ОтНово за Сицилия

• 157 089
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да напишеш името на филма, моля? Не ми се отваря Замунда и не мога да го видя, явно са ни баннали от там, а искам да го потърся в друг тракет, поне.

# 121
Malena / Малена

С Моника Белучи.

# 122
А, аха, мерси!  Peace Гледала съм го по телевизията, макар не много внимателно.

# 123
# 124
ooo,ще го гледам! Grinning

# 125

Вим Вендерс и Сицилия - неустоима комбинация Crazy, поне за мен.
Благодарности за линка  bouquet

# 126
  • София
Момичета, невероятни сте... Никога не съм и си помисляла за Сицилия, поне допреди 15 минути, когато отворих темата. ..Оттогава вече съм с планове- ред сълзи след Патрицио Боунне/дано се чете така/, ред планове...

# 127
Енита,  Hug  то в този форум е така... за хубаво или за лошо  Laughing

# 128
  • София
Не си спомням дали по-напред е споменавано, така че моля за извинение, ако се повтарям - силно препоръчвам да се види Монреале - невероятно място, невероятна катедрала! Много е близо да Палермо.

# 129
Крайбрежието на Амалфи , Капри , Соренто , Позитано са си истинска приказка и оргазъм за сетивата  Simple Smile
докато сме на вълна филми ето още един прекрасен Whistling,макар и не за Сицилия. Wink
Under the Tuscan Sun / Под слънцето на Тоскана

# 130
"Ветровете на страстта" с Франко Неро - току що го гледах, но май нечий прелести се видиаха повече от сицилианските пейзажи Laughing.

# 131
Много,много често се връщам в спомените си в Сицилия. Sad
Морето,особената дневна светлина,черните скали,лимоновите плантации,хората ...и канолите с рикота и шамфъстък. Embarassed
За това ето още малко снимки:http://sijna.multiply.com/photos/album/42/42

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:29 от Bagira

# 132
Bagira, поздравления за страхотните снимки и коментарите към тях   bouquet

Вече нямам търпение да стъпя в Палермо Simple Smile
Още няколко дни и аз ще се потопя в красотите на острова, а до тогава ще убивам времето с филмовите предложения, за които също много благодаря момичета  Hug

# 133
"Ветровете на страстта" с Франко Неро - току що го гледах, но май нечий прелести се видиаха повече от сицилианските пейзажи Laughing.

Може ли линк? Heart Eyes

# 134
Гледах го по кабелната, ама по коя newsm78?!
Те обикновено ги повтарят.Или беше Черно море, бтв синема,тв7.Не са диемите със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт