В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Burgas
При нас(в Славейков)преди малко хвърляха пясък по пътя  Hug

# 646
Да внимавате с леда днес, че ей сега дадох едни патерици, които седяха вкъщи.  Rolling Eyes

# 647
Много моля ако на някого от вас детенцето е в у-ще Йордан Йовков да ми пише на лични.

# 648
    Здравейте мацки,искам съвет от мамите на момиченца- къде да пробия ушите на дъщерите ми? Ако сте доволни от козметичка или лекар ще съм ви благодарна да споделите?!

# 649
Много "хубаво" е почистен градът, чак Александровска не е пипната и е заледена и в преспи.  Дано до другите избори да си спомнят хората.

# 650
Много "хубаво" е почистен градът, чак Александровска не е пипната и е заледена и в преспи.  Дано до другите избори да си спомнят хората.
Точно по Александровска ми е маршрута към къщи.Благодарение на твоята информация ще предвидя 10-на минутки повече за предстоящия преход! Peace
Гледах кмета по телевизията как се оплакваше,че няма вече трета година желаещи кандидати да се грижат за снегопочистването.Не било рентабилно-скъпа техника,а сняг имало два пъти в годината!  ooooh!

# 651
Ама вижте сега, аз съм гражданин и моята работа е да си плащам данъците.
Той е кмет и неговата работа е градът да е чист.

# 652

Така де, ако трябва тези от чистотата ще ходят да ринат с лопати.  Crossing Arms
А иначе данъци събираме, такси повишаваме и т.н......

# 653
  • Burgas
    Здравейте мацки,искам съвет от мамите на момиченца- къде да пробия ушите на дъщерите ми? Ако сте доволни от козметичка или лекар ще съм ви благодарна да споделите?!
Когато Моника беше на 1г отидохме до магази Златно слънце да купим обеци и там казаха,4е ако не са пробити ушите при тях е безплатно и там ни ги пробиха.

# 654
  • Бургас

Гледах кмета по телевизията как се оплакваше,че няма вече трета година желаещи кандидати да се грижат за снегопочистването.Не било рентабилно-скъпа техника,а сняг имало два пъти в годината!  ooooh!
ами ето идея за бизнес!  Wink

А аз да попитам на колко от вас мъжете почистиха тротоарите пред домовете си?  Wink

# 655

Така де, ако трябва тези от чистотата ще ходят да ринат с лопати.  Crossing Arms
А иначе данъци събираме, такси повишаваме и т.н......

Дааа  Hug А и зимата гледам пак ни изненада през Януари  Joy Joy Joy

# 656

А аз да попитам на колко от вас мъжете почистиха тротоарите пред домовете си?  Wink
Пред нас има кой да чисти, а питай ме в 8:30 каква бригада видях пред обекта с лопатите. Макар че не са длъжни, даже не е пуснат още.

# 657
  • Бургас

Пред нас има кой да чисти, а питай ме в 8:30 каква бригада видях пред обекта с лопатите. Макар че не са длъжни, даже не е пуснат още.
браво на вашите работници! И за това, че сте си организирали почистване пред дома!  Peace

# 658

Моята половинка,заради лошото време си е вкъщи,ама изобщо не му е щукнало да почисти пред къщи.То си е за наша сметка-други хора не ползват двора,а тротоар нямаме(имаме пръст за цветя).
Гледам сутринта преди 8ч. братята чистат около Тройката и макар да имаха "творчески различия" разбиваха ударно леда. Peace

# 659
  • Бургас
Гледам сутринта преди 8ч. братята чистат около Тройката и макар да имаха "творчески различия" разбиваха ударно леда. Peace
Големи са образи, верно! Вчера чаках майка ми точно там и се наслушах на адските диалози!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт