В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
запазвам си правото да ми ушиеш един слинг за третата с предимство, защото съм сигурна че изведнъж ще станеш много заета.  Hug
.....Ами ако са са 2 броя на веднъж Mr. Green Mr. Green Mr. Green Две мъжки ти пожелавам Вал - трябва да има баланс в екосистемата Hug

# 466
  • Sofia
А гледай си кефа, аз с мъж не мога да се справя, тъкмо научихме нашият да пика клекнал дето се вика ти сега такива неща ми пожелаваш и това ми било приятелка.  Mr. Green
А две на веднъж не съм се замисляла, май ще чакам Ева да стане поне на 7 та да може да и се има доверие, разубеди ме край.  Laughing
Мери, за внуците ще шиеш, видяло се е.  Crazy

# 467
А гледай си кефа, аз с мъж не мога да се справя, тъкмо научихме нашият да пика клекнал дето се вика ти сега такива неща ми пожелаваш и това ми било приятелка.  Mr. Green
Ти пък, от къде толкоз страх извади....  Mr. Green Аз ще помагам Heart Eyes
Виж сега, аз и твоите моми съм ги заплюла, макар че ти все към Чепинци гледаш hahaha Поне едната задели на н
ас Joy таз къща за кого я строим Naughty
 Heart Eyes

# 468
  • София
А гледай си кефа, аз с мъж не мога да се справя, тъкмо научихме нашият да пика клекнал дето се вика ти сега такива неща ми пожелаваш и това ми било приятелка.  Mr. Green
Ти пък, от къде толкоз страх извади....  Mr. Green Аз ще помагам Heart Eyes
Виж сега, аз и твоите моми съм ги заплюла, макар че ти все към Чепинци гледаш hahaha Поне едната задели на н
ас Joy таз къща за кого я строим Naughty
 Heart Eyes

Леле, Вал, горко на мъжа ти, с какви свати(мн.ч. на сватя Crazy) се сдоби Mr. Green коя от коя по-зла Mr. Green

Ох, като приспя децата повече, дано не заспя с тях.

# 469
  • София

Идеята на Льонеберя е добра , аз самата съм я препоръчвала, но има едно голямо ''НО''. Аз съм била в Айтос и знам за какво става дума. Ами трудно изпълнимо е за там  Peace . Виж в София, където няма място по яслите е друго на въпрос, тук си е направо ниша...
Мога да предложа, понеже напоследък прекарвам много време в e-bay , да се обедините Кат, Кас, Чара и да направите един онлайн хендмейд магазин там. След като много дистрибутори, аптеки, магазини са се ориентирали към този тип търговия , значи има полза.
Мисля, че е една добра алтернатива за продажба на всички тия красоти които правите и които по мое мнение  са търсени и ценени в света . Ако Мери се навие може и нейните слингове да се продават там. Сега хвърлих едно око, че има слингове за 20, 50 евро  Shocked .

И за това щях да пиша- в голям град има шанс за забавачница, но в малък, където роднините живеят близо един до друг и доходите са по- малки по-трудно. Но не пречи да се опита- особено почасово. Ех, как искам аз да се възползвам от тази услуга...на пръсти се броят часовете, които не съм била с Камен от раждането му до сега.
А за онлайн магазина- това коментираме с Румен от няколко дни, той ще го направи, но мен много ме притеснява как ще се уреди това законово- толкова не ми е ясна тази материя и такъв страх от данъчни и администрация имам. Имала съм фирма преди, толкова неуредици и разправии, а като се има предвид, че тук ще са няколко производители, че за повечето това е хоби, и ако се плащат някакви сериозни такси и данъци, не знам дали си заслужава цялата схема. Някой ако е наясно, поне в общи линии да избистри идеята от към тази линия- едно време имаше Ет-та, някави свободни професии май...Честно казано за момента, ако трябва да отварям фирма, за да осъществя тази идая- се отказвам.
Ставам, че имам още малко ангажименти преди лягане...

# 470
А гледай си кефа, аз с мъж не мога да се справя, тъкмо научихме нашият да пика клекнал дето се вика ти сега такива неща ми пожелаваш и това ми било приятелка.  Mr. Green
Ее това е, от сутринта ще съм нахилена, Вал много весел начин на изразяване имаш hahaha
Сега добро утро на всички. Не мога да разбера защо все ми се приават малини през зимата, докато в двора през лятото ги имам много  Laughing Laughing Laughing това за мен важи

# 471
  • София
Пух, живо и здраво да е чудото Косьо!
Да бъде мамината гордост и много радост да й носи!

Честит имен ден на Дани на Тони, Дани на Алекс99, Дани на Златинка,
на Денил, Даниела_ч и на всички останали именници днес!
Да са здрави и щастливи!

Не мога да се стърпя да ви пусна няколко снимчици от преди година:

Кас, Бубе, Ави, надявам се, че не ми се сърдите за това Heart Eyes
Само колко бързо лети времето...

# 472
Катче , много мило ми стана с тези снимки  Heart Eyes, благодаря ти  Hug Какви са малки буболечиците там  Heart Eyes

Пух,да ви е жив и здрав Косето!!!Много радост да донесе на родителите си !!!

Честит имен ден на всички именници ,празнуващи днес !!!

Мери Hug Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:04 от *Ави*

# 473
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Пух честита радост и от мен на шефката ти, да е много здрав Косе!
Леле при нас стана зимна приказка, за 1ч всичко побеля. Аз като малките деца се радвам, но като ни се случва рядко в Бургас да има сняг ... Добре, че днес няма шефове, че съм залепена на прозореца да зяпам. Скоро и бедствено положение ще обявят /ще станат 3см снежна покривка и пак ни изненада зимата hahaha Laughing/

п.п. Поздравявам Ви всички!
http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:53 от slanchice1

# 474
  • Sofia
Да са здрави и щастливи!
Не мога да не го цитирам, то толкова старателно е написано!  Grinning
Честито на всички именници, кажете сега и какъв ден е днес, защото аз наистина не знам.

Ние ще сме без вода за неопределено време, може дни, може и повече, усещам скоро как ще хвърчат перушини, до преди малко с Ева на рамо обикалях етажите и раздавах правосъдие, ако не друго поне се навиках хубаво, подейства ми ободряващо все едно съм била на терапевтичен сеанс.  Mr. Green
За пореден път тази година нас ни наводниха, няма такъв друг блок ви казвам!
Аз подгъвах на Ева едни панталони в спалнята, а тя си обикаля напред назад и я слушам от коридора си приказва "Цоп Пепа Пиг" и подскача, но не и обърнах внимание, защото тя така си имитира Пепа по принцип, но по едно време взех да чувам много ясно ЦОП и я извиках, явява ми се тя с мокри до колене крачоли.
А то в коридора тече ли тече, като из ведро по стените, от там в кухнята, красота, грабнах я и звъннахме на домоуправителя да ходи да спре водата, той обаче докато се лута, докато се мае да гадае от къде аджеба тече те ми паднаха тапетите.  Crazy
Не мога вика на целия блок да я спра то е само от вашата страна, викам му ми хубаво, ти си знаеш, излизам на остъклената тераса където ми са печките и все едно кофа вода ми лиснаха и там тече като из ведро по стените и от таван, поглеждам през прозореца и виждам ужасения поглед на една комшийка то вика тече от 4-тия етаж по фасадата, избило е вика на стълбището от стената на силна струя, викам и "А добър ден!"
Появява се и комшийката от 4-тия етаж ни лук яла ни мирисала и казвам и ела ми, че ми трябваш.  Mr. Green
Сега прибрах печките от терасата вътре, защото са чисто мокри, не знам дали изобщо как да ги изсуша и колко време да не ги пускам, та вода нямам, печки нямам, като стане Ева ще и се явя на ново с цялата си любов, за да я видя до къде е стигнала и викнала ли е майстор.  Twisted Evil
А Пламена от една седмица е с бинтовани два крака, тъй като продължаваме да морим кокошите тръни, които станаха доста и съм и ги увила с пчелен клей, който не трябва да се маха 1 седмица, та през това време се е мила къде крак, къде ръка и днес вече ми казва, че ако не и го махна ще си го махне сама понеже вече се чувствала като крастава и искала да се изкъпе ЦЯЛАТА.  Mr. Green
С нетърпение чака да дойде края на учебния ден и да си напълни вана, ще я сюрпризирам после като я взема.  Laughing
Обадих се на мъжа ми и му казах да си идва, че не мога дете да гледам, вода да попивам и леген да държа, той си тръгна, но аз размислих и му се обадих отново и му казах да не си идва, че каквото такова сега и да дойде и да не дойде няма какво толкова да направи, каза че вече за откачен го мислили в офиса и да не се ядосваме за дреболии, ще взема да го послушам.  Mr. Green
Оплаках ви се порядъчно, сега вече мога да подвия крак.

# 475
Да са здрави и щастливи!
Не мога да не го цитирам, то толкова старателно е написано!  Grinning
Честито на всички именници, кажете сега и какъв ден е днес, защото аз наистина не знам.

И аз не мога да не те цитирам.. Mr. Green  Направо ме изкуши... Mr. Green  Честито на всички празнуващи днес..  bouquet

ВАЛ, определено ще ви върви по вода през новата година,  Grinning

сериозно сега...преди нали пак се бяхте наводнили, като заминавахте на морето, нали...
Тази жена не си ли оправи качествено работите спукани, какви са тези хора ..не мога да разбера.. Tired
Дано не се случва повече след днес... Hug Покажи и любовта си после  Mr. Green
и на нас ни разкажи до къде е стигнала с работата..

КАТ, не се сърди никой за снимките, трябва и нови да сложим... Rolling Eyes

МЕРИ... Hug Hug Hug

# 476
Леле Вал пак си в голямо приключение. То вашето никъде го няма. Трябва да раздадеш правосъдие няма как, аз само като те четох и ми се напълни главата с кръв Twisted Evil Какви са тези хора, що не се справят качествено с работите си ами и сега и на вас създават главоболия. #2gunfire

# 477
  • Sofia
Я Бубето как е внимавала в час.  Laughing
Лятото в 7ч сутринта тъкмо пристигнахме на морето и ни се обади домоуправителя да ни каже да сме се събуждали и да отворим вратата, защото тече по стълбите вода, той си мислеше че спим.
Тогава бяха виновни комшиите от горе над нас на 3-тия етаж, те са наематели, наводняват ни за 3-ти път от как сме тук, при нас щетите бяха само по стените от лятното наводнение, а на комшийката под нас освен стените и се надигна и паркета, жената прави основен ремонт лятото, сега направо я съжалих, нямаше я днес, но съдейки по количеството вода няма как да и се е разминало.
За днешното наводнение е виновна комшийката на 4-тия етаж, дано само не ги караме подред всичките, че до 7-мия докато ги изредим те стени няма да ми останат.  Mr. Green

Искам да благодаря на Zitta, че беше така добра да мине през магазина днес да вземе халките и да ги изпрати на Мери!  Hug

# 478
Ааааа, ние за снахите истинска къща правим Wink

Танче, амбицираш ме да работим за женско, само и само да станем рода Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сенди, жив и здрав да ти е сладък Андрю Hug

Камчи, радвам се че сте добре. Не мисли с лошо Peace
Дез, утре ще проработи ротативката Heart Eyes

Момичета, имам БИГ ПРОБЛЕМ Laughing Днес направих пак от моите дежурни издънки....Боби намери писмото си, което беше написал до Дядо Коледа.Ами аз така го бях скрила (и от себе си), и не можех да го наметя. да, ама детето успя... Както и да е - даже се получи перфектно, защото от 4 дни ме тормози с питането, дали може да напише ново или да напише "анекс" към предното. Да му се неначудиш на детето - на 10 години още вярва в Дядо коледа, но и аз пък не спирам да повтарям, че старецът съществува. Та всичко се нареди, успях да се измъкна от ситуация, даже беше страшна радост, че ще дописваме писмото, ОБАЧЕ .....детето ме разби с желание.... Аз не мога да го прочета, та камо ли да го изпълня.... Иска човека някакъв диск за PSP с краткото име Namco Naruto Utima Ninja Heroes 2  #Crazy #Crazy #Crazy последния да затвори вратата Mr. Green

Не се смейте за краснописа, даже даде максимума от себе си детето Mr. Green Иначе проявява човечност - дава право на избор на дядо Коледа, в случай че не може да му уреди подаръка hahaha hahaha hahaha
Момчето иска Бакугани и Гормети плюс тях игрите за PSP може да видите в писмото че са изредени по ред на искане най-много е иска първата а най-малко последната Ben 10 alien нещо си тъй като гледам анимация при това доста а съм вече на 19 мога да ти кажа каде да намериш игрите в техномаркет ги има трябва да попиташ на IT сектора и от там ще ти я намерят но за Бакуганите и горметите ще е трудно рекламират го по Дисни ченъл мисля че могат да се намерят в Марсел Тойс но не съм сигурен надявам се да съм бил полезен поне за игрите

# 479

Общи условия

Активация на акаунт