ОтНово за Сицилия

• 156 958
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
Разкошни снимки, прекрсна Сицилия! Ех, как се размечтах! Особено каменните улички с малките тераски и цветя... - разкош, разкош!

Не съм чела текста, само снимките разгледах за сега.

# 91
Mallkata,
прекрасен пътепис,прекрасни снимки!
Невероятна атмосфера с екзотична природа и архитектурен лукс-уникален и автентичен в своята вехтост.
А какъв късмет сте имали с фестивала "Санта Агата" в Катания-спомен во веки!
Ооо, а тез аранчини и каноли,поляти с Марсалско вино....

Благодаря за приятната разходка!

# 92
О, Сицилия е такава прелест! И мен ме въодушевиха особено малките улички с тераските и цветята... Толкова италианско и красиво, останах без думи Heart Eyes Искам, искам, искам... Laughing Може би някой ден, кой знае!

Огромни благодарности за виртуалната разходка из Sicilia  Hug

# 93
chanel5,
колко ви струваше колата за 4 дни?Благодаря ти предварително!!

# 94
mallkata направо страхотно. И аз се размечтах. Учуди ме , че сте разчитали на  транспорта. Мислех си, че най-удобно би било с кола, но трафика и ориентирането ме притесняват.
chanel5 а вие с какво ще пътувате.

# 95
Ради , ние летим  Букупещ - Катания. Аз съм от Варна и този вариант даже е по-добър от София.

Bagira , за целия престой 120 евро и има някакъв депозит, който после се връща, До сега като сме рентвали кола е бил около 100 евро.Лошото е че понякога ги освобождават чак след почти 2 месеца. И все  пак свободата, която имаш с кола е несравнима.
Ох, нямам търпение вече. Още не сме заминали, но вече занам, усещам, че ще ходим пак и пак!!!

# 96
mallkata, забравих да ти благодаря за споделеното в пътеписа! Много професионално!!

# 97
Снимките на mallkata много ми харесаха.
Нямам търпение да дойде  01 май, когато и ние пътуваме за Сицилия.
Ние ще бъдем в Палермо 7 нощи и от там с кола под наем ще обикаляме до където можем.
Относно колата под наем, може би ще е  полезно, за тези които не са взимали кола под наем да знаят, че без кредитна карта няма да им дадат колата, независимо от предварителната резервация.

# 98
 newsm78, дали все още паркинга на летището е 70 лв. ? Говоря за Баняса, там ли е пакринга?

# 99
Eто , че видна съфорумка от другия форум пусна и снимки от Сицилия през лятото :

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2580880/an/0/page/0#Post2580880

Голяма красота е наистина  Simple Smile

# 100
mallkata, страхотно пътешествие сте имали в Сицилия.
И вашите, и снимките на luce ми показаха колко много съм пропуснала от Сицилия  Sunglasses
След време ще трябва пак да се организираме натам.

# 101
# 102
При  наемането на рент-а-кар се блокира известна сума от кредитната карта.
Някой може ли да ми каже приблизително колко е тази сума?
Благодаря предварително.

# 103
Май към стотина евра newsm78.Въпроса е колко ще си ги чакаш после.....

# 104
Ниама ли нови попълнениа в романтичната ни темичка?? Аз вече съм обхваната от пътешествено настроение!

Малката, ниакакви последни съвети, които биха ни били от полза?

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 22:39 от chanel 5

Общи условия

Активация на акаунт