Банкетно време - кога, как, с кого?

• 8 196
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
Ми аз .....и не само аз де ....та понеже доста се застоявам тук,та ако спретнем един форумски ще взема да доведа и половинката.Вчера го хванах,че се е регистрирал  като мама и даже лентичка има Joy Joy Joy.

# 106
Понеже идва времето на банкетите, а това е доста обсъждан въпрос....особено в частта - мъжа ми отива на банкет, а аз не съм поканена. ))))))

Та, какво мислите за банкетите, сбирки, коктейли, или както там се наричат при вас. ) Къде ги правите, каква е обстановката по време на събитието....прието ли е присъствието на съпрузи, гаджета, приятели и т.н. или е само колектива?
Половинките ви сърдят ли се, ако не ги поканите на банкета?

Аз съм "Против" присъствието на половинката на служебни партита. На моят сватба поканих колегите, БЕЗ половинки. Сега, на Коледното ни парти, пак подчертах, че купона е само за екипа. И мъжа ми се нацупи, но какво ще ми седи и ще ми се пули на нашите разговори, макар и майтапи, пак са свързани с работата.

За отмъщение, и той ме не кани на неговото служебно Коледно парти. Много ми пука - там си говорят само за обтурации, пулпити и протези.

И един флирт не можеш да направиш в присъствието на половинката, а това е част от купона по такива банкети, поне за мен.

# 107
  • Linz
Тази година за моя радост се разминахме с банкетите. Без мъжа ми не мога да се забавлявам истински.
Вече с него сме колеги в една нова сфера и за двама ни и ще си направим банкет двамата Mr. Green
Фирмено парти е последното място, на което бих си позволила флирт (или нещо повече). Ако искам мъжко внимание, ще го потърся другаде.

# 108
  • У дома... някъде
Нашият банкет е само за служители,без семействата.Нямам нищо против,и без това в работно време не можем да си кажем много неща с колегите, на банкета се поотпускаме.А с мъжа ми мога да бъда всяка друга вечер.Мисля,че няма нищо лошо в това. Peace
Това е и моята ситуация  Peace

# 109
Нашият банкет е само за служители,без семействата.Нямам нищо против,и без това в работно време не можем да си кажем много неща с колегите, на банкета се поотпускаме.А с мъжа ми мога да бъда всяка друга вечер.Мисля,че няма нищо лошо в това. Peace

И у нас така.Всеки си ходи на неговия си и го намираме за правилно.иначе се е случвало да го придружа на служебна вечеря, когато и клиента е бил придружен.

# 110

И един флирт не можеш да направиш в присъствието на половинката, а това е част от купона по такива банкети, поне за мен.

Хмммм, за това ли се ходи на служебни партита, да се флиртува и т.н.????  Laughing
Що, в работно време не става ли същата работа....все пак 8часа са повече от 4-5часа, веднъж в годината на Коледното парти. )))))

# 111
Нашите сл.партита са 3,но тази година заради кризата
ще са 2.На едното ходим заедно,защото сме в една смяна.
На другите две съм сама.За 16 год. никога не сме си правили
сбирките с мъжете си.Веднъж колежка предложи да ги
вземем,но не се одобри.

# 112

Хмммм, за това ли се ходи на служебни партита, да се флиртува и т.н.????  Laughing
Що, в работно време не става ли същата работа....все пак 8часа са повече от 4-5часа, веднъж в годината на Коледното парти. )))))

Е, флиртът ми иде отръки като съм в неформална обстановка, демек купон  Mr. Green. В работно време обикновено ми плати главата и ръмжа на служебното обкръжение.

# 113
На нашите фирмени партита присъстват всички половинки, което за мен е ОК, защото съм единствената жена в офиса.
Никога не съм ходила на банкет или парти сама, без половинката, е, откакто ми е половинка. Ние принципно се забавляваме заедно, напълно нормално е за нас.

В момента съм в чуденка - търся подходящо заведение за Коледното ни парти, но не намирам подобна тема - моля, помагайте  Praynig

# 114

Стига бе  Shocked  Mr. Green а в предните теми ходещите се опитваха да ни убеждават, че такова животно нЕма  Joy мда, аз също мисля, че е така, както казваш  Simple Smile

# 115
... Защо трябва да сте заедно на събиране, което по принцип си е тийм билдинг ...

Я стига с тия глупости, това си е най-обикновено празнуване в ресторант или заведение Simple Smile

# 116
Ами за някои няма, за някои има, кое му е толкова странното. Те хората в съседната стая на апартамента си посред вечеря с приятелско семейство изневеряват, вие за парти с 20/50/200 човека говорите  Mr. Green

Изобщо, ама никак не мога да приема аргумента, че щом ходим по отделно значи ме е срам от него или се крия. Ние работим в една и съща банка, но в различни отдели и сгради. Всички обаче знаят че сме женени, фамилията ни е специфична, отделно ни познават много хора, просто такава ни е работата и на двамата. Така че криенето ми е последния аргумент, да знаете.

# 117
Аз мисля, че зависи от политиката на фирмата. Ако принципно се канят половинки - ОК, но ако не се канят - не бих завлекла и моя, само защото не се делим  Wink

# 118
Рокси, то е ясно, че няма всичките 100-200 човека да се изпердашат, но когато съм работила в голям колектив определено винаги имаше едно 5-10%, които за друго не мислят, аз не свързвам банкета със секс, но да ме убеждават, че никъде и никога не се случвало на техните, не вярвам  Simple Smile

Аз мисля, че зависи от политиката на фирмата. Ако принципно се канят половинки - ОК, но ако не се канят - не бих завлекла и моя, само защото не се делим  Wink

Аз пък бих, нарочно  Mr. Green или ще откажа поканата с обяснението, че е неуважителна.

# 119
Неуважителна покана  newsm78

Иначе идеята ми е, че ако има други половинки - да, но ако моя ще е единствена половинка - нито за него, нито за мен, нито за колегите би било комфортно...предполагам. А и аз не се цепя от колектива, за да не ми го нацепят на мен - така че - съобразявам се с фирмената политика  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт