Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 038
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
Този идиот, който е направил подобна гавра заслужава да бъде осъден  #2gunfire
Само, че се съмнявам да се случи в БГ

# 136
Имам чувството, че "собствениците" на снимките се държат твърде неадекватно. Tired

# 137
Абе аз щях да го "прокълна" с конкретна жалба в полицията, пък те да действат вече!

Biby и аз - за мен е непонятна реакция!?!

# 138
Абе и не само те,ама нейсе,.....

# 139
# 140
Да, още повече , че е лесно да се проследи кой е по сметката! Защото аз бих побесняла, ако се използва моя или на детето ми снимка. Това безхаберие от страна на жената е странно, все едно не й пука, че образът й е използван за измама.
Просто в случая не става въпрос за анонимка като с прима картите...зад сметката стой титуляр с име, така че... пряко засегнатите да действат. А и непряко каквото можем да направим, за да не стане ново поле за измами (макар, че то отдавна има наченки....!)

Преди години, някои може да помнят, снимки на моето семейство бяха използвани от един вестник уж за участие в конкурс за награди. Знам как се чувства наистина човек и как реагира...

# 141

Няма гаранция, че никът в момента е на тази жена там - вижте колко лесно човек намира инфо за когото и да е в днешно време.
Някой да говори с майката във фейса. Peace

# 142
неможе да си представите как се чуствам аз съм майката незнам как да ви докажа ,но съм оведомила органите,от тук нататък се надявам да има развитие по случая,а този измамник само да ми паддне ще го погреба жив майка му стара,дано никога няма дица,или вече ако има му пожелавам тази болест за неговите деца

# 143
Имам чувството, че "собствениците" на снимките се държат твърде неадекватно. Tired

Абсолютно. Толкова неадекватно, че човек започва да се чуди дали наистина са реални индивиди... По принцип се държа встрани от подобни теми, но този случай е фрапиращ.

# 144
# 145
този профил ми е блокиран във фийса има още един със същото име той е моя

# 146
Е, как се блокира профил във FB...вярно е голяма каша  Thinking

# 147
Имам чувството, че дамата ни взема за канарчета newsm78

# 148
# 149
spasimira.mavrova,
имаме името на измамника, имаме всичките му данни, ти не знам как ще пуснеш жалба, като дори не си видяа групата и съобщението. Аз снощи от 18 до 2 ч съм нищила случая, бях убедена в развоя. Сутринта в 8 ч се обадих в банката и съмненията ми бяха оправдани.
От кой град си?
има една дума между редовете, които си писала, която ме кара да си мисля, че сте от един роден град с човека, направил групата във ФБ и пуснал апела.

Общи условия

Активация на акаунт