Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 44 954
  • 699
  •   1
Отговори
# 60
  • Galaxy 13197853088
може и да е мъж ....

# 61

По-назад Malenna посочи, че е мъж, 25 годишен.

и се оказа че сметката е на мъж, на 25г, и имената не съвпадат. Доколкото може да се пази банковата тайна, не знам точните имена. Сметката е открита съвсем скоро.

# 62
Много долна душица е тая жена!Направо не ми го побира ума, та тая е на 40г. отволе и акъла й да не е в главата!Ужас!
Ами  оказа се, че собственика на дадената сметка е 25 годишен мъж...
п.п. Как ли ще се почувстват истинските родители на детето като разберат за какво е използвана снимката на детето им?

# 63
Много долна душица е тая жена!Направо не ми го побира ума, та тая е на 40г. отволе и акъла й да не е в главата!Ужас!
една жена, хеле па майка не би могла да направи такова нещо. САмо някой отчаян келеш е способен на такова нещо. Но... така и нищо не успя да направи, освен,че пося семето на съмнението у хората, готови да се включват в такива акции. А това  за съжаление  е изключително жалко.

# 64
Да, жалко, е!
Афектирах се и не погледнах назад , че е писано за мъж.

# 65
браво момичета  bouquet

# 66
  • Sofia
Аз ще пусна сигнал за проверка.

# 67

Супер  Peace Тъкмо установих, че не знам как става това.
Ама ако може на тоя мухльо да му се публикуват имената тук, когато се разбере кой е. Доколкото разбирам сметката е открита във Варна? Или понеже централата е във Вн излиза така?

# 68
Браво, момичета!
Такива измами са причината да не публикувам никакви снимки в нета.

# 69
Проклети келеши  #2gunfire
Срам - не срам ще призная, че точно заради такива глупаци не превеждам пари за такива инициативи. Наскоро пуснах за Анджи, защото видях, че и модераторите на форума "имат пръст", тоест информацията е проверена и наистина има нуждаещо се дете. Помолих и приятели да преведат, защото можех да им гарантирам, че случая е реален. За жалост напоследък се навъдиха толкова мошеници, че хората дори вече не обръщат внимание на апели за помощ, а в тези случаи е важно повече хора да преведат пари, защото времето си тече.

Поздрав за всички, които помогнаха този случаи на явна измама да се реши   bouquet

# 70

Супер  Peace Тъкмо установих, че не знам как става това.
Ама ако може на тоя мухльо да му се публикуват имената тук, когато се разбере кой е. Доколкото разбирам сметката е открита във Варна? Или понеже централата е във Вн излиза така?

да, във Варна в централния офис.

# 71
Ужасно е, и аз съм на мнение, че жена, особено ако е майка, не може да предизвика съдбата с такъв фалшив апел. А този мъж - дано да понесе някаква отговорност за действията си, макар че едва ли ще се стигне дотам.

# 72
На мен пък това бебче ми прилича на тази жена. Визуално, по формата на лицето.
Дано се окаже измама.

# 73
Б**и, как е възможно бе?!  Sick
М/у другото, като отворя линковете към ФБ групата /на 2-ра страница линковете/, ми се отваря моята си страница. Да не е изтрита групата? Извинявам се, ако сте го казали, от 2-ра скочих направо тук.

П.П. Разбрах.  Peace

# 74
Браво, момичета!
Такива измами са причината да не публикувам никакви снимки в нета.
И аз не съм публикувала досега никакви снимки на децата в нета.Чувала съм и за други случаи с подобни злоупотреби.
А постъпката на този мъж е наистина долна.Дано да му се потърси отговорност.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:04 от титана

Общи условия

Активация на акаунт