какво става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=Xaz3hiX1eqA&feature=related

Хм,а пък ние жените се сърдим на израза "Една жена срещнала друга змия" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аааа забравих да се пУфаля,че Илия си има вече два зъба tooth

# 733
  • Стара Загора
Веси темата ще я пусна после, че сега отивам да вземам Митко от градина и ще го водя на зъболекар. Вие гледайте за час - два да не я изпишете. СПИРАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ с тия скандали!!!!
Нинка Симона понеже постоянно е гладна (да ми е жива и здрава) в храната от кухнята, на манждите слагам по 1,5, а на супите по  2 сухара и не и стига това, но после давам и по 1 банан!

# 734
  • София
 Здравйте:)
 Честит имен ден ден на всички малки и големи Ани-та  bouquet Да са живи и здрави и много щастливи!!!
 Честито на всички месечинки и на всички с нови зъбчета!!!
 По случай празника имам непростряна пералня на Влади, но ще чакам той да я простре, не съм суеверна, но съм по традициите Simple Smile
 Веси, радвам се, че все пак реши да дойдеш. А с държанието си в създалата се ситуация даде пример смятам не само на мен, защото запази добрия тон в постовете си Simple Smile
 Мечо Пух и според мен нямаш повод за притеснения Peace
 Оххх, какво правите, ако не излезете навън, ама полудяхме днес с Влади Tired

Общи условия

Активация на акаунт