Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 144 877
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
ето рецептата за шоколадовата торта, малко съм я попроменила от тази в списанието, в случай че някой вземе да сравнява  Wink

Карнавална шоколадова торта

# 91
аааааааа, пинаааа!!! стига с това тирамисууууууу!!! това е нещо, на което просто не мога да устоявам, не мога!
ама сега и аз съм торта, хахахах

това е шоколадовата торта с призраци за хелоуин от гуд фуд, но с друга украса, че хелоуин мина и замина  Joy
малко твърде сладка за моя вкус, но е за щерката, та вероятно е таман  Joy

Разкош!!!!!!!!!  bouquet

# 92
Аелис   тортата ти е вълшебна,направо ми иде да я изям от монитора,поздравления Hug Heart Eyes
В момента пека банановия кекс на Селма ,защото кекса на bliznacite2004  от първа страница,така ми провокира апетита,че само как по-скоро да го направя си мислех.Снимките утре и извинявайте за отклонението Hug

# 93
  • София
Пина, мммммммммммммм! Дай рецептата за това Тирамису, моля (никога не съм правила, но му съм се заканила отдавна)!

# 94
джолан със сърми приготвени в гърне

Медовик с банани

разрез

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 19:25 от Кари_

# 95
# 96
от нас "Охлювчета" по-рецепта на @ИВКА@   bouquet

"лимонов сладкиш" по-рецепта на Lois,за което благодаря   bouquet

# 97
Кариии уаууу какви вкусотийки си спретнала, а рецепта за сърмичките има ли някъде  eat
Lois невероятен сладкиш, а дали ще стане под формата на мъфини  Thinking ... и тъкмо си мислех, че аватара ти ми пречи на килограмите, а ти с какво ни изненадваш  Joy
и от мен
пилешки шишчета с ананас

и печена тиква, пълнена със сушени плодове, ядки и мед по рецепта на Sattae

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 05:53 от svetlane

# 98
Кари, много апетитни сармички, а идеята с джоланчето е Peace чудесна!
Светлане, Весе, доста вкусно се вижда, че е у вас   bouquet
Пина, защо не си надписваш снимките? Медиите слухтят, внимавай  Wink

При нас вечеря Задушени гургулици с бекон

и баклава

# 99
Хайде и аз след канибалката Пепс   bouquet. Момичета, страхотни вкусотии има, поздрави на всички

Катмер погача - кифлички . На кой беше рецептата  newsm78 незнам, ама станаха много пухкави

Пилешки хапки

ПИТКА  - "ЩАСТИЕ"

# 100
nordina, ...стягане на кюфтетата преди варенето, на стайна температура ли е или в хладилник?

Supermint,прибирам в хладилник за около един час  Hug
Пепика ,пухкави кифлички  Naughty и невероятна питка!Поздравления!
Лоис,умопомрачителен сладкиш  Heart Eyes.....не можах да устоя и забърках набързо едни постни шоколадови бисквити
Хубава вечер   bouquet

# 101
Браво,момичета.Страхотни работи.  bouquet
Аз се отчитам днес само с пилешки пържоли.

# 102
Хайде сега ако обичате - Лоис и Кари - по едно парче торта в един плик и право на моя адрес, моля........Сърмите изглеждат много апетитно също, като си представя,че са в гювеч и се сещам за сърмите на Еси с кълцано телешко........Еси, ако щеш ми вярвай - но вярно много ми харесаха, че и лятото преглъщах по тях като се сетя......Чудя се кога ще взема зелеви сърми и телешко и да си ги направя пак........То щото ме е хванал мързела и аз не го пускам да ме пусне.........

Пепчо, тя сигурно Пина иска да стане по-известна със снимките си и после вкупом да ги съди всичките......Пък тогава и богаташка ще познаваме.......Пина, ще почерпиш като спечелиш делата, нали?

Пепика, много хубаво Щастие!

Стига съм писала:

Гювече и Питка

# 103
  • София
Lois,  тортата ти е в ToDo списъка ми, поздравления Simple Smile
Да се включа с едни ореховки:

получиха се като целувки-ореховки, че май са им в повече белтъците, но пак не останаха.

# 104
Маме, ето ги отново, но с различен пълнеж  Hug
Започнах вече готовото ми кисело зеле и съм много доволна, хапнахме си вкусно  Laughing

Момичета, Лоис, вече нямам думи за поздрави!  Hug  bouquet

Сарми с телешко, праз и маслини

Общи условия

Активация на акаунт