В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 858
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Макаронче, заповядай, чичко гугъл преведе така. Мисля че става ясно:
Продукт: Disney Princess - Огледалце, покажи ми принц

"Огледало, покажи ми моя принц" се разширява успешното Дисни принцеса серия тази година.

Новата игра е мечтата на всички малки принцеси реалност да я намеря принц.

По време на игра, има 4 различни карти на всяка принцеса ще се събират да гледам първо на принц в магическо огледало в очите мога. Освен иновативни огледало - това може да бъде използван като нормално огледало за правостоящи - също е магически диадема за монтаж на играта. Приказно са и със сърцевидна форма, карти, и контурен борда.

За 2 до 4 принцеси малко от 4 години.

# 166
Момичета, имате ли някой познат да работи в Паспорната служба на Кирков, че направих една глупост.  Embarassed

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 16:29 от The Tulip

# 167
  • Бургас
какво направи?

# 168
Ами не знам защо съм разбрала или сама себе си съм убедила, че обикновенната поръчка за задграничен паспорт е 10 дни. И днес отидох и подадох документи, ама сега като видях дата на получаване 04.01.2010 и ме втресе, а паспорта ми трябва за празниците. И сега какво да правя?

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 16:45 от The Tulip

# 169
  • Бургас
довечера ще говоря с мъжа ми и ще ти пиша на лични.  Peace

# 170
Благодаря!   bouquet

# 171
  • Burgas, Bulgaria
добър вечер мили дами  Sunglasses

# 172
  • тъгата в мен
Отпадам и аз от срещата за утре.Кака ви много кекава се оказа....

# 173
  • Бургас
 newsm03

# 174
  • Burgas, Bulgaria
какво ми мигаш така на парцали,знаИш к'во ме чака утре -гостиии и в неделя пак гостииии-два дни на печкатаааа.....аз ......никой не съм канила ,а те нахалници..... #Silly

# 175
  • Бургас
А, не знам аз.Моя зор е на Ивановден.Днес съм на кръчва,ще ме нахранят,утре-същата програма,в неделя съм на имен ден.Кой като мен!

# 176
Миче /ма що се тфа Миче ми е на устата кат те видя  Mr. Green/, който ги е канил, да им готви. Моя мъж кат поканя някой ми вика аз гости нямам, ти имаш гости, и не си вдига д-то от компа  Tired

# 177
еееее, защо така ви нападнаха тия болести вас  Thinking хайде де оправяйте се  Praynig

Колко оставаме за утре? Да считам ли, че отказалите се са си редактирали гласа в анкетата  newsm78
10 сме сигурни ли?
Давайте списъка моля

# 178
  • Бургас
Ками, няма опция за редактиране на глас  Rolling Eyes

# 179
  • Burgas, Bulgaria
Мего ти нещо лично ли към мене МА  Mr. Green,един ред иначе не пишеш ......аааа .....предателка.....  Crossing Arms
май трябва да ставам ......а ме мързиииии

Общи условия

Активация на акаунт