Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 000
  • 699
  •   1
Отговори
# 90
  • out of space
Браво момичета!

Аз още снощи предложих, който има профил в аха да драсне едно ЛС на жената да пита какво що....

Чакам и реакция от съответните органи, обаче  Naughty

Глупости, не спамете жената! Някой й е откраднал снимките. Жената от аха няма дете.

# 91
Shocked егати хората.... лелеееее  #Cussing out,как не ги е срамм... нямам думи

Не ги е срам, не се чувстват зле. Аз се чудя как спят вечер...

# 92
Браво момичета!

Аз още снощи предложих, който има профил в аха да драсне едно ЛС на жената да пита какво що....

Чакам и реакция от съответните органи, обаче  Naughty

Глупости, не спамете жената! Някой й е откраднал снимките. Жената от аха няма дете.

Точно това си мисля и аз, само че тя има право да знае. Защото много хора ще останат с впечатление, че тя е измамница - има право да се защити  Naughty Така, че е много по-добре някой да й каже!

# 93
  • out of space
Това, което казвам е, че е достатъчно един да й пише (което вече е направено, виж предишната страница), няма да е гот ако 20 мами я зарият със съобщения.

# 94
 smile3501 smile3501 smile3501Браво момичета!!!!!А тоя "мъж"заслужава #2gunfire....как не го е срам да печели от левчетата на хората.Само е за съжаление

# 95
Това, което казвам е, че е достатъчно един да й пише (което вече е направено, виж предишната страница), няма да е гот ако 20 мами я зарият със съобщения.

Не съм видяла, че някой е писал вече....

# 96
абе момичета,какво става ShockedПисах и гледам профила май вече и там е изтрит.Да погледне още някой да не би да греша- а не махнала си е снимката само

# 97
абе момичета,какво става ShockedПисах и гледам профила май вече и там е изтрит.Да погледне още някой да не би да греша- а не махнала си е снимката само

Махнала ги е, да...

# 98
  • out of space

Махнала ги е, да...

трие и съобщенията....

# 99
  • София

Махнала ги е, да...
Мен пак ме загриза съмнение: ако няма нищо общо с този ,който е направил темата, защото толкова бързо си изтри профила?Гадно е, но се съмнявам. Embarassed

# 100
  • софия

Махнала ги е, да...
Мен пак ме загриза съмнение: ако няма нищо общо с този ,който е направил темата, защото толкова бързо си изтри профила?Гадно е, но се съмнявам. Embarassed
И аз в началото мислех, че няма нищо общо, но сега с това триене... Ако пък има нещо общо, е голяма бяла птица, наред с всичко останало!

# 101
Ще ги изтрие, какво да прави. И аз да разбера, че някой ми е откраднал снимки и ги е използвал с такава цел ще бъда огорчена и ще затрия всички мои снимки из нета.
Е, това само, ако няма нищо общо де.

# 102
Профилът може да е на измамникът. Снимки на жени и бебета из нета - колкото искате.

# 103
не можах да го намеря а и никога не съм влизала там 13:19
Днес
sisa788
 онлайн
vijdam 4e si tuk.pi6i v temata za da razberat momi4etata kakvo stava13:11
Днес

това ми отговори преди малко,пак дадох линк към темата дано се оправи за да влезе да каже какво се случва

# 104
 онлайн
кажи ми поне каква е снимката и какво пише13:27
Днес
sisi
 онлайн
нямам нищо общо с това и го разбирам от вас но пробвах вече 100 пъти и не мога да намеря този линг,трябва ли да имам някаква регистрация13:26
Днес

sisa788
 онлайн
ако трябва ще ти помогна да влезеш ако нещо не разбираш просто ме попитай13:33
Днес
sisa788
 онлайн
http://www.bg-mamma.com/inde x.php?topic=449856.013:31
Днес
sisa788
 онлайн
може и да нямаш регистрация,може да пишеш като гост в темата.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:33 от sisa788

Общи условия

Активация на акаунт