Фотото грабни, на папарак се направи! Снимай, покажи!!!

• 9 354
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Ееееееееееее,Пина,признах те newsm20

# 31
  • Viena
жестока тема   bouquet

# 32
Еее, момичета..... страхотни снимки, а ти Пина с тая луканка дето си я щракнала на момента, изтрепа рибата, скъсах се от смях  Joy Това да надписваме снимките е повече от ясно, ама аз забравих  Blush Всичко, което съм снимала е в Гърция, на остров Корфу в един страхотен хотел .

# 33
Страхотни снимки Crazy...ама винаги ми е било неудобно да снимам храна Rolling Eyes

# 34
Страхотни снимки Crazy...ама винаги ми е било неудобно да снимам храна Rolling Eyes

hahaha"А, га еьди кифтеатъ, ни ти беши ниудобну."  Joy Joy Хайде, чакаме те с папарашки снимки  Party

# 35
О, Пепика, май не съм дала яснота за снимката ми с луканката  Simple Smile тя е от 2006г! Не съм я снимала сега.... Просто си имам какви ли не снимки...  Laughing

# 36
Страхотна тема, Пепикаbouquet!
Ето няколко снимки от Букурещ:

# 37
Боже, тези макарони даже и в Букурещ ги има... Дали ги няма някъде и из Варна?  Thinking

# 38
  • пак на Рив Гош
Pina, "Paul", откъдето, ако не се лъжа, са снимките на polin_a са френска верига, та това би обяснило присъствието на макароните  Peace. За София знам, че има в "100г сладки" и "Карфур", ама за Варна....

Пепика, мерси за темата -  установих, че не съм единствената която тайно снима манджи  Laughing
От мен няколко, които съм качвала по албумите, ще потърся из харда други наличности  Laughing.

Октоподи, проснати над вратата на една таверна на о-в Крит (Ретимно):

Пазарът в Хания (пак Крит):

Едни гостуващи сладости от Холадния на Коледния Базар в Страсбург:

А това го видяхма в Антверпен (май беше ергенско парти, защото един от участниците беше облечен като кенгуру) - количка с педали и буреце с бира - въртиш педалите и пийваш... от един момент нататък сигурно само пийваш  Laughing

Пазарът в Бангалор (Индия):

Ето и още от "индийската" ми серия, но са основно чинии, ме ми беше неудобно да снимам бюфетите  Grinning (момичетата от "Снимай Покажи" са я виждали вече).

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 12:24 от Роца

# 39
Гледам и не вярвам.
Трябва да опитам.
Чудесна тема   bouquet  bouquet

# 40
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

А това го видяхма в Антверпен (май беше ергенско парти, защото един от участниците беше облечен като кенгуру) - количка с педали и буреце с бира - въртиш педалите и пийваш... от един момент нататък сигурно само пийваш  Laughing

вчера се чудех дали да не снимам абсолютно същата количка  Mr. Green
тук я бяха изтипосали на Коледния базар и беше спряна от движение  hahaha
само пиеха  Peace

# 41
Поздравления за снимките!   bouquet Чудесна тгема. Hug За сега само ще ви следя.

# 42

вчера се чудех дали да не снимам абсолютно същата количка  Mr. Green
тук я бяха изтипосали на Коледния базар и беше спряна от движение  hahaha
само пиеха  Peace

Laughing Аз такава количка съм виждала в Амстердам, ама там въртяха педалите, та се късаха! Но нищо необикновено. Виждала съм да карат колело и да пушат цигара, или да ядат сандвич или ябълка, да говорят по телефона и т. н. Колелото е тяхната втора природа, а бирата - Хайнекен си е тяхна - цял музей са й направили. Laughing

# 43
  • София

Това е жестоко.

Една снимка от мен от пазара на подправките в Истанбул:

# 44
Малко Коледни красоти от Виена

Общи условия

Активация на акаунт