Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Я кажете как да сложа до лентичката с детето някое гифче с Дженсън newsm78

# 421
  • Някъде в търсене ............
това е моят Дийн  Crazy
Нели  на втора или трета страница  Изи ми го е обяснила, Щом аз успях всеки ще успее Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:54 от desi02

# 422
Злата с метлата, може Дженсън да си е останал все същото земно момче. Някой продължават да ходят по земята, въпреки славата Grinning

Напълно възможно е. От всичките кънвеншъни, дето сме изгледали, дават наистина вид на много земни хора. отнасят се с огромно търпение и уважение към феновете си, даже Джаред всеки път се радва и чуди колко много хора са отишли да ги гледат и да си говорят с тях.  Laughing Ама знам ли ги, може пък да са особено добри актьори hahaha

Нели, взимаш това нещо [img!]http://[/img] слагаш на мястото на хттп-то адреса на гифчето, махаш удивителната от първата скобка, лепваш до адреса на лентичката на детето ти и си обзаведена с чисто нов подпис Grinning

# 423
Добро утро Grinning

Тази снимка показвала ли сме си я, и да сме, много са хубави всичките, не пречи да си я преговорим Heart Eyes

# 424
Малките и големите Сам и Дийн. Разчуствах се  Heart Eyes

# 425
Разкошна е тази снимка Crazy мисля че не сме я показвали

# 426
Разкошна е тази снимка

Нали Grinning И как си приличат малките с големите, даже физиономиите им са еднакви, малкият Сам и големият Сам по един и същи начин са се усмихнали Heart Eyes

# 427
Нали Grinning И как си приличат малките с големите, даже физиономиите им са еднакви, малкият Сам и големият Сам по един и същи начин са се усмихнали Heart Eyes

Вярно е така  Joy
В момента гледам Къща на восъка и си умирам от яд за участта на Джаред  #Cussing out

# 428
В момента гледам Къща на восъка и си умирам от яд за участта на Джаред  #Cussing out
Кажи после дали да го гледам или да го трия,

Особено Сам си е 1:1 Laughing

# 429
  • Smallville
Добро утро Grinning

Тази снимка показвала ли сме си я, и да сме, много са хубави всичките, не пречи да си я преговорим Heart Eyes

Душички Hug
Сам и неговото детско аз са като клонинги,много добро попадение,усмивка,черти,страхотни са.Дийновците по не ми се връзват.

# 430
Дийновците по не ми се връзват.
Това е защото, не може да има втори толкова красив като Дийн  hahaha

# 431
  • В средата на времето
Това е защото, не може да има втори толкова красив като Дийн  hahaha

Joy smile3521

Да покажа още една моя любима снимка...и нащо момче в бяла ризка е прекрасно Heart Eyes

# 432
  • Smallville
Дийновците по не ми се връзват.
Това е защото, не може да има втори толкова красив като Дийн  hahaha
Laughing Laughing
Да,трябва да се признае ,не се бях сетила Laughing

# 433
Ужас изчезнало ми е гифчето hit newsm61 smile3514

# 434
Кажи после дали да го гледам или да го трия,

За втори път го гледам. Допада ми. От плитките е, но общо взето зрелищно  Peace /с не много кланета и кървища/

Общи условия

Активация на акаунт