Весели празници на всички - през юни чакаме дарове - мъници - 5

• 20 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Относно интимните гелове винаги сьм ги ползвала по 2 и повече пьти на ден .По време на предната бременност сьщо и не сьм имала никакви проблеми.Смятам,че щом не ни предупреждават за такива неща както и за боядисването на косата едва ли е толкова вредно.С предната бременност бях руса и сьм се боядисвала на 20 дена едва тази бременност разбрах,че не било хубаво.Купих една безамонячна боя на Лореал кастинг но се задьржа точно 10 дена на главата ми и мисля да продьлжа с палете с каквото сьм се боядисвала и до сега.Иначе относно косопада сьм чувала,че по време на бременност косата се сгьстява това от хормониъте но след раждане започва по-усилено да капе.

# 616
Абе какво са гледали тия в лабораторията? Сега си разглеждах резултатите и на NB и отбелязан + ! Нали това е носната костица?
Аз малко ни в клин, ни в ръкав се включвам тук с моите истории, ама нали ни е доста шарен форумът - кой каквото го вълнува, това си пише. хихи Grinning
Що се отнася до интимните гелове, аз не ползвам. Имам си всъщност Лактацид, изписвали са ми го два пъти при бяло течение, но така си стои в банята. Иначе се мия с бебешки сапун навсякъде - само такъв ползвам - и никой никога не ми е казвал, че не бива.  Не виждам с нещо да ми е навредил, или?

# 617
Dovega, против наелектризирането на косата пробвай да пръснеш малко лак за коса върху гребена преди да се решиш. Ако това не помогне можеш да опиташ с гребен от естествена материя - примерно от дърво, но е хубаво да не е лакиран.

А иначе за интимната хигиена, наистина и на мен са ми казвали лекари, че интимните гелове не се препоръчват, особено пък за ежедневна употреба. Могат да доведат до промени в PH-то на влагалището, което пък води до други кофти последици. Аз лично ползвам чиста водичка и 1 път на ден при къпане съвсем малко специален душ гел без сапун в него, който е медицински гел за чувствителна кожа - без оцветители, миризми и т.н. Отвара с вода и малко лайка също има измивно действие без разни рискови последици като от обикновените сапуни и интимни гелове. Но всеки си знае най-добре какво му действа добре на него.

# 618
Здравейте, мамчета!
Аз вчера си взех резултатите от изследванията по ЖК, всичко е в норма. Днес обаче ми излязоха резултатите от  НК клетките пак са високи пущините - 26,34% при норма 2-11%. Сега звънях на лекарката, каза че са високи, но да не се притеснявам. Другата седмицата ще направим още едно вливане. Те тези пущини по принцип при бременност се увеличават. Аз последно пусках контрола в началото на август и тогава бяха 40%, и то преди да забремения  Shocked все пак терапията има ефект, но ми се щеше всичко да е в норма вече.
Интимен гел и аз ползвам на Орифлейм, ползвам от години. Сега обаче наистна не го ползвам при всяко миена, макар да питах докторката и да каза че няма проблем, ама...
Аз да се оплача какво си се случи преди малко - нали ви се оплаквам че от известно време ни сприт тока през деня, защото сменят накакви кабели, за да могат да усилят тока, че сме много зле в това отношение. Пускат го те в 2 и половина днес и на мен започва да ми мирише на бакелит и започвам да обикалям навсякъде из къщата изключих всички уреди отворих прозорците, поотмириса се, ходих и при свекито долу да проверя няма нищо. Мисля си, сигурно е влязла отвън миризмата и затворих. След пет минути влизам в кухнята тя направо задимена  Shocked почвам пак едно залягане и се оказва, че едно подово имаме което не сме ползвали от години то направо дими - излиза черен дим. Свалих всички бушони и подпалих мъжа ми да се прибира да го гледа какво става. Той повика свако си той го откачи човека, но е пълна мистерия как това чудо е дало на късо само при условие че няма кой да пипа и наистина последните поне три години не и използвано.
Направо съм бясна на тия от ЕОН, пускат си какъвто ток искат защото ако нямаше никой вкъщи като нищо ще се подпали къщата. А на всичкото отговоре се беше получило почти същото в началото на август, като ходихме на почивка, така единия контакт се подпалил, при условие че беше включен единствено хладилника и беше опушил наистина цялата къща, всичко се боядисали и буквално всяка дреха, чаша или какъвто и да било предмет съм го прала била бърсала и сага пак същото.  Пак добре че се размина с малко ама ми писна вече  #Cussing out

# 619
О, silvyy , много добре знам за какво говориш. На нас цяло лято ни сменяха тия токове и същата работа - цялото село беше пропищяло, че им горят електроуредите.  Ама то перални, хладилници, телевизори, компютри - сума ти неща изгърмяха. На нас, слава Богу, ни се размина, но то е защото ползваме защитени разклонители за всичко. Това обаче не ме спаси от токов удар преди два месеца - вече съм била бременна, но още не знаех. Разтресе ме здраво, включвайки помпата на парното в контакта - отхвърли ме на един метър, залепи ме на дивана и гледах спектакъл от фойерверки и горящи кабели. Добре, че се изключиха бушоните и се разминах само с поизгорена ръка, малко катраненочерно опушване и уплаха.

# 620
Здравейте момичета и малки човечета,
наминах да Ви поздравя и да кажа, че ние сме ОК. Бебо си расте и не ми създава грижи:))
Аз също ползвам интимен гел на Авон и поне за сега нямам оплаквания, но вече мисля да огранича употребата му.
Пожелавам хубав ден на всички Hug

# 621
Здравейте, да се разпиша и аз днес!
И аз ползвам интимен гел постоянно, в момента "Нивеа".

# 622
аз пък позлвам дав с крастачките,и нямам никакво оплакване Mr. Green геловете са ми много лигави Sick

# 623
Ами нали интимните гелове имат PH като на влагалището с какво тогава биха могли да му навредят?АЗ от AVON и лактацид фемина сьм най-доволна като че ли.

# 624
Аз интимния гел го ползвам само веднъж седмично. Но се доверявам само на Лактацида, а и откакто го ползвам никакви оплаквания не съм имала!
silvyy, много неприятна история това с тока! Спомням си как на един познат така му гръмна чисто нова техника за луди пари....
dovega, моята коса също се наелектризирва и стърчи във всички посоки hahaha Аз си слагам кристали на крайчетата и размазвам по малко и на цялата коса, за да прилепне и да не изгеждам "ала глухарче" Joy
Някой беше питал за болки в таза....мен вчера ме боля както си седях на стола, точно седалищната част, все едно съм седнала неудобно. Болката не е остра, а мускулно-ставна една такава, абе гадна. Предполагам, че вече има разтягане на тазовите връзки някакво, колкото и да са ни ранни седмиците на бременността.

# 625
Предната бременност АГ ми изписа Лактацид интимен гел и каза да се мия с него. Така че мисля че не е проблем.

# 626
И аз имам такива болки в таза за сега само от едната страна.Това са сакто-илиачните стави,които се разтягат при раждане е верно,че е още раничко но..........

# 627

Моля, който спомена за спортните сутиени, дето вършели работа да каже и коя е марката, ако може  Praynig

Reflections - free time. Но са ми от предната бременност. Представа нямам къде ги продават. Взех си 2 потника на Skiny с чашки, но без банели. Родих се с тях.

Цял ден ми е зле. Още от вчера ме болеше глава неумолимо. Егати кръвното, егати чудото. Щях да пукна, честно! Сутринта станах с хрема и подпухнал нос. Класика просто. Сега ще си седя в къщи до края на седмицата. Всичко ще направя, само да не ме боли така тази глава.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 18:59 от jj okocha

# 628
  • Обетованата земя
Здравейте и аз да се разпиша Simple Smile Преди малко се върнах от среща с бебончо  Heart Eyes. Срещата беше извънредна тъй като наскоро паднах на улицата, направо шпагат направих и после по дупе и всичко това заради едни нови ботуши, които се оказа че се пързаляли на мокро... Нищо ми нямаше след това, обаче ме човъркаше отвътре  и днес отидох да си го видя. Слава Богу всичко е наред, малкото човече активно си мърдаше и съм много щастлива. А и изследванията ми са добре, само ми е съвсем малко по-нисък хемоглобина -118.
 Моето коремче вече съвсем леко взе да се издува ниско долу, много е твърдо и много му се радвам. Обаче като ме погледне човек отстрани изобщо няма да заподозре, че съм бременна, даже съм с 1 кг надолу. А толкова много искам голям корем вече  Blush. Иначе се кефя на гърдите си-никога не се променят по никакъв начин, а сега приличат все едно съм си слагала силикон  Joy. Вчера си записах в един тефтер всички мерки по тялото и смятам след време да сравнявам...  Laughing
Любче, много съжалявам  Sad

# 629
  • Варна
По повод интимните гелове, аз не мога ди си представя да не използвам такъв. В момента съм със Себа мед, беше ми препоръчан и изписан от гинеколог преди време. Лактацида и той се слави като много добър, него не съм го ползвала. Те са с РН на влагалището и не създават проблеми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт