Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 144 134
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Нина, чудни сладки   bouquet

ето и закуската за утре
Вити рогчета със сирене и кашкавал по Бордовски   Laughing Тестото мое, изпълнението - като на Жоро.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 23:52 от пеп-4o

# 226
# 227

tracy_t, чудни гевречета! Ще ми кажеш ли рецептата?

Леля Ог, заповядай   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.new#new

# 228
Момичета, гледах, четох, но не можах да видя рецептата за свинско с гъби и сос с мандарини, да не съм я пропуснала?......
съжалявам скъпа,....ей ме на, ама не мога да смогна на темпото в тази тема Simple Smile ....както пише леля Ог - човек трябва час по час да влиза тук,иначе му загубва края......

заповядайте рецептата - много е лесна и бърза.Обичащите месо ,гарнирано със сладко сигурно ще я харесат- Свинско с гъби и сос с мандарини

при нас  Мафалде с броколи и тиквички

# 229
 esy,много благодаря Hug  bouquet

# 230
tracy_t, благодаря за рецептата!  bouquet
пеп-4o, радвам се, че ти  харесват. Аз много ги обичам, защото има много възможност за експерименти при тях.
estel-V, оригиналната рецепта е на XENIA, от този форум. Ето рецептата
А на нея искам от сърце да благодаря за идеята, защото това станаха любимите сладки на моето семейство.  newsm51
Правих диничките за един рожден ден и станаха страхотни, но няма да ги качвам, защото нейните са много красиви и ще ги видите. Пак по тази рецепта за Halloween правих от тях, но оцветих тестото в други цветове и не го разрязах на две:

# 231
  • София
пеп-4o , закуската е много добра. eat
Lois , а рецепта за ужасно вкусния Боф бургиньон?  Flutter
Леля Ог , много ефектни сладки. Hug

Да си покажа снощните курабийки - подстрекател Мариетка.  bouquet

# 232
  • Пазарджик/Лондон

me4ta22, сладкиш Софи в твое изпълнение изглежда невероятно, а за това , че е вкусен - въобще не се съмнявам Hug.

Lois, и аз гледах филма, моля те, кажи, Джулия Чайлд издавана ли е на български?Много искам да си взема книгата й Hug.Твоето Боф бургиньон изглежда възхитително Hug.Сега и теб ще питам - Джули във филма направи нещо като пържен в масло хляб, и върху всяка филийка сложи нещо червенеещо се, най - вероятно с домати, та откакто го видях - все за него мисля Joy.Ако се сетиш какво е , казвай.

didibu , благодаря ти за рецептата, ще се пробва Hug.

Ах, отказвам се да изреждам всички - невероятни сте до една Hug Hug Hug.

# 233
Леля Ог , определено от теб има много идеи за крадене!    Peace
Ето и първата

Веднага се възползвах от идеята за гъсеничките...

А тарталетката е по идея на Еси-но с малко по -различен пълнеж!

Леля Ог,Еси,благодаря ви!      bouquet 

И една торта

Моят син вчера имаше рожден ден и такава си пожела...

Лоис,къде можем да видим рецептите на Джулия Чайд?
Филма до миналата седмица не беше дошъл още в Пловдив...свалих го от нета,но без превод и така ми е малко трудно да разбера всичко...
Ако може и рецептата за Боф бургиньон!    Praynig

# 234
Момичета, не мога да ви изредя всички, но ви поздравявам за прекрасните и вдъхновяващи гозби!  Crazy  Снимка нямам, включването ми е чист спам, но понеже Лоис споемнава Джули и Джулия...., за втори път в този подфорум, след като вчера гадаех за нейните брускети заедно с Аелис....  Crazy  Трябва да ви кажа, че сега тегля филма (как съм го изпуснала?!) и усещам как ще намеря себе си в него, след като видях трейлъра...

# 235
Леля Ог сладките ти са невероятни,създават ми празнично настроение.Да покажа закуската ни-пица от хрушчовско тесто.                                                                                                                                                                        Стана тъничка и хрупкава.                                          

# 236
Да се отчета за два дена:
Чорба от зелен боб и печена наденица:

салатка от печени чушки, сирене и мляко, и салатка от прясно зеле:

варени яйца и сиренце за мезе, и ориз по липнишки:

# 237
ориз със пилешко,свинско,гъби,лук,моркови и подправки

# 238
днес за закуска: домашни понички, поляти с мед, много мекички и вкусни Heart Eyes

# 239
  • София
@ИВКА@ , много апетитна пица.
Lois, щом говориш за 'заслужава всички усилия' значи не е за начинаещи като мен.

Да покажа една стандартна мусака:

Общи условия

Активация на акаунт