Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 025
  • 699
  •   1
Отговори
# 120
пак ти казвам нямам нищо общо с това

виж майката на детето се появи найстина не е лошо да се регистрираш защото от това зависи много.Хората ,говоря за хора които имат нужда от такова събиране на пари по този начи с такива обяви никога няма да има доверие.Влез моля те и се регистрирай14:22
Днес
sisi
 онлайн

не няма да се регистрирам защото нямам нищо общо с това и не дължа обяснения14:22
Днес

почвам да се ядосвам,отказвам да и пиша #Cussing out

# 121
не аз съм майката на бебето казва се иван а не силви и е на 1,2години
Т.е. снимките са на Вашето дете?
Как разбрахте за тях?

# 122
  • софия
Не вярвам тази от аха да има нещо общо. Просто е поредната безхаберна персона.

# 123
Момичета аз мисля,че повече няма какво да и напиша.Ако има желание помолих я много пъти да заповяда в темата

# 124
Няма ли начин полицията да провери и въпросната от аха, и този, който е разкрил сметката.
Освен "пробата" във фейса, може доста успешно да разиграват схемичка.
На мястото на майката на детето, бих подала сигнал в полицията.

# 125
Момичета аз мисля,че повече няма какво да и напиша.Ако има желание помолих я много пъти да заповяда в темата

Това аха няма ли модератори или администратори?
Тук не става дума само за публикуване на чужди снимки, а за измама. Медиите нали уж редовно четат форума... Спят ли този път?!

# 126
детето е живо и здраво расте си добре и не  е болно от нищо,пожелавам на този измамник тази болест а не да се гаври  с чужди деца дано никога да неможе да почуства обич към дете

# 127

На мястото на майката на детето, бих подала сигнал в полицията.

И аз.

# 128
детето е живо и здраво расте си добре и не  е болно от нищо,пожелавам на този измамник тази болест а не да се гаври  с чужди деца дано никога да неможе да почуства обич към дете

Пак твърдя, че снимки на това дете са били публикувани тук - т.е. майката вероятно е регистрирана вече във форума.
А този стил е точно като на sisi (много е странна и майчината реакция)...

# 129
моя приятелка е влезла тук  и е видяла снимките на синът ми и ми прати линк

# 130
Да, още повече , че е лесно да се проследи кой е по сметката! Защото аз бих побесняла, ако се използва моя или на детето ми снимка. Това безхаберие от страна на жената е странно, все едно не й пука, че образът й е използван за измама.

Просто в случая не става въпрос за анонимка като с прима картите...зад сметката стой титуляр с име, така че... пряко засегнатите да действат. А и непряко каквото можем да направим, за да не стане ново поле за измами (макар, че то отдавна има наченки....!)

# 131
аз ти казах моята съвест е чиста и затова съм спокойна а които така е постъпил с мен си има господ които ще си му даде урока рано или късно

...

... пожелавам на този измамник тази болест а не да се гаври  с чужди деца дано никога да неможе да почуства обич към дете

newsm78
Сякаш един човек го пише.

# 132
  • софия
детето е живо и здраво расте си добре и не  е болно от нищо,пожелавам на този измамник тази болест а не да се гаври  с чужди деца дано никога да неможе да почуства обич към дете

Пак твърдя, че снимки на това дете са били публикувани тук - т.е. майката вероятно е регистрирана вече във форума.
Не знам за снимките, но "майчината" реакция тук е меко казано "интересна", както и безспорните сходства в стила на писане.

# 133
не аз се регистрирах за да пиша че това  е моето дете но не писах нищо защото исках да оведомя първо  съответните органи

# 134

Не знам за снимките, но "майчината" реакция тук е меко казано "интересна".
И мене нещо ме загложди....

Общи условия

Активация на акаунт