Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 143 977
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
И питата-кемерка ме интересува, откога търся рецептата! В училищния стол едно време ни правеха кемерки - малки питки с кайма вътре. Страшно вкусни бяха, но така и не можах да намеря рецептата.

Marieta , ето обяснениета за питката кемерка на viara.an , понеже и аз питах. Аз пък изобщо не съм яла такива питки, но много вкусно звучи.

Kafenceto, и аз съм с едни мечтанияяяя........, като видя вкусотията от снимката, да има как да се телепортирам в дома на майсторката-изкусителка, или поне вкусотийката да си я дръпна от монитора. Ей такива едни  Joyми се въртят в главата..........

Днес вкусната и лека супичка с праз и сирене на Тина-Рина  bouquet

много вкусно дробче

и питка с тесто по рецептата на мах-мама  bouquet

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 15:28 от labrex

# 406
Kafenceto разкошни мъфинки  Heart Eyes
И на nordina соленките със спанак, подозирам неудържима комбинация от вкусове  Hug В градината още расте спанак, но го е хванала някаква пудра (айде да не обяснявам в готварския  Confused ) и не става за консумация  Sad А обичаме такива работи  Grinning
delicate харесва ми съедобната змия  Laughing, май изисква голямо търпение да се оформи, но е оригинално и определено изглежда вкусничко.

~*~

Пържен патладжан, гарниран с подръчни зеленчуци (зрял лук и зелена чушка, доматки, пъщърнак)и бъркани яйца Mr. Green На втората снимка е със сосче (нещо като бешамел с натрошено сирене) и много чер пипер.

# 407
  • София /Абсурдистан
Само ще се запиша и се връщам да ви чета, че за малко време ме нямаше и съм му изпуснала края. За съжаление, в момента нямам снимка да покажа.

# 408
lambreks kakvo e tova mnogo vkusno drob4e kak go prigotvi

# 409
lambreks kakvo e tova mnogo vkusno drob4e kak go prigotvi

maria132, ето рецептата -  много вкусен дроб. Става със всякакъв дроб - свински, телешки или пилешки.  bouquet

# 410
Пиле по китайски

Телешко с лук,моркови,кис.мляко и люти чушки

# 411
  • област Софийска
Всичко е разкошно, момичета! Няма да изброявам имена, защото няма смисъл, всичко е много вкусно!   bouquet
От мен
салата с риба тон и ориз (нещо размазана ми излезе снимката  Embarassed)

пилешко руло с пълнеж

руло Стефани

# 412
Торта с крем карамел и кроасани http://www.prikachi.com/files/1194187q.jpg

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 17:30 от L e o

# 413
  • Brussels
За вечеря правих салата Лудо куче и пилежки пържоли.  Simple Smile

# 414
  • София
Да се разпиша и аз с няколко неща:
Какаово-капучинови сладки

Панкейк

Тези две рецепти са от Гответе с мен

Спанак с яйца на фурна

А тази наскоро гледах при Иван Звездев

# 415
Привет на всички и от мен,уникални сте Hug

При нас тази вечер:пилешко филе с гъбки и сметана и ориз с маслини и праз:

И постните ми благинки:
Баклава (хич не я докарах ooooh!,ама се изяде) и грис халва:

# 416
Роца, didibu, Мамо Цоцоланке,  smile3525

Напоследък пропускам удоволствието да снимам наготвеното и да пиша в любимата тема, но редовно надничам и си пълня душата и очите, а и тефтера с рецептите.  Laughing

Тази вечер сме на леща, пържолки с гъбен сос по рецептата на Esy и ... :

- любимия ми тиквеник

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 19:44 от Smiley*

# 417
  • Пазарджик/Лондон
Днес сготвих Бьоф Бургиньон по рецепта на Джулия Чайлд, като използвах превода на Лоис :

Много е вкусно, пробвайте го Wink.Лоис, много ти благодаря , че преведе тази рецепта  bouquet, откакто гледах филма ги сънувам тези френски манджи Joy.

За десерт Американският сладкиш по рецепта на Лабрекс, много ни хареса :

Лабрекс -   bouquet!

# 418
Чак сега сколасвам да се запиша Hug
Следя ви де и ето една пържолка, по идея за подреждане на Надето-сп, макар че е с карфиолена гарнитура (леко бланширан карфиол залят с разтопено запържено подсолено масло и добавена галета), пържолка с кисело мляко и кардамон, върху сметанов гъбен сос (на Надето е с телешка пържола и спагети за гарнитура, но пък от там ми хрумна Simple Smile,затова Наде - благодаря Hug)

И диничките на Ксения

Доста си е пипкаво това със "семките", хем си намерих хубав дребничък чипс, ама си е................ охтика Simple Smile Но пък децата се радват Simple Smile

Охххх и с на Джули този телешки Бургиньон hahaha така ме зарибявате.... цяла тема има чак и книгата свалих, ама ще стигна ли да я чета - не знам.

# 419
Ооооо,това много ми хареса на вид smile3508,предчувствам и вкуса му  Yum  Yum,наскоро ми попадна из кулинарните сайтове сащото,но със стар козунак,може ли рецептата?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт