ДБМ - Русе 11

• 28 305
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
 newsm44 Ей на това му се вика празнична новина! smile3501 smile3521 Все така занапред! newsm10

# 721
  • пловдив

Джаста  Two Hearts ако до сега си обичана, от сега нататък още 100 пъти по толкова, ако до сега си била щастлива, от сега нататък още 100 пъти по толкова, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 722
Честит рожден ден на Кабзи и Ива с голямо закъснение Simple Smile Пожелавам ви най-вече здраве, много любов, щастие и още повече ентусиазъм Simple Smile
Честит имен ден и на всички дами носещи прекрасните имена на цветя Simple Smile Heart Eyes  bouquet Пожелавам ви винаги да сте така прелестни и очарователни Simple Smile Джаста чувствай се най-лично поздравена Simple Smile ( Аз вече останах без всякакви телефони, както и без номера за съжаление....и съм съвсем откъсната от света)

За инициативата на ГЕРБ много ме е яд, че не можах да дойда, но бях на работя Sad Много се радвам, че е минала успешно. Simple Smile Дано и за в бъдеще да имаме такива успешни инициативи Simple Smile

# 723
Честит празник на всички вас с имена на цветя! Желая ви много усмивки и слънчеви дни,семеен уют и професионални успехи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 724

Честит имен ден на всички празнуващи !
Здраве , късмет и много много поводи за усмивки!!!!

# 725
Момичета какво става с плановете/по-точно предложението/ за Брестовица в петък? Аз за момента съм на линия за тогава. Peace  Praynig да не изникне нещо непредвидено. Ако се ходи тогава, нещо мислено ли е за яйца да боядисваме и да им носим?

# 726
Аз в петък съм на работа, за сметка на това днес и утре почивам, но в четвъртък и петък няма как да се откача

# 727
На повечето момичета петък им е невъзможно,най-вече за шофьорките.Мончи бонбончи има възможност за четвъртък с колата си да дойде,ако има желаещи да пътуваме.Засега сме Мончи и аз.

# 728
Ами аз в четвъртък съм на работа. Предложението за петък беше на Илиана, доколкото помня, а и аз и тя сме шофьорки. Ако остане за петък крайния вариант може да е моята кола - аз + още 3ма. Ако отидете в четвъртък отново ще е без мен за съжаление. Cry Но пък по-добре 2-3 да отидат, отколкото да се отлага и пак да не можем да се организираме. Peace Както решите. Hug Heart Eyes

# 729
Здравейте момичета!
Първо едно голямо СЪЖАЛЯВАМ, че този път не успях да организирам базар в РУ  Cry
Много непредвидени неща се струпаха ... съжалявам. А за капак и малкия се разбуха и трябва да лавирам между работа и къщи. Обещавам реванш    Heart Eyes
Браво за резултата от ГЕРБ-ерската инициатива, резултатът е повече от чудесен.
Честито и на големи патерици на всички дами, носещи прекрасните имена на цветя.   bouquet

# 730
Ако се съберете повече за ходене в петък ще дойда и аз искаше ми да си почина ама пък ще имам още три дни да го направя.Днес да го решаваме обаче за да може утре да се вземе бельото и почерпката.

# 731
За четвъртък отпада,но ако за петък ще се ходи,трябва да знам най-късно тази вечер,за да купя утре бельото.
За март рождениците са двама,за април са около 7-8 деца.

# 732
Явно тази седмица няма да ходим до Брестовица.

# 733
Съжалявам,но чак сега се добирам до компютъра. Кабзи,Илиана утре сутринта ще звънна, че сега вече е доста късно. Хайде лека.

# 734
Съжалявам,но чак сега се добирам до компютъра. Кабзи,Илиана утре сутринта ще звънна, че сега вече е доста късно. Хайде лека.

Чухме се с Тейлър,тя потвърди идването си при децата.Значи пътуването за петък остава - аз,Илиана,Тейлър и Мончи.

Общи условия

Активация на акаунт