Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Ама какви удари в кръста и други области на тялото бе Joy
Вие тука сте си присвоили Дийн, ама точите лиги по Сам, демек - нашият си е наш, на Феъри е на всички Crossing Arms Laughing , после аз съм била подлата Joy
Не се притеснявайте, те се новоизлюпени фенки, сега въздишат по Дийн, след 15-тина серии ще станат тийм Швейцария и после трябва да им викам "къш, къш" Joy

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 12:33 от Fairy

# 496
На мен ми харесват и двамата. Ама само в интернет ли е филма. Не го ли дават по някоя телевизйка. Има един В "Dark Angel"    / сериал  с Джесика Алба / - Алек. Страшно много ми прилича на Джаред, но е по -младичък, така да се каже. Сега не мога да се сетя как му беше името на онзи артист.

Не, не го дават. Същия актьор е - Казва се Дженсън Екълс и е по-младичък, защото "Dark Angel" е по-стар сериал. Сниман е в периода 2000 - 2002 година.
Алек

Дийн

# 497
  • Buffyworld
Злата с метлата - супер си!Къде толкова бързо го изнамери? браво на теб! Значи бил един и същ - наистина не знаех. Но толкова ми напомняше по маниерите на Алек. В Дарк Ейнджъл имаше и един Лоугън - на Сам гаджето и въпреки ,че беше с очила беше готин. А Бъфи наистина ми е любимия сериал и я харесвам, както казах по- долу заради вътрешната красота и благородство. Имам всички сезони на дискове. На Ейнджъл също, но засега съм гледала само 5 - ти сезон на Ейнджъл - и то познай защо - заради Спайк ! Много по- ме кефи от Ейнджъл. Но  имам намерение да гледам целия сериал Ейндъл, защото наисина е хубав, с неочаквани развръзки. А аз много харесвам жанра - фентъзи-драма  и то особено драмата, даже след 4 -ти сезон на Бъфи е повече драма и повече за живота й -  /нещастия, трудности, самота/, отколкото фентъзи

# 498
  • Buffyworld
Съпругът ми е фен на Джесика Алба, но въпреки, че е мъж - тия двамата братя много го кефят,както и мен и Джон Шепърд от "Старгейт Атрантис" /Джо Фланиган/

# 499
Бъфи, щом харесваш драмите, занапред Свръхестествено ще ти харесва все повече, и повече, и повече Laughing

# 500
Да си призная - още не съм гледала "Дарк Ейнджъл"  Embarassed , ама ми е в списъка за гледане след като свърша в преповтарянето на "Свръхестествено". "Старгейт" също не съм го гледала. За Спайк  newsm10

# 501
мамакати, аз тая в прегръдките му я елиминирах, нали я гръмнаха накрая, не е конкуренция Joy
Ти успя ли да изтеглиш филма? Simple Smile

О, да  smile3521 Ще се насладя на прекрасното му лице, само да дойде понеделник и мъжа ми да е на работа. Че напоследък му прави впечатление, че все филми с Джаред гледаме  Rolling Eyes

# 502
  • Buffyworld
Благодаря момичета Hug!   Mamakaty мъжът ти да не ревнува от Джаред  newsm78

# 503
Mamakaty мъжът ти да не ревнува от Джаред  newsm78

Не особено, но онзи ден като се върна от работа каза , че Дийн бил на трибуната в центъра и викал " Катя,Катя"  hahaha Joy Joy

# 504
  • Buffyworld
 Joy Моят мъж пък никога не харесва артистите, които аз харесвам и по принцип не е ревнив Peace

# 505
Това е защото, не може да има втори толкова красив като Дийн  hahaha

Joy smile3521

Да покажа още една моя любима снимка...и нащо момче в бяла ризка е прекрасно Heart Eyes

Wow! Снимката спира дъха просто! Веднага я лепвам на десктоп!  Heart Eyes
А между другото, тук има "определени" снимки на Дженсън, които не трябва да бъдат пропускани! http://www.fanpop.com/spots/jensen-ackles/images/6522829/title/jensen-ackles Само да предупредя, ако има момичета с по-слаби сърца, да не гледат....  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
 Къде може да се намери цялата фотосесия в кафенето с червените диванчета и тази с бялата ризка??

# 506
А ето и още едно доказателство, че Дженсън изглежда супер в бяла ризка и джинси... (OMG!) Той във всичко си изглежда супер, де...

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 14:50 от Dana_Scully

# 507
  • В средата на времето
Агент Скъли, да сте жива и здрава за тези снимки Grinning    bouquet

Какво казваш?! Джаред е по-красив от мен?!

Tи сериозно ли?! Crazy

Мъртъв си за това... Twisted Evil

Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 19:57 от Izida

# 508
 Joy Joy Joy

Изи, хареса ми твоята интерпретация Mr. Green

# 509
Агент Скъли, да сте жива и здрава за тези снимки Grinning    bouquet

Какво казваш?! Джаред е по-красив от мен?!

Tи сериозно ли?! Crazy

Мъртъв си за това... Twisted Evil

Mr. Green

Хихихи! Супер е интерпретацията - не мога да се нарадвам на физиономиите, които Дженсън прави непрекъснато Simple Smile
Бай дъ уей, аз също съм нова из форума, радвам се да се запозная с толкова много фенки на този ултра-готин сериал и на двамата братя! Simple Smile Аз обаче май ще се наредя на пре-предългата опашка от фенки на Дийн....  Heart Eyes

П.С. - Поразгледахте ли линка, който ви изпатих - аз лично щях да припадна на снимките на които Дженсънчо е..... хм, откровено казано без нищо друго, освен една черна точка за "прикритие"... :faints:

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 14:52 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт