В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 598
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
за кой ли път се убеждавам,че това бургазлийки сме по-жилави.Варненските мами пуснаха тема в Клюканика-Снежен ад във Варна.

# 601
  • Бургас
за кой ли път се убеждавам,че това бургазлийки сме по-жилави.Варненските мами пуснаха тема в Клюканика-Снежен ад във Варна.

Нормално, при тях снега е 2 пъти повече отколкото при нас, поне по това, което чета по новините!

# 602
  • Бургас
Добро утро !  Peace
На мен ми е много интересно как всеки път казват "че зимата ни сварила неподготвена" ...сякаш тоя сняг е завалял Август месец  ooooh!
Хубав ден,въпреки студа.  cold

# 603
  • Бургас
А аз смятам да сложа екипа за скип, сериозно, ай на бас, че ще съм по фешън.  Flutter

Аааа не  Naughty нИ моЙш мЪ бийш на фЙешън тема, т.е. не искаш нали  Mr. Green

А шейнички или ски къде раздават да се наредя и аз  Mr. Green

# 604
Добро утро !  Peace
На мен ми е много интересно как всеки път казват "че зимата ни сварила неподготвена" ...сякаш тоя сняг е завалял Август месец  ooooh!
Хубав ден,въпреки студа.  cold
И аз това коментирах с колегите!
Деска,как си днес? Hug

# 605
Искам да ви кажа, че може днес да съм със ски екип, обаче косата ми е на сешоар, ноктите ми са перфектни и съм гримирана от-до.  Joy Joy

Яяяяяяяяя, кой каза шейни? Къде в Бургас може да се пързаля човек?  Thinking

Аз взема да си изведа офиса на организирано правене на снежни човеци около Пантеона.  Mr. Green

и как ще сме неподготвени, чичо Митко от вчера ги разправя за този сняг : http://burgas.dir.bg/2010/01/18/news5716392.html

# 606
  Вие сега и шейни, ма много сте капризни начи ... Найлони у вас нямате ли  Mr. Green
  И аз сега предложих на колегите бой със снежни топки пред офиса  Laughing

Ахчева, признавам загубата, би ме с тия нокти и прически  Tired

# 607
  • Бургас
Добро утро !  Peace
На мен ми е много интересно как всеки път казват "че зимата ни сварила неподготвена" ...сякаш тоя сняг е завалял Август месец  ooooh!
Хубав ден,въпреки студа.  cold
И аз това коментирах с колегите!
Деска,как си днес? Hug
Още сме 2 в 1  Mr. Green
Засега наред,няма да ходя на лекар ,впредвид времето ....

# 608
 Вие сега и шейни, ма много сте капризни начи ... Найлони у вас нямате ли  Mr. Green
  И аз сега предложих на колегите бой със снежни топки пред офиса  Laughing

Ахчева, признавам загубата, би ме с тия нокти и прически  Tired

Joy Joy Joy

Ние сме заети до 13:30 , ако желаете може да се организираме.  Laughing

# 609
 Междуофисен двубой ли ще е или се делим на мъже жени? Да знем с какви съоражения да се оборудваме.

# 610
  • Бургас
Може, може  Mr. Green

Къде в Бургас може да се пързаля човек?  Thinking
Качваш се на баира на М.Рудник, яхаш найлона и по пътя, тъкмо и е прясно асфалтиран, няма дупки, като ски писта ще да е  Mr. Green А другото което е важно предполагам че няма да си сама, живущите там ще ти правят компания в пързалянето.
Аз засега обаче предпочитам да си пия кафето в къщи. Ще изчакам да ми изсъхне косицата.  Joy

Е айде ся между офисен двубой... аз съм безработна  Tired

# 611
Междуофисен двубой ли ще е или се делим на мъже жени? Да знем с какви съоражения да се оборудваме.

Моите момчета питат колко сте и какви сте  Mr. Green

# 612

Моите момчета питат колко сте и какви сте  Mr. Green

Joy  Joy  Joy е как какви сме бе  Naughty Не им ли каза, че сме готини  Mr. Green /и несериозни/

# 613
  • Burgas
Ние досега бяхме навън с детето,тя се отъркаля цялата,голям кеф...

# 614
Имах предвид съотношението мъже жени ама в скайпа разбрах, че сме равни.  Mr. Green

Ние си имаме снежен човек, след малко ще ви го покажа.

Ето гоооо

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:18 от аХ`Не!

Общи условия

Активация на акаунт