Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 011
  • 699
  •   1
Отговори
# 105
  Може да е гепил снимки отнякъде и да се е регистрирал в аха.

# 106
пробвах да видя и на мен така както съм и го дала не ми се отваря.В момента и обеснявам как да влезе в темата

# 107
  • софия
  Може да е гепил снимки отнякъде и да се е регистрирал в аха.
Е, 'тва пък за какво му е?

# 108
Ей сега  още малко,жената ще влезе. Wink

# 109
  • на майната си
sisa788, през цитирания линк наистина не може да се влезе - има грешка в изписването.

# 110
Като гост не може да пише в клюкарника!

# 111
ааааааааа е това не го знаех еми ще се регистрирва явно.Май уплаших жената ама такъв е животът

Съжелавям мила,но наистина трябва да отговориш в темата13:51
Днес
sisa788
 онлайн
сега момичетата ми казаха че точно в този форум тук не може да се пише без да имаш регистрация.Явно за да отговориш трябва да се регистрираш13:50
Днес
sisi
 онлайн
ама това обява ли е,мале побърках се вече13:49
Днес

# 112
Въпреки всичко моля те ако намериш начин,регистрирай се за да дадеш отговор,аз слагам това което ппишем в темата,но е хубаво да си там,за да можеш да отговориш14:03
Днес
sisi
 онлайн
благодаря ти мила,на мен съвеста ми е чиста нямам нищо общо с това макарче не можах да влезна да видя за какво става въпрос,а които го е направил нека господ му даде най лошото на този свят да му се случи,проклет да е ако е злоупотребил с мен и името ми14:00
Днес

# 113
Аз съм скептично настроена и към тази жена.Но още не мога да бъда сигурна в нищо.

# 114
Странна реакция за човек, който иска да изчисти името си. Аз бих реагирала в темата, във фейсбук, в аха-то и т.н., вместо да кълна...

# 115
аз ти казах моята съвест е чиста и затова съм спокойна а които така е постъпил с мен си има господ които ще си му даде урока рано или късно

Явно няма да влезе,ако някой иска нещо да и напиша....

Не не аз нищо не съм направила,само се регистрирах за да можем да направим връзка с теб.Момичетата са скептично настроени от това че не желаеш да влезеш в темата да се защитиш.Аз пак те моля ако можеш пиши там защото въпроса е много сериозен.14:13
Днес
sisi
 онлайн
но въпреки всичко благодаря и се радвам че има достойни и добри жени като теб 14:10
Днес

# 116
а къде е тази група във фейсбук не мога да  я намеря някои може ли да ми прати линк

# 117
  • София
аз ти казах моята съвест е чиста и затова съм спокойна а които така е постъпил с мен си има господ които ще си му даде урока рано или късно

Явно няма да влезе,ако някой иска нещо да и напиша....
То пък много сложно, да се регистрираш и да напишеш нещо, за да се изчистят съмненията.Явно няма никакво желание.

# 118
Спасимира,ВИе ли сте въпросната жена?

# 119
не аз съм майката на бебето казва се иван а не силви и е на 1,2години

Общи условия

Активация на акаунт