В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 648
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • ВАРНА
Добро утро, момичета.

Весела Коледа!
Бъдете здрави, това е най-важното.
Много късмет и щастие желая на всички и винаги намирайте повод да се усмихвате!

Ние изкарахме "страхотна" коледа. От 23-ти съм с температура на легло, тази сутрин и Емч е с температура. Сигурно ще ходим на док. по-късно, сега спинка детенце. Аз днес съм малко по-добре, от снощи съм с 37,2-37,5.

Бъдете здрави!   bouquet

# 661
  • Варна

Посрещнете с радост духът на Коледа,
 чието име е Мир.
 Почувствайте с вяра чудото на Коледа,
 чието име е Надежда.
 Усетете с обич сърцето на Коледа.
 чието име е Любов!
 ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

# 662
  • София
Добро утро!

Кафенце:

СлавиHug По Коледа стават чудеса! Нека се сбъдне твоята мечта и те направи безумно щастлива, защото го заслужаваш мила!

Ваня, честита годишнина!!! Нека винаги да пламти огънят на любовта, а къщата ви да е озарена с детски смях!

Май пак започват болестите. Пух, Роси, Вал, Дез, желая ви здраве не само през новата година, а още сега! Оздравявайте по-скоро! Не им се давайте на тези гадни бацили  #2gunfire

А сега малко поправки:
                                                  ...Нямах представа, че Ините празнуват днес, но щом е така - да е честито на малката Ина! Да е винаги толкова усмихната и добронамерена като майка си.
Пух, мисля, че не ставаше въпрос за Ина на Алина, а за Изабелината Ина (Константина).

Едно заглавие от мен в предколедния ден..
Февруарчета Честита Коледа желаят на всички  със  грейнали очички !

Другите са някъде на първите страници, но...КАТ не ги забеляза... Whistling
Naughty Ааааа, Бубе, аз не съм пуснала тази темичка. Предложените от теб заглавия си ги зная, нали аз ги добавих на Iстр. Ама май трябва да ги махнем вече, че са есенни.

П.П. Паричката у нас се падна на майка ми!

# 663

...Нямах представа, че Ините празнуват днес, но щом е така - да е честито на малката Ина! Да е винаги толкова усмихната и добронамерена като майка си.
Пух, мисля, че не ставаше въпрос за Ина на Алина, а за Изабелината Ина (Константина).

[/color]

Моята Ина празнува на Коледа, защото е кръстена на баба си ХристИна! Simple Smile

Hug

# 664
  • София
Здравейте и от нас.
Анна ми е болна от 3 дена с температура и кашлица, но май е от сополките последната Tired. Имаме пробил един кътник и сега още един напира и май е от него. Поне сме на финалната линия със зъбите...още 2-3 и ги докарваме до 20-тия Rolling Eyes
Честито на именниците Hug Hug Hug. И ние празнувахме вчера именния ден на моя баща- Емануил (значи "Бог е с нас" и също празнува на Коледа). В този ред на мисли, специални поздрави и на Емч на Дез, който сте пропуснали Hug
Нещо не съм в кондиция да пиша напоследък, извинете ме за което!
Лек ден и весело доизкарване на празниците от нас Heart Eyes

# 665
Весела Коледа !!! Желая на всички много здраве , щастие и любов!!!

Честит имен ден на всички празнуващи !!!

Честита годишнина на Ваня!!!

Слави , нека и при теб се случи Коледно чудо и скоро да ни зарадваш с добра новина  Praynig Hug
Всички болнички да оздравяват  Hug Hug
Ние сме в Тополовград от 2 дни , а ще стоим още седмица тука , само че вече ми омръзна и си искам вкъщи  Tired Днес сме в майкини и ще пиша от компа на брат ми , защото при свеки нямаме нет  Crossing Arms Децата до обяд отидоха на село с майка и татко , там има голям двор и люлки , да се наиграят ,че времето е страхотно. Simple Smile
Хубав ден желая на всички , после пак ще пиша ,ако мога  Heart Eyes

# 666

Честита Коледа мили момичета, бъдете здрави, щастливи, красиви, много обичани и усмихнати... Hug

Болничките да оздравяват бързо.... Hug Hug Hug

# 667
Оле много болнички пак  Sad Бързо оздравяване на всички, че е чудно време за игри навън  Hug
Снощи уших първите си два слинга, чувствам се страхотно че правя нещо ново и различно. Не се затрудних, дори ми бе приятно.
Роси машината е супер! А милата ти бабичка е била много грижовен и подреден човек!  Heart Eyes Ще пазя спомена ти като очите си!
Троли, Стеф, давайте адресите Simple Smile

# 668
Момичета,то малко нахално, но ето ми номера ============Който иска да вземе да ми прате по един sms с номера си,защото нямам ни един Grinning Добра колекция си бях събрала,ама и да я бях запаметила където трябва нали Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 01:09 от Кас

# 669
Честита Коледа! Hug

# 670
  • ВАРНА
Здравейте.
Ефро, не знаех, че Емч празнува на Коледа. Благодаря за поздравите.
Аз съм добре днес, но Емч ..... С 39 градуса Т е, че и отгоре. Слагахме свещичка Нурофен, падна до към 38 и след 2 часа пак 39. Преди малко дадох 5 капки ксизал, че беше 39,4. Дано спадне. Иначе док. предписа Суметролим,  гърлото е много червено. Ей място не мога да си намеря как успя да се зарази детенце от мен.

# 671
Ee, много болнава дружинка заформихме. Време е да закича един венец на вратата:

Не бих пропуснала в никакъв случай Емч, ако знаех, че има имен ден вчера. Специални поздрави и целувки:

Ваня, да ти е честита годишнината и да сте винаги така влюбени и щастливи, като в деня на това "Да!"
Чара, какви са резултатите от преброяването на сърничките?

# 672
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата година!!!  Hug

# 673
  • София
Честит Имен Ден на всички Стефановци,Стефки и Стояновци
и по-специално
на Касчето  ,
на Стефко наш  ,
на Мериния Тян    и 
на Стефан на Яна-Варна !!!   

Нека да са живи, здрави и много много щастливи!

Да си призная хич не съм безпристрастна към това име, понеже и тате се казваше така. Убедена съм, че всички, носещи това име са добродушни и талантливи хора, какъвто беше и той.

# 674
Честита Коледа!
Честит имен ден на всички именници!
ПОжелаваме ви здраве, вълшебна и незабравима КОледа, и сбъдване на мечтите!
На всички болнички бързо оздравяване и да са здрави, здрави и усмихнати!
Ето една снимка на Willi

http://www.willi.ca/view/Flash.view/cover.php?name=Christmas

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 08:24 от veselo

Общи условия

Активация на акаунт