Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХIX

• 50 961
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
 Това,което най-много ме дразни при Уди Алън е многото говорене. Ама много дърдорят героите му,надуват ти главата направо с остроумията и прозренията си.
A, a, a, ето, малко по малко и ще разберем защо не харесваш Уди и Тарантино. Да, много "умуване" пада във филмите им. На Тарантино филмите са грубо като на три части- бясно начало, представя героите, завръзва случката, после идва средната част препълнена с безкрайни диалози, монолози, каквото там се сетиш, и бесен край, обикновено изпозастрелващ всички.  Laughing
   Мен лично не ме отегчават тези тиради, тарикатски затапвания, злободневно бръщолевене... допълва ми героите, "опознавам" ги един вид.... Не са ми никак скучни, добре написани са.
   А момента с хубавата млада мацка, която му се лепи... т'ва зеленото грозде. Уди добре се самоиронизира, имайки предвид "зашеметяващата" му външност.. Е, в крайна сметка се уреди с младо гадже  Laughing, но да не си кривим душите, виждали сме я и нея (пердон).  Mr. Green

ТинаХрис , коментарът ти за Уди ме навря под стола  Party  Joy   Sunglasses
Аз сега съм му "се отдала" напълно така да се каже  Crazy Еее, не мога да се сравнявам с "младото му гадже", което всъщност не е чак толкова и младо, оказа се наборка на мъжа ми (39 г.) и ако позволиш да допълня коментара ти, не ме сдържа да й лепна една снимка, хайде нека да е  линк
От няколко дни гледам само негови филми, което явно означава, че си го харесвам, хич даже не ме и дразни, напротив, в повечето случаи ме забавлява...

# 151
Е, тя млада за него...  и имайки предвид обстоятелствата, при които се залюбиха...  Laughing   Уди е голЕмец... Към не харесващите го: плювайте си го на воля, бре хора. Grinning

# 152
Ако искате да гледате най-лошите любовни сцени, снимани за голям екран евър, гледайте New Moon. Общо взето нямаше как да е по-зле. Кристин и Робърт са толкоз изкуствени, че съжалявах, че не мога да превъртя.  Mr. Green Въпреки, че съм симпатизатор на вампирската клика, с ръка на сърцето си казвам, че филма за мен го спасяват върколаците и Джейкъб.
Първият филм беше много приятен и много хубав, но тук са се поизложили доста. Хич не препоръчвам.

# 153
  • USA
Аз съм на кантар с Уди Алън. Забелязала съм, че филмите му, в които той не играе ми харесват. Simple Smile Не го понасям като актьор. Наистина е доста многословен и понякога артистите просто се задавят с реплики и трудно изглеждат естествени.

# 154
Не мога да кажа лош актьор е. Аз, незнайно защо, смятам, че играе себе си.... Имам чувството, че е точно такъв и в живота..

Туайлайт гледах от торент едно време, още тогава ме нервеха Кристен и Робърт с играта си. Говорят през зъби, едни иречени с мъка реплики (като че ги мъчи запек)...  Та нали уж са гаджета, не са ли могли да го изиграят по-така... Смятайте колко слаби актьори са  Laughing Кофти любовни сцени, при положение, че имат реална връзка... не ми се мисли, ако трябваше да играят....

# 155
И мен не ме дразнят логореите на Уди Алън и Тарантино. Намирам ги за необходима съставка на цялостната изчанченост и на двамата. Кой друг би могъл така гениално да направи да изглежда жизнеутвърждаваща големината и консистенцията на Ройъл Чийзбъргър, след като на съвсестта ти са легнали 2-3 трупа само от последните 5 минути. Или пък да ти дудне до припадък за смисъла на живота; жените; жените и животът и животът на жените, в един есенен ден в Ню Йорк, и пак нищо да не ти стане ясно за жените и живота. Сега сериозно - тези словеса ме карат да се чувствам удобно, все едно си приказвам с някой познат ей така, без да се напъваме да блеснем, да се покажем, да сме куул - съвсем ежедневни и нормални са ми техните моно/диалози и затова не ме дразнят. Не ми прилича на кухо философстване, макар че при Уди го има момента на Ню Йоркския снобизъм, но мисля напълно заслужен и подплатен. Преди години, когато не познавах Уди Алън и аз не можех да го понасям, но след като погледах филмите му, установих горенаписаното и кротнах, разбрах го някак си, влезе ми.

Shrink  -  Кевин Спейси дори и само да седи и да ме гледа право в очите час и половина, пак бих решила, че гледам интересен филм. Догледах го преди време, още го помня, значи е ОК.

Answer Man - OK. Малко изкуствен ми дойде с нервността и цинизма си Арлън, после пък се люшна в другата посока, но става. Хареса ми мацката.

Серендипити наистина е събрало САТС и най-вече ми беше смешно, как и Джон Корбет, и Бриджит Мойнехън имаха същото амплоа - на зарязани другарчета.

Между Полет над кукувиче гнездо и Коса, без да се замислям, избирам Полета.

# 156
  • София
Джуд, прекрасен Across the Universe, благодаря ти! Hug обожавам Бийтълс, страхотни аранжименти имаше, невероятно разтоварващ и приятен филм.

изтеглих си всичките филми до един в списъка ти, с известна доза срам ще призная, че не съм гледала нито един от тях (освен Пайовете).

# 157
   Малко коледни поздрави:

За всички в темата: Bruce Springsteen - Santa Claus Is Comin' To Town

Специално за почитателите на Бийтълс:John Lennon - Happy Christmas

И един специален поздрав-за Уди Алън,мисля,няма да я върне мацката:Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

# 158
  • Варна/Лондон
Да ви питам за Pink http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=197275&hit=1
,че му се каня,но първите 10мин.от филма ме разколебаха Thinking

Джеронимо Hug, аз още тогава ти отговорих на ум, сега и да ти напиша  hahaha  Ами... 3 пъти го почвам до 10 мин. Confused, така че и аз чаках някой да се включи с мнение:hug:
Благодаря ти  bouquetТака и не го изгледах Simple SmileНо ето един който ме грабна от самото начало...че и си поплаках порядъчно на някои сцени-Хатико: Кучешка историяhttp://www.imdb.com/title/tt1028532/.
Ако и някой друг го е гледал да сподели.Обичам да чета страхотните ви коментари за филми които са ми въздействали Blush

# 159
Aurora, много се радвам, че ти е харесал  Hug

Аз продължавам с темите, засягащи детството и младостта само че преминах на по-мрачна обстановка. Гледах Innocence - щом е намесен Гаспар Ное, то се знае...Определено много смущаващ, но още по-смущаващо е, че зрителят не знае в какво да търси притеснението и некомфорта, които усеща през цялото време. Изненадах се, че и други са открили като мен Дейвид Линч-ово влияние. Приказно-красива горска пътека, осветена от лампи като в тунел. Тъмни зали с тежки червени завеси и публиката, в която не можеш да различиш никакви лица. Малки балерини и странните им преподавателки - едната осакатена, а другата леко по-човечна (Марион Котияр - обожавам я Heart Eyes ) Въртят се още такива символи, цветове и онзи тип мелодийки, от които ти настръхва кожата. Самата режисьорка е казала, че във филма не трябва да се търси нищо мистериозно и че той представя израстването и съзряването на група момичета и Слава Богу че е направила такъв края - светъл и обнадеждаващ. И не на последно място кинематографията на Benoît Debie който е работил във Irreversible, New York I love you и новия на Гаспар Enter the Void. Украсявал е филмите и на Дарио Ардженто.

Друг с такава тематика, за който се сещам е The Virgin Suicides
За този съм чувала добри отзиви, мисля да го гледам Mysterious Skin. А има един с Джулиан Мур Savage Grace. Защо ли имам чувството, че тук е обсъждан? Но въобще не си спомням дали беше харесан...

# 160
  • София
Изгледах го и аз, хареса ми.

27 Dresses е един от онези филми, които след месец няма да помня, въпреки това ме усмихна.

# 161
- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=157247&hit=1 (Changeling / Подмяната (2008))- Тежък филм!

# 162
Diamant 13 - http://www.imdb.com/title/tt1172230/ - не ми допадна особено, едва не заспах, докато го гледах

# 163
Моят живот - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=161645&hit=1
 Препоръчвам ви го. Един много тъжен и хубав филм.

# 164
Моят живот - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=161645&hit=1
 Препоръчвам ви го. Един много тъжен и хубав филм.

Гледала съм го. Наистина много тъжен,яко си поревах накрая. Никол Кидман и Майкъл Кийтън са ми много любими. Peace

Ето го:My Life (1993)

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 09:01 от С О Н Я

Общи условия

Активация на акаунт