Фотото грабни, на папарак се направи! Снимай, покажи!!!

• 9 354
  • 45
  •   1
Отговори
Много пъти съм се триумила, как да ви покажа изкусителни ястия на добри ресторанти и уменията на техните готвачи.
Съвсем като крадец-папарак със шарещ поглед, изваждам фотото и правя една бърза фотосесия./ под укорителния поглед изпод вежди на фемилито/ Въпреки това, аз с най-невинния поглед на "Светата Дева" изломотвам : - Ами за мамите от форума го правя  Flutter

Шегата настрана, но предполагам, че всички сте останали очаровани от някое ваше пътуване тук или извън страната, защо да не я споделим и обменим опит взаимно.
Кулинарни фестивали, състезания, изложби, дори и чара на уличната търговия на храни, стига да е забавно и красиво поднесено. Ресторант с красив десерт, сватба, коктейл, бал, барбекю и каквото се сетите още.
Вие сте наред.....................................
А сега и моята папаршка фотосесия , която направих за вас  Hug

После и другите, че се изморих  smile3509

# 1
Супер снимки.  bouquetИдеята не е лоша,но мен малко ме е срам да снимам. newsm78
Все си млисля,че хората ще си кажат "Гледай я пък тая снима,като  невиждала". Embarassed
Може и да се престраша,де. hahaha
Ще следя темата с интерес.  bouquet

# 2
.............под укорителния поглед изпод вежди на фемилито/ Въпреки това, аз с най-невинния поглед на "Светата Дева" изломотвам : - Ами за мамите от форума го правя  Flutter[/b]

Пепика, темичката е чудесна!  bouquet Умрях от смях, като ти прочетох оправданието Joy, все едно аз съм го писала за себе си. Че и вкъщи колко пъти съм го казвала, като ме изгледат като луда с фотоапарата, явно според другите в неподходящ момент. И аз така казвам - ами за момичетата/мамите от форума! Сега вече ще имам още едно оправдание - ами за темата, имаме си специална тема! Grinning

# 3
Ах, Пепика, Пепика, нямаш си работа ти! Пак кулинарни изкушения! Laughing (кога ще ги свалям бременните килца, не се знае... Whistling)

Може би не точно по темата, но ето как изглежда част от Коледен щанд в Щвейцария. Толкова много шоколад на едно място - срам, не срам - извадих телефона и снимах, какво да правя! Blush  Laughing

# 4
Напротив, точно това имах предвид. След като имаш желание да го снимаш, просто го направи, снимките са страхотни и тоолкова много шоколад  Crazy
Продължавам :

После пак  Crazy

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 19:18 от Пепика

# 5
 Laughing Няма нещо което да не съм яла и да не съм го снимала  Embarassed
Винаги ми се смеят, винаги  Crazy  Crazy  Crazy Blush

Страхотна тема  Heart Eyes

# 6
да се запиша  Mr. Green

# 7
Тези ме впечатлиха в Турция:

Но чак тавите с резените домати и наденичките няма да тръгна да снимам  hahaha

Мъжът ми пък е стресиран да яде. Като сготвя нещо идва и плахо пита - снима ли, мога ли да ям вече от него?  Joy

И някакво прекрасно чешко вълшебство  Simple Smile

# 8
Страхотни неща сте показали момичета   bouquet Продължавам

# 9
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
очи пълни, ръце празни

и аз ще снимам и ще показвам

# 10
допада ми тази папарашка тема Simple Smile

вкусна салата с кладница и пармезан от едно хубаво бистро в София

# 11
Много готина идея. Peace

# 12
  • София
Чудесна и идейна тема, както винаги! Hug  bouquet
Страхотни неща сте показали момичета   bouquet Продължавам
Пепи, ти хубаво продължаваш, то и аз продължавам....да слюноотделям Mr. Green Joy Laughing

# 13
Пепика, супер идея е темата, ще се включа!  Peace
Само, няма ли да е по- добре, с 2 думи да се казва от къде са снимките и какво горе-долу има на тях...  Thinking

# 14
Пенне с горгондзола и рукола във Флоренция

Пица Капричоза във Флоренция

Тортелини с бекон и сметана, пица Маргарита, пица Фрути ди маре във Венеция

Общи условия

Активация на акаунт