Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 144 137
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Ето и баницата - замесих повече тесто от това за хамбургерите - по-голямата отиде за хамбургерите, по-малката за баницата:

Вън - Вътре

Спаначена  … 91;па - хапнах си я с много, много лимонов сок.....ммммм.......

# 211
Линдита, заповядай   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.new#new

Лабрекс, благодаря  Heart Eyes, и рецептата за питките тие бомба, вече само такива ще правя  Peace
Еси, много интерес сладкиш

Ето ги и гевречетата. Този път станаха многооо пухкави, определено се надуха повече от предния път  Heart Eyes (тайната е във втасването, на стайна температура не втасва добре тестото, затова включих фурната на 50 и го сложих за 20 мин. да втаса)

# 212
Ей докато се усети човек и 15 страници сте изписали вече Crazy
И какви вкуснотии мернах самооо,карфиолчета,броколчета. Heart Eyes
Pinki81 моля за рецептата за царевичното хлебче Praynig

Момичета и момчета,правих симити по рецептата от Веселия готвач,някой от вас правил ли ги е?С нахутена мая.
http://www.receptite.com/recepta.php?r=13343
Защото при мен маята не се удвои както пише в рецептата,надигна се съвсем малко. SadАз въпреки това ги направих,но останаха вътре малко тестиви ConfusedИмате ли идея защо и дали има нещо което да не съм направила както трябва!?

Хубава вечер  bouquet

# 213
  • София
Лабрекс,   bouquet.
Мариетка, познай какво правим в момента с щерката? newsm53 Курабийки!  Party

# 214
  • Варна
От мен една измислена салата:

и ябълков щрудел:

# 215

Цецето размечтах се за такъв сладък омлет, ще си го оставя за уикенда, да му се наслаждавам на бавни обороти, по пантофи пред телевизора   Grinning

viara.an възхитителни салатки, така оформени  Crazy

салатка ребърца на фурна
купешка суха паста с плодове и заквасена сметана

# 216
  • в моя свят
От мен сладкиш Софи,благодаря за рецептата много сочен и вкусен сладкиш   bouquet Отгоре глазурата оформих като торта Пламъци.

и едно не много сполучливо отрязано парче

Ястията днес скромничко-супа от пилешки воденички,зелена салатка и маслинки.

# 217
Днес от мен само един Сладкиш с ябълки и грис
Много вкусен изглежда този сладкиш! Рецептата?
Прилича ми на този на Бъни и наистина е много вкусен Peace

# 218
  • София
Gаlkа , заповядай рецептата за сладкиша
http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=1947

Bergkristall , за направата на  царевичното хлебче импровизирах, но се получи,вкъщи се хареса.
Необходимо е :
1/3 от пакет царевично брашно ( от 1кг)
2-3 с.л. пшенично брашно
300 грама кисело мляко с 2 ч.л. сода бикарбонат
щипка сол
Всичко се объркава,става лепкаво тесто,но може да се оформи като хлебче.Пече се в намаслена тавичка в предварително загрята фурна на 200 градуса около 40 минути Peace

# 219
добър вечер от мен, днес няма торти Joy само вечерята:  Боф бургиньон, по рецепта на Джулия Чайлд, разбира се  hahaha
Който не е гледал още филма, бързо да се поправя! Между другото, ужасно вкусно, и си заслужава всички усилия.

# 220
Краси, благодаря   bouquet ще погледна курабийките  Peace
Лабрекс, скордалята и на мен ми е любим не само за риба, ами и за препечени филии  Heart Eyes
Маме, страхотен загар има баницата   bouquet

благодарение на показваните от Цецето картофени запеканки, тази вечер хапнахме Огретен от картофи с наденица

закуската след малко е готова  Blush Дидке, моля да се надяваш да видиш  Hug

# 221
Момичета, радвам се, че ви харесаха кашкавалените звездички, много се чудех дали да ги покажа.
Аелис, labrex,  рецептата е от Интернет, но не се сещам на кого е:
300 г кашкавал (сирене или и двете), 50гр масло, 3 с.л. брашно, 1 - 1,5 ч.ч. прясно мляко, 3 яйца.
Яйцата се разбиват с брашното и прясното мляко, добавя се настърганият на едро кашкавал и всичко се разбърква. С половината масло се намазва тавичката, сместа се изсипва и отгоре се слага останалото масло на малки парченца. Запича се в умерена фурна, предварително загрята, до зачервяване.  После се реже както си решиш.
А твоята баклава на охлювчета изглежда прекрасно!

Supermint, панакотата ще я пробвам задължително, много е красива!
@ИВКА@, ако знаеш как ще ти се зарадваме вкъщи на това меню! Може ли рецептата на този сладкиш?
Marieta и мен ме мъчат мисли за курабии, другата седмица ги почвам и аз. Аааа, като гледам май не съм само аз, ами организираме групово месене на курабийки Laughing
tracy_t, чудни гевречета! Ще ми кажеш ли рецептата?

От мен днес пица с риба тон и любимите ми сладки:

Сега потривам ръце за утре!

# 222
Леля Ог как се правят тези сладки?

# 223
Това е маслено тесто, оцветено с боя за сладки и нарязано с формички. Оригиналната рецепта за тестото ще я потърся и ще я пусна утре, също много интересна.  А иначе идеята за тези точно, си е моя Blush

# 224
Това е маслено тесто, оцветено с боя за сладки и нарязано с формички. Оригиналната рецепта за тестото ще я потърся и ще я пусна утре, също много интересна.  А иначе идеята за тези точно, си е моя Blush
А боя откъде и каква точно да търся.
Чакаме рецептата.
Браво за идеята. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт