Фотото грабни, на папарак се направи! Снимай, покажи!!!

• 9 350
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Плодове на Пукет

Краб, омар и стриди на Пукет

Пържени 'вкусотии' в Банкок   Crazy  Mr. Green

# 16
Аз от мерак май окопирах темата  Blush

Риба на пазара във Варна

Плодове във Варна

Бабешка сергия на пазара във Варна

# 17
Темичката е страхотна.
Ама аз ли не ставам за папарак,незнам,ама снощи щях да си изям боя.
Докато пазарувам в един хипермаркет от известна верига , виждам нещо, вадя телефона и снимам.Продължавам си и след две минути пристига охраната на магазина,проблеми.Било частна собственост и не можело да снимам.Незнам магазините не се ли водят обществени места? Защото в частната собственост нямам право да влизам,май.
Та за това само запис Hands Clapи ще ви чета.

# 18
 smile3501 за темата.

# 19
Много полезна тема, така могат да се набелязват нови кулинарни дестинации Wink Едва ли бих извадила фотоапарата във всеки ресторант, но пазарите са ми слабост Heart Eyes Закуски от all inclusive също нямам практика да запечатвам Mr. Green Но ако е нещо изключително интригуващо, си заслужава да се привлече вниманието. Пък и винаги може да се вметне, че се снима за кулинарно списание Laughing

Mercado de la Boqueria в Барселона:

Магазин за вино, пак в Барселона, с неизменната Сангрия Heart Eyes

Магазин за сладкиши в Истанбул

Магазин за ръчно правени шоколадови изделия в Мадрид

Ще следя с интерес вашите снимки Peace

# 20
Пържени 'вкусотии' в Банкок   Crazy  Mr. Green

Стига, де, Пина, направо  #Puppy dog Rolling Eyes  nnnuu

(макар, че казват, че е същото като да ядеш скариди, раци и подобни - просто белтъчинно-протеинова бомба  Crazy)

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:19 от Блонди

# 21
  • Географският център на България-Габрово
Блонди защо се учудваш.Аз бях 4 години на работа  в Либия.Имахме много филипинци и толкова много хлебарки,та те ги събираха,тези обаче които ходеха по стените, и  ги пържеха.По цели легени  правеха.Точно тези хлебарки които са на снимката.

# 22
От мен още един пазар - рибния в Неапол

# 23
Блонди защо се учудваш.Аз бях 4 години на работа  в Либия.Имахме много филипинци и толкова много хлебарки,та те ги събираха,тези обаче които ходеха по стените, и  ги пържеха.По цели легени  правеха.Точно тези хлебарки които са на снимката.

Е, защо се учудвам ли? Ами, може би защото не съм филипинка и не съм била в Либия, знам ли?   newsm78 Само знам, че едва ли току така ще пържа и хапвам хлебарки  Crazy
Животът учи, факт е. Но на моето жизнено ниво засега съм все още на фаза учудване  Blush . Но не и отричане  Simple Smile
Именно затова писах, че хлебарките и червеите са същото като скариди, миди, стриди. Само, че едното се води деликатес и е скъпо, а другото гнус и без пари  Mr. Green

# 24
  • Plovdiv->Toronto
Ето защо няма една хлебарка в нашия блок  Joy ...
Две три семейства филипинци се заселиха неотдавна, умирисват на чесън първия етаж, явно хлебарки с чесън хапват  hahaha ...

# 25
Хлебарките, както и другите - скакалци, някакви буби  Simple Smile и други бобулечки, са обичайна гледка из Тайланд и не само там. Аз мислех, че вече не е останал човек да не знае и да не ги е виждал тия деликатеси, тъй като многократно ги даваха по ТВ - българско предаване за туризъм, също и всеки ги снима, когато е на екскурзия там, та нета си е пълен с такива снимки. Радвам се, че все още е интересно.  Peace

Сладости в Истанбул

Торти в Атина

Пъстърва в Пещера

Пъстърва в Мелник

Сирене с мед и босилек и св. дроб в Брацигово

# 26
KFC в Хургада

Минерална вода в Египет

Кока кола в Египет

# 27
лееееееле Пина, много интересен фоторепортаж   bouquet

Пеп, чудесна идея   bouquet

# 28
Пепи,как си се сетила за такваз страхно-клюкарска тема,бравос newsm44 smile3501 smile3501 newsm20

ама да знаеш как ми олекна на душицата,защото се успокоих,че не съм единствената откачалка дето примира да снима нещо по ресторантите Embarassed Embarassedкоето я впечатли newsm44ама да знаете само как майсторски се крия,мале smile3532

Пина,напраево ми скри шапката,страхотни снимки smile3521да,ама нямаш снимка на Горнооряховски суджук   и Карловска луканка smile3533

# 29
Пеп-4о,   Hug

Много се радвам, че харесвате моите снимки! Да бях знаела, че ще има къде да ги показвам, да бях правила повече...  Blush 
Аз харесвам всички снимки в темата, наистина обичам такива снимки, темата за мен е благодат  Crazy   
felicidad17 Peace

да,ама нямаш снимка на Горнооряховски суджук   и Карловска луканка smile3533

Боже, дали нямам?!   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт